İçimi artık tükenmiş gibi hissediyorum napim elimde degil
Zaman zaman olur canım öyle duygusal çöküşler bağır çağır ağla ama isyan etme tamam mı kuzum .... en kısa zamanda olucak inşallah bebeğin senin için tüm kalbimle dua Edicem

Gelsin artık ama ya sokağa bebek bırakanlar dan daha mı kötüyüm ki gelmiyor ( ne zaman gelecek yoruldum
Tabiki daha iyisin bitanem ama sabırla herşey olur bak kendini perişan etme herşey çok güzel olacak neden kendini uzecek videolar izliyorsun ki daha eğlenceli videolar AC. Herşey imtihan hepimiz imtihandayiz elbette sende bu imtihandan zaferle çıkacak sn allahın izniyle kendini perişan etme maviş gözlerine kiyamam senin :/

Napim kuzu bıktım artık elimin avcumun kuru olmasından benim evime nezaman cennet kokusunu giricek hep bu adamlami yaslanicam
Herkes ister evine cennet kokusu girsin. Rabbiminiz vardir elbette bir bildigi. Düsünsene ya hayirsiz evlat olursa? Ya size yapmadigini birakmazsa? Belkie rabbimiz bu yüzden vermiyor hemüz zamani gelmemistir inan bana.

Gülom için aciyo arık biliyomusun arada ağlama sesleri geliyo 2 saat önce deli gibi sokakta acaba biri birakmismidir diye döndüm yaa

Manuel güzel gonullum bu gün yaşlı bı komşu bebeğin yokmuş daha dedi dayanamadım yaa ondan sonra youtube sardım içim acıyor elimden gelen biseyde yokk off
Ay kuzum banada hayatini maf etmisin bu genc yasda bebekle diyorlar ... bol bol dua oku icin ferahlar ... hem niye öyle vidyolara bakiyorsun anlamiyorum zaten insan ennnnnn özelini mahremini nasil böyle orta yere serer .... ne bicim moda bu ..... ben hislerimde yanilmam kuzum az kaldi az ... :)

Ya var ya bu yaşlı teyzeleri anlamıyorum benim de kızım 11 yaşına girince bi teyze bana döndü dedi ki senın çocuğun olmuyor mu niye yapmıyorsun ikinci çocuğu dedim biz istemiyoruz ama olmayada bilir şimdi neden insanların psikolojisini düşünmüyorlar ki anlamıyorum valla

Herkes ister evine cennet kokusu girsin. Rabbiminiz vardir elbette bir bildigi. Düsünsene ya hayirsiz evlat olursa? Ya size yapmadigini birakmazsa? Belkie rabbimiz bu yüzden vermiyor hemüz zamani gelmemistir inan bana.
Ben herşeyiyle kabulum yavrumun yeter ki gelse bı

Gelsin o sıpa arık ya bende kadına sinirlendim biz yok sende varsa versene dedim terbiyesiz dedi bana dayanamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…