- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.481
Nassın zeytinimm
Günaydin kuzumGünaydın kızlar♡♥
ByNkoaLa D __Dahlia__ @Eses07 @Nnuurrr @gulse14 @Temmuz07 @Oeksuez @umudu beklemek Zeytintanem
Bugün bi tuhafim cnmNassın zeytinimm
Hayrolsun jns çok mu yordun kendiniBugün bi tuhafim cnm
Canim bisey yapmak istemiyor. Bacaklarimda agirlik var
Hayirli olsun canim benim, istediğin gibi geçer inşAllah..Merhaba canlar napıyonuz burayı pek takip edemiyom malesef 7 eylülde düğünüm var çok yoğunum hepinizi çok öpüyom kendinize iyi bakın arada gelir uğrar arada giderim bana dua edin canlar
Yorulmadim kuzum. 1 haftadir böyleyim. Düsün üstümü giyip babamin yanina bile gidecek gücüm yoktuHayrolsun jns çok mu yordun kendini
Alır alır canım merak etme....benim kızım şimdi en ufak bi lokma yesem hemen hareketleniyor eşimde bunu bildiği için gece işten gelirken mutlaka bileyler alır yemek filan uykudan uyandırır bana yedirtir hadi şimdi oynasın der bekler ....Kizlar adetime bir hafta var ve canim tatli seyler cekti bugün cikolatali kek gibi..
esime diyorum ki canim cikolatali kek cekti gidip alirmisin
Yok gidemem senin her caninin bisey cektiginde dedi :)
Dedim ooo ozaman ben hamile kalmiyim en iyisi. Bebisin cani biseyler cektimi ozamanda gitmezsin.
Karicigim ne alakasi var. Simdiden göndermelere alistirmana gerek yok benidiyor
Ben yemek yaparken gidip almis kek
Gece uykudan mi kaldiriyor seniAlır alır canım merak etme....benim kızım şimdi en ufak bi lokma yesem hemen hareketleniyor eşimde bunu bildiği için gece işten gelirken mutlaka bileyler alır yemek filan uykudan uyandırır bana yedirtir hadi şimdi oynasın der bekler ....
O his bende hep var vallaYorulmadim kuzum. 1 haftadir böyleyim. Düsün üstümü giyip babamin yanina bile gidecek gücüm yoktu
Hoşgeldin canmmmmYüreği sevgi dolu güzel arkadaşlarima hayirli günler dilerim
Aynen canım bazen karnımı öyle seviyor ki diyor az kaldı ben çıkaracak artıkGece uykudan mi kaldiriyor seni
Alir kuzum uykudan kalktigi icin öyle demisti
Günaydın canımm Hoşgeldinnn:)
Günaydın canım kayıp anne :)
Gunaydiiinnn şükür kavusturana :)
Günaydın fenerin :)
Aksam göremedim seni :)
şu ortamı nede ozlemisim naptiniz nasıl gecti kızlar:)Günaydin kuzum
Ay kız allah korusun bende heyecan bastı ole diyince sağlıkla gelsin insallah canim dikkat etValla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
O his bende hep var valla
Oyyy kiyamam ne güzel kuzumm. Ben dogum kontrol hapini biraktigimda da esim karnima dokunuyordu hepAynen canım bazen karnımı öyle seviyor ki diyor az kaldı ben çıkaracak artık
Dogum tarihini bilmek de ayri bi heyecan sanki kiz :) hayirlisiyla sag salim gelsin kuzucukValla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Kız ben doktor kontrolune gidip gezmeye gidecektmValla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Biraktigin gibiyiz kuzummmşu ortamı nede ozlemisim naptiniz nasıl gecti kızlar:)
Bende kesin eksik birşey var ama ne olduğunu cozemedmbende heralde demir ve vitamin eksikligi var kuzum. Doktoru aramam lazim kanima baksin
Oyyy kiyamam ne güzel kuzumm. Ben dogum kontrol hapini biraktigimda da esim karnima dokunuyordu hepdiyordum dur daha bisey yoktur orda
Dogum tarihini bilmek de ayri bi heyecan sanki kiz :) hayirlisiyla sag salim gelsin kuzucuk
Sensiz herşey yarımşu ortamı nede ozlemisim naptiniz nasıl gecti kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?