Ay ne anlatıcam ya size. Üzüldüm çocuğa :) annemin akrabasının oğlu var benden 3 yaş küçük. Bana aşıkmış bildiğiniz annesine babasına gidin isteyin diyomuş bu da müzik öğretmenliğini yeni kazanmış 2. Sınıfa geçmiş. annesi okulun bitsin söz bir gün beklemem giderim demiş :) ay çocuk her gün bize oturmaya gelmek istiyomuş oraya gidelim falan
Işte dün biz alışverişe giderken de annesiyle karşılaştık annesine söyledi annem işte sözleniyo falan diye kadının böyle gözü doldu bi kalakaldı bende çok severim onları onlarda bizi çok severler. İşte kötü düşünmedim sabah erken saatti uykuludur heralde dedim meğer oğluna üzülmüş. Az önce işte davetiye vermek için gittik annesi halaları falan orda çocuğun :) kız bunlar anlatıyo ağzım açık kaldım hiç haberim yok çocuk bildiğiniz okulun bitmesini bekliyomuş işte nişanlanmak için :) ay güldüm hani ama bunlar anlattı anlattı içim burkuldu üzüldüm çocuğa ya :) nasıl kötü oldu dün söyledim kızı vermişler demiş işte annesi çocuğa çocuk sinirlenmiş git dedim sana demiş vermişler işte demiş :)) ay yazık ya :)) düzenledim kızlar şimdi :))
Biliriz o telaşı canım biz seni özlüyoruz da ondan satısıyoruz alınma canm

Şimdi de bi halam şehir dışında yaşıyo uzak biraz o gelmiş onun yanına gitmiştim geldim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…