- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #21.821
Anladim cnm :) serin serin otur sicaklar cekilmiyor..Hava Slovak canım ya klima çalışıyor o yüzden odadan da çıkmıyorum
Son zamanlar öyle kuzum at daha dayan sonra hic uyuyamicanAyyyy yat yat yat zaman da geçmiyor
Hahahahahahh bana da öyle geliyor valla bugünleri mumla aricamSon zamanlar öyle kuzum at daha dayan sonra hic uyuyamican
Ben hanileligimde cok yattim ama bebis geldikten sonra keske daha cok yatsaydim dedimHahahahahahh bana da öyle geliyor valla bugünleri mumla aricam
Hoşgeldin balımmmBen geldiiiiiiim
Hemmmdeee nasıl özledikKimse ozlemedi mi benii !!!!
Hiç aranmamis ama yoklugum :)) şaka şaka bende sizii çok özledim minigimmHoşgeldin balımmm
Hemmmdeee nasıl özledik
Hiç aranmamis ama yoklugum :)) şaka şaka bende sizii çok özledim minigimm
Napim kuzu annemin babamın yanına gittim miss gibi anane koynunda yattım ilk gün anane kahvaltısı yaptım harçlığımı aldımOlur mu Kuzumm. Hepimiz de çok özledik :) etiket yaptık etiket yapmadan andığımız da oldu :)) hadi şımar biraz :))
Naptın kuzum nasıl geçti nasılsın
Sonu çok güzel bitmiş kuzuşumm :) harçlığını da almışsın:) :))Napim kuzu annemin babamın yanına gittim miss gibi anane koynunda yattım ilk gün anane kahvaltısı yaptım harçlığımı aldımkp kv yanına gittik onlarla bayramlastik etle haşır neşir oldum leş gibi korktum ya çeşmeye geçtik eşimin arkadaşı ev kiralamış daha yeni evime kavustum :)) sen naptın minigim ayağın nasıl
Kıyamam sana ben nazara geldin nurumm dikkat et kendineSonu çok güzel bitmiş kuzuşumm :) harçlığını da almışsın:) :))
Kuzum çok şükür diyim ya nasıl olayım işte üzerini açtım yavaş yavaş kuruyo sanırım çok yanıyo.
Sağ ol canımm benimmm. Okuyorum sende dua et :) :) sende dikkat et kendine kuzum benimKıyamam sana ben nazara geldin nurumm dikkat et kendine
Hmm yine isteksiz miydi yani kuzu.. Canım heralde yapısı öyle ya. Kendi akrabalarına da öyle yani demek ki. Üzme kendini. Gitmişsiniz gönüllerini yaptınız :)Kizlaaar ben geldim
Bayramlasmaya gittik esimle.
Eve geldi yemek yedik, hazirlandi.. disari cikti bana diyor gelmiyormusundedim senin arkadasinla isin yokmuydu. Yok hadi gel dedi.
Babama gittik, dayima gittik teyzem evde degildi ona yaein öbprgün ugrariz. Amcasina gittik..
Gittik de nasil gittik.. yüz ifadesi sanki cenaze varmis gibi. Sinir oldum..
Neyse simdi evdeyiz yazisabiliriz
Yerimmmm seni etmezmiyim fındığım ederim tabikideSağ ol canımm benimmm. Okuyorum sende dua et :) :) sende dikkat et kendine kuzum benim
Isteksizdi cnmHmm yine isteksiz miydi yani kuzu.. Canım heralde yapısı öyle ya. Kendi akrabalarına da öyle yani demek ki. Üzme kendini. Gitmişsiniz gönüllerini yaptınız :)
Oyleyse topuklu ayakkabini giy kuzu yanlamasına agzina sok neymiş öyle derdi sunağın ailenin yanında sunuyor çok kizdimIsteksizdi cnm
Kendi ailesine de pek gitmek istemiyor ama gittigi zaman sohbet ediyor yüzünde güller aciyor. Benim ailemde öyle degil agzindan zor laf aliyor millet...
Iste bende kiziyorum sonra tartisiyoruz böyle..Oyleyse topuklu ayakkabini giy kuzu yanlamasına agzina sok neymiş öyle derdi sunağın ailenin yanında sunuyor çok kizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?