- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.621
Insallah cnm gidince dinlen düsünmemeye bak olur muYarn aksam iste babanneme gelip bayramlaşır kaynamaya gidicez köyüne ordab da annemlere gelip cikiicaz ins
Valla dinlenirim inş canm zaten kopmaya çalışıyordu iyice kopardiInsallah cnm gidince dinlen düsünmemeye bak olur mu
Canım bnim ya. Üzüldüm vallaValla bayram burnumzdan geldi
Gel Canımmm anlat dinlerim. Çay da yaparım size oohh topal topalGeldim geldimmm cok ihtiyacim var
Şimdi ulu ortabda yazmak istemiyirm tanıdık çıkar falan dlye tirsiyirnHe kuzum ya okudum. Bayrama hiç yakışmıyo bunlar. Bi yaştan sonra insanlara laf anlatmak çok zor. Üzme kendini. Düzelir inşallah düzelmezse de kendileri bilir kuzu :)
Benim dayimda kopmaya calisiyor valla kendi halinde birakiyoruz. Sizde kendi halinde birakin bakalimValla dinlenirim inş canm zaten kopmaya çalışıyordu iyice kopardi
Cok iyi olur kiz. Esimle tartistikCanım bnim ya. Üzüldüm valla
Gel Canımmm anlat dinlerim. Çay da yaparım size oohh topal topal
Ayy senin ayak nasıl oldu hayatinCanım bnim ya. Üzüldüm valla
Gel Canımmm anlat dinlerim. Çay da yaparım size oohh topal topal
Bende korkuyom ama yazıyom yürek yemiş gibiŞimdi ulu ortabda yazmak istemiyirm tanıdık çıkar falan dlye tirsiyirn
Hoc tanidik denk geldimi lokumumŞimdi ulu ortabda yazmak istemiyirm tanıdık çıkar falan dlye tirsiyirn
Zaten bayadır bıraktık ama insan belli biseyden sonra deliriyor :)Benim dayimda kopmaya calisiyor valla kendi halinde birakiyoruz. Sizde kendi halinde birakin bakalim
Henüz gelmedi ama geledebilir :)Hoc tanidik denk geldimi lokumum
Valla şimdi olay taze oluncaBende korkuyom ama yazıyom yürek yemiş gibi
Haklisin cnmZaten bayadır bıraktık ama insan belli biseyden sonra deliriyor :)
Kızlar bebm eşim normal memur maaşı alıyor birctu harcti kiraydi derken zaten lüks bir yaşantı içinde degiliz
Valla kuzum baban hakli. Belese konuyorlar demek. Iyikide söylemis banan ellerinden öperimKızlar bebm eşim normal memur maaşı alıyor birctu harcti kiraydi derken zaten lüks bir yaşantı içinde degiliz
Kurban kesemicez aslında neyse babam alivermis saolsun hamamın oğlu beş milyar a yakin maaş alıyor ama daha hic kurban kestiğini gormedik
Gecen sene 6 tane kuzu vardı bize inanirmusunuz azıcık et çıktı hepsini aldılar kendileri
Babam dedi ben bu sene karistrmicam benm etine dokunma dedi başladı halam bağırmaya alin etniz sizin olsun bilmem ne halaoglu babama bağırmaya başladı
Ne diye hakkımızı yedirelim bnm iki tane çocuğun var yok halimle kesebiliyorsam onda kessin haksiz miyim ya.
Ben olsam kafami bile yormam. Madem paralari var kendileri kessin yesin yani ne var ki bundaSonra binde haklikarmis gbi çekip gittiler bize haber bile vermediler.
Aynen gecen bayramda kesmediler bu bayrambda halamla babannem kesiyor bizden de uç tane geliyor 5 tane kuzu eee ben kendi hakkimi neden vereyim çok varliklikar bi deValla kuzum baban hakli. Belese konuyorlar demek. Iyikide söylemis banan ellerinden öperim
Aa bide utanmadan gelip etleri mi aldilarAynen gecen bayramda kesmediler bu bayrambda halamla babannem kesiyor bizden de uç tane geliyor 5 tane kuzu eee ben kendi hakkimi neden vereyim çok varliklikar bi de
Kurbanını da babannem aliveriyor halaminkini bize elini atmaz onlara döker herseysini
Biz iyibdavraniriz ama gene biz kotu oluruz
Annrme durduk yere Afra tafra yapıyor hic yoktan kavga cikariyor
Aksam yemeği içinde geldiler etlerini alip gittiler annem diyor yaa nabiyosubz gelin hepveraber yiyelim yok virt zirt dediler tam sopaliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?