- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.021
Benim de gözümde büyüyor büyük koz 11 yaşında oluncaHer dönemin farklı bi zorluğu var. Bebek doğacak ya şimdi o gözümde nasıl büyüyor bi bilsen. Emzirmesi göğüs yarası gazı osu busuoğlum büyüdü tam rahata erdim bakalım 2.bebekle nasıl olacak :) sağolsun kvde yine kursa yazılmış ondan da hayır gelmez annemler zaten yakın değil
Geldim geldim
Ayy senin iyi yine kızın yardım ederBenim de gözümde büyüyor büyük koz 11 yaşında olunca
Benim de gözümde büyüyor büyük koz 11 yaşında olunca
Aman kizlarr karnindayken gezdirmesi güzel oluyor, nereye gitseniz sizinle geliyorAyy senin iyi yine kızın yardım ederbenimki 3 yaşında daha :)
Kizz !! Nasil uyuyabildin mi? Uykusuz şirinGeldim geldim
Canımmmmm çok güzeller Rabbm tamamına erdirsin bekliyoruz nişan fotolarını sabırsızlıkla
Dimi ama ne ağlıyor ne acıkıyor :) arada bi tepikliyor o kadar :)Aman kizlarr karnindayken gezdirmesi güzel oluyor, nereye gitseniz sizinle geliyor
Ee kızlar peki ben bu stresle nasıl tadını çıkarıcam ya :)Bunlar yasadığin psikolojiden canim normal gibi geliyo bana
Yardım ediyor ama ömrümü yıyor bir lafı kırk kere söylüyorum en son bağırıyorum o zaman anlıyor evet senin ki çok küçük 3yaş bayagı zorlardı beniAyy senin iyi yine kızın yardım ederbenimki 3 yaşında daha :)
Hahahahahah valla benim cadım karnımda bile durmuyor ilk kızım çok akıllıydı ama bu çok yaramaz olacak şimdiden belliAman kizlarr karnindayken gezdirmesi güzel oluyor, nereye gitseniz sizinle geliyor
Serroş bebek bakicam diyordu mesajlarinda..
Aynen vallahi öyle oldu...Aynen aslı doğsun daha buralara da zor gelirim artık :) @Pembegomlek de gelmez oldu baksana :)
Canımmm çok sağ ol amin inşallah :) bekleyin tamammm :) :))Geldim geldim
Canımmmmm çok güzeller Rabbm tamamına erdirsin bekliyoruz nişan fotolarını sabırsızlıkla
Ama ama ama tüg yaaaaByNkoaLa canım sen geldin ben gidiyorum şimdi nasıl olacak bu iş sarjim bitmek üzere isler de beni bekler ❤❤❤
Tamam bekliyoruzCanımmm çok sağ ol amin inşallah :) bekleyin tamammm :) :))
Bende daha rahat nasılsa artık benim diye habşre yiyordumHasta değilsin sadece çok düşünüyorsun ve heyecanlisinben evlenmeden önce günlerce uyumadan yemek yemeden yaşadığımı bilirim :)
Evet naptı acaba bakıyordur yaa yapar benim arkadaşımSerroş bebek bakicam diyordu mesajlarinda..
Aynen vallahi öyle oldu...
Aaaaa ona bebiş geliyodu dmii doğruuEvet naptı acaba bakıyordur yaa yapar benim arkadaşım
EveeeeetAaaaa ona bebiş geliyodu dmii doğruu
Çok güzelmiş kuzucum Allah utandırmasın insallahEtiket yapiym görün hepiniz inşallah kimseyi unutmazsam :)ByNkoaLa EternaaLLove @Oeksuez imi de unutmammm
:)
@Zeytintanem @melankolimm @Glsmkck D __Dahlia__
Eki Görüntüle 2180748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?