Günaydın tatlıııııı

Telaşlıyım canımm bide çok halsizim her yerim ağrıyo yemek yiyemiyorum. Her yerim morarıyo korkuyorum aslında hasta falan mıyım diye
Hasta değilsin sadece çok düşünüyorsun ve heyecanlisin ben evlenmeden önce günlerce uyumadan yemek yemeden yaşadığımı bilirim :)

Evet öye oluyor canim..
Her dönemin farklı bi zorluğu var. Bebek doğacak ya şimdi o gözümde nasıl büyüyor bi bilsen. Emzirmesi göğüs yarası gazı osu busu oğlum büyüdü tam rahata erdim bakalım 2.bebekle nasıl olacak :) sağolsun kvde yine kursa yazılmış ondan da hayır gelmez annemler zaten yakın değil

Haklisin canim, is başa düsünce mecbur yapacan .. zorluklari elbette var ama sen yaparsin evellAllah annelikten aldigin o güçle o sabirla inşallah..
Aman canim kimseden fayda yok bizde kendimiz büyüttük valla

Haklisin canim, is başa düsünce mecbur yapacan .. zorluklari elbette var ama sen yaparsin evellAllah annelikten aldigin o güçle o sabirla inşallah..
Aman canim kimseden fayda yok bizde kendimiz büyüttük valla
Aynen aslı doğsun daha buralara da zor gelirim artık :) @Pembegomlek de gelmez oldu baksana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…