- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.021
Zaman zaman olur canım öyle duygusal çöküşler bağır çağır ağla ama isyan etme tamam mı kuzum .... en kısa zamanda olucak inşallah bebeğin senin için tüm kalbimle dua Edicemİçimi artık tükenmiş gibi hissediyorumnapim elimde degil
Tabiki daha iyisin bitanem ama sabırla herşey olur bak kendini perişan etme herşey çok güzel olacak neden kendini uzecek videolar izliyorsun ki daha eğlenceli videolar AC. Herşey imtihan hepimiz imtihandayiz elbette sende bu imtihandan zaferle çıkacak sn allahın izniyle kendini perişan etme maviş gözlerine kiyamam senin :/Gelsin artık ama ya sokağa bebek bırakanlar dan daha mı kötüyüm ki gelmiyor( ne zaman gelecek yoruldum
Zaman zaman olur canım öyle duygusal çöküşler bağır çağır ağla ama isyan etme tamam mı kuzum .... en kısa zamanda olucak inşallah bebeğin senin için tüm kalbimle dua Edicem
Herkes ister evine cennet kokusu girsin. Rabbiminiz vardir elbette bir bildigi. Düsünsene ya hayirsiz evlat olursa? Ya size yapmadigini birakmazsa? Belkie rabbimiz bu yüzden vermiyor hemüz zamani gelmemistir inan bana.Napim kuzu bıktım artık elimin avcumun kuru olmasından benim evime nezaman cennet kokusunu giricek hep bu adamlami yaslanicam
Napim oturuyorn bende canmOturuyorum kusumm cikolata yiyorum sen ne yapiyorsun
Kuzum hic bebek falan aldirdin mi?
Allah rahmet eylesin kuzum. Yaslimiydi?Napim oturuyorn bende canm
Babamın amcası vefat etti az önce haberi geldi onun sokunu yasiyirm suan
Gülom için aciyo arık biliyomusun arada ağlama sesleri geliyo 2 saat önce deli gibi sokakta acaba biri birakmismidir diye döndüm yaaTabiki daha iyisin bitanem ama sabırla herşey olur bak kendini perişan etme herşey çok güzel olacak neden kendini uzecek videolar izliyorsun ki daha eğlenceli videolar AC. Herşey imtihan hepimiz imtihandayiz elbette sende bu imtihandan zaferle çıkacak sn allahın izniyle kendini perişan etme maviş gözlerine kiyamam senin :/
Ay kuzum banada hayatini maf etmisin bu genc yasda bebekle diyorlar ... bol bol dua oku icin ferahlar ... hem niye öyle vidyolara bakiyorsun anlamiyorum zaten insan ennnnnn özelini mahremini nasil böyle orta yere serer .... ne bicim moda bu ..... ben hislerimde yanilmam kuzum az kaldi az ... :)Manuel güzel gonullum bu gün yaşlı bı komşu bebeğin yokmuş daha dedi dayanamadım yaa ondan sonra youtube sardım içim acıyor elimden gelen biseyde yokkoff
Hicbiseyin cezası gubahi değildir yasadiklarmiz bitanem sadece zamanı henüz gelmemistirGelsin ama ya yemin ederim iyi bakicam neyin cezası günahı anlamadım
Ceza da değil günah değil canım sadece sınav başarıyla geçeceksin inşallahGelsin ama ya yemin ederim iyi bakicam neyin cezası günahı anlamadım
Ben herşeyiyle kabulum yavrumunHerkes ister evine cennet kokusu girsin. Rabbiminiz vardir elbette bir bildigi. Düsünsene ya hayirsiz evlat olursa? Ya size yapmadigini birakmazsa? Belkie rabbimiz bu yüzden vermiyor hemüz zamani gelmemistir inan bana.
Senin bu konuda hassasiyetin var o yüzden her zaman duamdasn artik sil gözyaşlarını kapat videoları bihterine gel bakımGülom için aciyo arık biliyomusun arada ağlama sesleri geliyo 2 saat önce deli gibi sokakta acaba biri birakmismidir diye döndüm yaa
Evet kuzum 90 yaşındaydıAllah rahmet eylesin kuzum. Yaslimiydi?
Başınız sağolsun canımNapim oturuyorn bende canm
Babamın amcası vefat etti az önce haberi geldi onun sokunu yasiyirm suan
Yerim ben seni kuzummmBen herşeyiyle kabulum yavrumunyeter ki gelse bı
Gelsin o sıpa arık yaAy kuzum banada hayatini maf etmisin bu genc yasda bebekle diyorlar ... bol bol dua oku icin ferahlar ... hem niye öyle vidyolara bakiyorsun anlamiyorum zaten insan ennnnnn özelini mahremini nasil böyle orta yere serer .... ne bicim moda bu ..... ben hislerimde yanilmam kuzum az kaldi az ... :)
Amin saol kuzummBaşınız sağolsun canım
Topragi bol olsun kuzum.Evet kuzum 90 yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?