- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.001
Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel arkadaslara kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar..... mutlu günlerr....
Olsun kız kendi telaşından heyecanından olur öyle şeyler ben takılmam şakasına yazdım ❤❤❤
Valla haklısın unuttum öncesinde bir iki konuşmanızı okudum ama fark etmedim kuzu etiketlerken
Kuzumm inşallah hayırlısıyla :)Seninde canim benim,hamile tişörtü giyesice
Vayy!! Hayirli olsun kuzum , hayirlisiyla takin inşAllah ve hiç cikarmayin inşAllah..
Tamam bekliyoruz..
En zor da azı dişleri oluyor Allah yardımcın olsun canım. Afiyet olsun size deBende simdi yapicam canim.. afiyet olsun yarasin Aslimiza ..Evet, malum disler tamamlaniyor....
Canim , etiketlerden buldum , hayirli olsun tedavin inşAllah bu sefer mutlu haberler aliriz Allah’in izniyle...Bayramdan sonra tedaviye start veriyoruuuuuz :)
Sagol canim..Aynen teyzesi istah felan kalmiyor..En zor da azı dişleri oluyor Allah yardımcın olsun canım. Afiyet olsun size de
Olsun kız kendi telaşından heyecanından olur öyle şeyler ben takılmam şakasına yazdım ❤❤❤
Olsun canım diş ağrısı geçince tekrar yemeğe başlar. Bende çok canımı sıkıyordum yemek yemiyor diye ama sonra iştahı düzeliyorSagol canim..Aynen teyzesi istah felan kalmiyor..
Sana da heyecanli gelin ..Günaydın tatlıııııı
Hasta değilsin sadece çok düşünüyorsun ve heyecanlisin
Telaşlıyım canımm bide çok halsizim her yerim ağrıyo yemek yiyemiyorum. Her yerim morarıyo korkuyorum aslında hasta falan mıyım diye
Evet öye oluyor canim..Olsun canım diş ağrısı geçince tekrar yemeğe başlar. Bende çok canımı sıkıyordum yemek yemiyor diye ama sonra iştahı düzeliyor
:) evet doğru canım haklısın :)Hasta değilsin sadece çok düşünüyorsun ve heyecanlisinben evlenmeden önce günlerce uyumadan yemek yemeden yaşadığımı bilirim :)
Sağol canim..
Geçmiş olsun size de canımm
Her dönemin farklı bi zorluğu var. Bebek doğacak ya şimdi o gözümde nasıl büyüyor bi bilsen. Emzirmesi göğüs yarası gazı osu busuEvet öye oluyor canim..
Bunlar yasadığin psikolojiden canim normal gibi geliyo bana
Telaşlıyım canımm bide çok halsizim her yerim ağrıyo yemek yiyemiyorum. Her yerim morarıyo korkuyorum aslında hasta falan mıyım diye
Haklisin canim, is başa düsünce mecbur yapacan .. zorluklari elbette var ama sen yaparsin evellAllah annelikten aldigin o güçle o sabirla inşallah..Her dönemin farklı bi zorluğu var. Bebek doğacak ya şimdi o gözümde nasıl büyüyor bi bilsen. Emzirmesi göğüs yarası gazı osu busuoğlum büyüdü tam rahata erdim bakalım 2.bebekle nasıl olacak :) sağolsun kvde yine kursa yazılmış ondan da hayır gelmez annemler zaten yakın değil
Aynen aslı doğsun daha buralara da zor gelirim artık :) @Pembegomlek de gelmez oldu baksana :)Haklisin canim, is başa düsünce mecbur yapacan .. zorluklari elbette var ama sen yaparsin evellAllah annelikten aldigin o güçle o sabirla inşallah..
Aman canim kimseden fayda yok bizde kendimiz büyüttük valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?