- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.461
Kuzum konusarak halledicen iste sorunlari :) sen iyisin ya benimde icin rahatladi nedense :))Evet balımm çok şükür iyiyim geçti. Ablamda gelince iyi geldi sağ olsun erkek arkadaşıma da üstü kapalı babamla kötü olduğumuzu anlattım işte o da iyi geldi :) çok şükür kötü düşüncelerden duygulardan arındım :)
Sen nasılsın kuzummm kız hamile olduğunu öğrenirsen inşallah yaz hemen hee:))
İnşallahh senden de @umudu beklemek
Kuzumdan da güzel haberler alıcaz bu ay :)) eylülde yani :))
Canım benimm sağ ol :)) güzel kalpli kardeşim benim :)Kuzum konusarak halledicen iste sorunlari :) sen iyisin ya benimde icin rahatladi nedense :))
Tabiki söylerim hamile oldugumdabu ay yok gibi bisey tatlim.
Günaydın canımm Hoşgeldinnn:)Günaydın kızlar♡♥
ByNkoaLa @_nurunnisa_ Eses07 N Nnuurrr gulse14 T Temmuz07 Oeksuez EternaaLLove Zeytintanem
Burdayım canım benimEternaaLLove nerdesin !
Günaydın canım kayıp anne :)Günaydın kızlar♡♥
ByNkoaLa @_nurunnisa_ Eses07 N Nnuurrr gulse14 T Temmuz07 Oeksuez EternaaLLove Zeytintanem
Gunaydiiinnn şükür kavusturana :)Günaydın kızlar♡♥
Günaydın fenerin :)Günaydınn
Aksam göremedim seni :)Burdayım canım benim
Kuzu o teyzeyi ziyarete gittim dün birazda hasat olmuştum bı bakindim uyudum gece ama da aman merakda edermiş :)Gunaydiiinnn şükür kavusturana :)
Günaydın fenerin :)
Aksam göremedim seni :)
Ettim tabiKuzu o teyzeyi ziyarete gittim dün birazda hasat olmuştum bı bakindim uyudum gece ama da aman merakda edermiş :)
Allah yardimcin olsun herşey istediğin gbi olsun canm birşey kalmamış artıkMerhaba canlar napıyonuz burayı pek takip edemiyom malesef 7 eylülde düğünüm var çok yoğunum hepinizi çok öpüyom kendinize iyi bakın arada gelir uğrar arada giderim bana dua edin canlar
Karnı sisiyomus kuzucum bide ameliyat olacakmışEttim tabi
Nasıl olmus teyze var mi bi haber canmmm
Hayırlı olsunnn canimm inşallah düğünün sorunsuz istediğin gibi geçerMerhaba canlar napıyonuz burayı pek takip edemiyom malesef 7 eylülde düğünüm var çok yoğunum hepinizi çok öpüyom kendinize iyi bakın arada gelir uğrar arada giderim bana dua edin canlar
Siroz mu balımKarnı sisiyomus kuzucum bide ameliyat olacakmış
Yerim seni minigim
İnşallah minik siroz heralde inşallah öyledirSiroz mu balım
İns iyileşir hemen ,senin neyin var neden hastasin
Biran önce iyileşir inş canmİnşallah minik siroz heralde inşallah öyledir
Yok kuzum ben hasta değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?