Olur mu Kuzumm. Hepimiz de çok özledik :) etiket yaptık etiket yapmadan andığımız da oldu :)) hadi şımar biraz :))

Naptın kuzum nasıl geçti nasılsın
Napim kuzu annemin babamın yanına gittim miss gibi anane koynunda yattım ilk gün anane kahvaltısı yaptım harçlığımı aldım kp kv yanına gittik onlarla bayramlastik etle haşır neşir oldum leş gibi korktum ya çeşmeye geçtik eşimin arkadaşı ev kiralamış daha yeni evime kavustum :)) sen naptın minigim ayağın nasıl

Sonu çok güzel bitmiş kuzuşumm :) harçlığını da almışsın:) :))

Kuzum çok şükür diyim ya nasıl olayım işte üzerini açtım yavaş yavaş kuruyo sanırım çok yanıyo.

Kizlaaar ben geldim

Bayramlasmaya gittik esimle.
Eve geldi yemek yedik, hazirlandi.. disari cikti bana diyor gelmiyormusun dedim senin arkadasinla isin yokmuydu. Yok hadi gel dedi.

Babama gittik, dayima gittik teyzem evde degildi ona yaein öbprgün ugrariz. Amcasina gittik..

Gittik de nasil gittik.. yüz ifadesi sanki cenaze varmis gibi. Sinir oldum..
Neyse simdi evdeyiz yazisabiliriz

Hmm yine isteksiz miydi yani kuzu.. Canım heralde yapısı öyle ya. Kendi akrabalarına da öyle yani demek ki. Üzme kendini. Gitmişsiniz gönüllerini yaptınız :)

Hmm yine isteksiz miydi yani kuzu.. Canım heralde yapısı öyle ya. Kendi akrabalarına da öyle yani demek ki. Üzme kendini. Gitmişsiniz gönüllerini yaptınız :)
Isteksizdi cnm
Kendi ailesine de pek gitmek istemiyor ama gittigi zaman sohbet ediyor yüzünde güller aciyor. Benim ailemde öyle degil agzindan zor laf aliyor millet...

Isteksizdi cnm
Kendi ailesine de pek gitmek istemiyor ama gittigi zaman sohbet ediyor yüzünde güller aciyor. Benim ailemde öyle degil agzindan zor laf aliyor millet...
Oyleyse topuklu ayakkabini giy kuzu yanlamasına agzina sok neymiş öyle derdi sunağın ailenin yanında sunuyor çok kizdim

Oyleyse topuklu ayakkabini giy kuzu yanlamasına agzina sok neymiş öyle derdi sunağın ailenin yanında sunuyor çok kizdim
Iste bende kiziyorum sonra tartisiyoruz böyle..
cani istedimi öyle muhabbet ediyor ki annem babam bile sasiriyor.
Benim moralim bozuk olsa bile ailesine karsi güler yüzlü davraniyorum belli etmiyorum.. neyse bosverin kizlar sinirlenmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…