- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.041
Ya kuzu çok tatlı ama ya :)Eveeeeetbebiş olunca o da bizi unutacak belli oldu
Nasıl uslu duruyor muYa kuzu çok tatlı ama ya :)
Canim pembegömlek baska topiklerde yazisiyor bizleri unuttu gitti....Aynen aslı doğsun daha buralara da zor gelirim artık :) @Pembegomlek de gelmez oldu baksana :)
Rossum nasilsin kuzum..Nasıl uslu duruyor mu
Eh işde canım 8 e kadar dizi izledim snda ıyumayacaktm aslında gözler kapanınca iki saat uyumuşum çocuklarla uyandm artıkRossum nasilsin kuzum..dinlenebildin mi?
Aman canim uyurgezer olmada nasil uyursan uyu..Eh işde canım 8 e kadar dizi izledim snda ıyumayacaktm aslında gözler kapanınca iki saat uyumuşum çocuklarla uyandm artıkhatta o iki saatte yer degiştirmişim nereye nasıl gittim yattım kapıyı actm hatrlamıyorm valla
anneme anlatıyorm ya sn sabaha kdr nöbet tut snra git kapıyı aç ya hırsız olsaydı diyor gitti nöbetler diye dalga geciyoreAman canim uyurgezer olmada nasil uyursan uyu..
Eee kadin hakli , öyle birsey oldugunu düşünsene Allah korusun !!anneme anlatıyorm ya sn sabaha kdr nöbet tut snra git kapıyı aç ya hırsız olsaydı diyor gitti nöbetler diye dalga geciyore
Valla haklı Allah'tan mah temiz güzel her yer ev ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyorEee kadin hakli , öyle birsey oldugunu düşünsene Allah korusun !!
Canim öyle düsündüğün icin bilinçaltin oyun oynuyor, öyle düsünmemeye calis..Valla haklı Allah'tan mah temiz güzel her yer ev ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyor
Evet kadere fetva verme der annem deCanin
Canim öyle düsündüğün icin bilinçaltin oyun oynuyor, öyle düsünmemeye calis..
Annem derdi ki benim, insanin basina ne gelirse korkudan gelir derdi ...
Canim sende idare ede ede bir hâl olmada..Evet kadere fetva verme der annem de
Öyle böle idare
Canim sende idare ede ede bir hâl olmada..
Görüşürüzzz canmmmmmKuzum ben yine gelirim grsrzzzRossum..
Bak seennn cadı ne olacak neyse görürse yazar artık :) @PembegomlekCanim pembegömlek baska topiklerde yazisiyor bizleri unuttu gitti....
Yaptım valla kuzum alt temizleme olayi zorladı tek ya o neydi öyle :sEvet naptı acaba bakıyordur yaa yapar benim arkadaşım
Gecen bir ara erkek kardesm evde kalmış hanımı köye göndermiş diyokş çok korktum evde
Eşim döndü diyor senin korkman çok normalmiş ben anlayamadmsmdi anladın da noldu dedm
Biraz zor tabiYaptım valla kuzum alt temizleme olayi zorladı tek ya o neydi öyle :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?