- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.441
İnş canmInsallah ateslenmez kuzum.
Cikmaz ozaman findigim :) icini rahat tut. Tstiliniz nezaman bitiyorİnş canm
Genelde dolveni içtikten beş saat sonra tekrar ateşi çıkardı sabah çıkmadı aksam üzeri olctm 35.5 geldi 36 dan düştüğü zaman da ateşi çıkıyor dolaşmaya çıkmadan önce verdim dolven bakalım ne olacak gece de yatmadan önce veririm ins çıkmaz
Kizlar adetime bir hafta var ve canim tatli seyler cekti bugün cikolatali kek gibi..
esime diyorum ki canim cikolatali kek cekti gidip alirmisin
Yok gidemem senin her caninin bisey cektiginde dedi :)
Dedim ooo ozaman ben hamile kalmiyim en iyisi. Bebisin cani biseyler cektimi ozamanda gitmezsin.
Karicigim ne alakasi var. Simdiden göndermelere alistirmana gerek yok benidiyor
Ben yemek yaparken gidip almis kek
Kuzu normalde eşim gelecekti is yerinde izne ayrılamadı bende haftaya gel bizi götür dedm anne baba yaninda olmuyorCikmaz ozaman findigim :) icini rahat tut. Tstiliniz nezaman bitiyor
Oooo varya aklimda ne seytanliklar geciyor daOlsun sen alıştır bencekesinlikle eziyet et ben edemedm
Haklisin cnm iyi olmusKuzu normalde eşim gelecekti is yerinde izne ayrılamadı bende haftaya gel bizi götür dedm anne baba yaninda olmuyor
Ben o sıra ailemin yanindaydim 20 haftaliga kadar onların yaninda kaldım :) şimdiki aklım olsa kalmazdm bütün eziyeti çektiklerimi görsün isterdim , annemi haberm olmadan aramış gulo çok kotu anne akkim onda kalıyor sizinle kalsın demiş oylenolunca da götürdüler beniOooo varya aklimda ne seytanliklar geciyor dahamile kaliyim yaptircam hepsini
Sen neden edemedin ki kuzummm
Ben ailemle de evlendikten sonra çok kaldım o yüzden istemiyirmHaklisin cnm iyi olmus
Inşallahhh canımmAh valla anlaşan sabah bisyi yoktu gece bakicaz artık inş çıkmaz ateşi
Kızlar ben yatar herkese iyi geceler
Ben o sıra ailemin yanindaydim 20 haftaliga kadar onların yaninda kaldım :) şimdiki aklım olsa kalmazdm bütün eziyeti çektiklerimi görsün isterdim , annemi haberm olmadan aramış gulo çok kotu anne akkim onda kalıyor sizinle kalsın demiş oylenolunca da götürdüler beni
Ben ailemle de evlendikten sonra çok kaldım o yüzden istemiyirm
Ay yerim kız seni :)) iyi maşallah eniştemize kıyamamış :)Kizlar adetime bir hafta var ve canim tatli seyler cekti bugün cikolatali kek gibi..
esime diyorum ki canim cikolatali kek cekti gidip alirmisin
Yok gidemem senin her caninin bisey cektiginde dedi :)
Dedim ooo ozaman ben hamile kalmiyim en iyisi. Bebisin cani biseyler cektimi ozamanda gitmezsin.
Karicigim ne alakasi var. Simdiden göndermelere alistirmana gerek yok benidiyor
Ben yemek yaparken gidip almis kek
Bizim usler çok karisik ve uzunBenim ailem yanina almaz beni saglik durumu olmadigi sürecekocan baksin derler nasil yaptiysa ilgilenmesini bilecek
Evlendikten sonra niye kaldin kuzumm
Ay yerim kız seni :)) iyi maşallah eniştemize kıyamamış :)
Bizim usler çok karisik ve uzun
Evet balımm çok şükür iyiyim geçti. Ablamda gelince iyi geldi sağ olsun erkek arkadaşıma da üstü kapalı babamla kötü olduğumuzu anlattım işte o da iyi geldi :) çok şükür kötü düşüncelerden duygulardan arındım :)Kiyamaz bazen kuzum
Bende seni yerim
Sakinlesebildin mi biraz
Cumlemizden canmAllah razı olsun
tamam ozaman tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?