ByNkoaLa bende korkuyorum aman napiyim cikarsa ciksin
Kızlar bebm eşim normal memur maaşı alıyor birctu harcti kiraydi derken zaten lüks bir yaşantı içinde degiliz
Kurban kesemicez aslında neyse babam alivermis saolsun hamamın oğlu beş milyar a yakin maaş alıyor ama daha hic kurban kestiğini gormedik
Gecen sene 6 tane kuzu vardı bize inanirmusunuz azıcık et çıktı hepsini aldılar kendileri
Babam dedi ben bu sene karistrmicam benm etine dokunma dedi başladı halam bağırmaya alin etniz sizin olsun bilmem ne halaoglu babama bağırmaya başladı
Ne diye hakkımızı yedirelim bnm iki tane çocuğun var yok halimle kesebiliyorsam onda kessin haksiz miyim ya.

Valla kuzum baban hakli. Belese konuyorlar demek. Iyikide söylemis banan ellerinden öperim

Valla kuzum baban hakli. Belese konuyorlar demek. Iyikide söylemis banan ellerinden öperim
Aynen gecen bayramda kesmediler bu bayrambda halamla babannem kesiyor bizden de uç tane geliyor 5 tane kuzu eee ben kendi hakkimi neden vereyim çok varliklikar bi de
Kurbanını da babannem aliveriyor halaminkini bize elini atmaz onlara döker herseysini
Biz iyibdavraniriz ama gene biz kotu oluruz
Annrme durduk yere Afra tafra yapıyor hic yoktan kavga cikariyor

Aksam yemeği içinde geldiler etlerini alip gittiler annem diyor yaa nabiyosubz gelin hepveraber yiyelim yok virt zirt dediler tam sopaliklar

Aa bide utanmadan gelip etleri mi aldilar allah kolaylik versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…