Insallah ateslenmez kuzum.
İnş canm
Genelde dolveni içtikten beş saat sonra tekrar ateşi çıkardı sabah çıkmadı aksam üzeri olctm 35.5 geldi 36 dan düştüğü zaman da ateşi çıkıyor dolaşmaya çıkmadan önce verdim dolven bakalım ne olacak gece de yatmadan önce veririm ins çıkmaz

Cikmaz ozaman findigim :) icini rahat tut. Tstiliniz nezaman bitiyor

Olsun sen alıştır bence kesinlikle eziyet et ben edemedm

Oooo varya aklimda ne seytanliklar geciyor da hamile kaliyim yaptircam hepsini
Sen neden edemedin ki kuzummm
Ben o sıra ailemin yanindaydim 20 haftaliga kadar onların yaninda kaldım :) şimdiki aklım olsa kalmazdm bütün eziyeti çektiklerimi görsün isterdim , annemi haberm olmadan aramış gulo çok kotu anne akkim onda kalıyor sizinle kalsın demiş oylenolunca da götürdüler beni
Haklisin cnm iyi olmus
Ben ailemle de evlendikten sonra çok kaldım o yüzden istemiyirm

Aynen kzummm inşallah. Bende öyle olsun istiyorum. QUOTE="RoSsSs, post: 57102857, member: 898660"]Ona da şükür kuzummm
İnş babamla olan sorunu da boyle kolay halledersn[/QUOTE]
nen

Benim ailem yanina almaz beni saglik durumu olmadigi sürece kocan baksin derler nasil yaptiysa ilgilenmesini bilecek
Evlendikten sonra niye kaldin kuzumm

Ay yerim kız seni :)) iyi maşallah eniştemize kıyamamış :)

Kiyamaz bazen kuzum
Bende seni yerim
Sakinlesebildin mi biraz
Evet balımm çok şükür iyiyim geçti. Ablamda gelince iyi geldi sağ olsun erkek arkadaşıma da üstü kapalı babamla kötü olduğumuzu anlattım işte o da iyi geldi :) çok şükür kötü düşüncelerden duygulardan arındım :)

Sen nasılsın kuzummm kız hamile olduğunu öğrenirsen inşallah yaz hemen hee:))

İnşallahh senden de @umudu beklemek
Kuzumdan da güzel haberler alıcaz bu ay :)) eylülde yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…