Alır alır canım merak etme....benim kızım şimdi en ufak bi lokma yesem hemen hareketleniyor eşimde bunu bildiği için gece işten gelirken mutlaka bileyler alır yemek filan uykudan uyandırır bana yedirtir hadi şimdi oynasın der bekler ....

Gece uykudan mi kaldiriyor seni
Alir kuzum uykudan kalktigi icin öyle demisti

Günaydın canımm Hoşgeldinnn:)

Günaydın canım kayıp anne :)

Gunaydiiinnn şükür kavusturana :)

Günaydın fenerin :)

Aksam göremedim seni :)

T Tatlianne20 hosgeldin kuzummm

Hepinize günaydinn

şu ortamı nede ozlemisim naptiniz nasıl gecti kızlar:)

Valla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Ay kız allah korusun bende heyecan bastı ole diyince sağlıkla gelsin insallah canim dikkat et

O his bende hep var valla
bende heralde demir ve vitamin eksikligi var kuzum. Doktoru aramam lazim kanima baksin

Aynen canım bazen karnımı öyle seviyor ki diyor az kaldı ben çıkaracak artık
Oyyy kiyamam ne güzel kuzumm. Ben dogum kontrol hapini biraktigimda da esim karnima dokunuyordu hep diyordum dur daha bisey yoktur orda

Valla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Dogum tarihini bilmek de ayri bi heyecan sanki kiz :) hayirlisiyla sag salim gelsin kuzucuk

Kız ben doktor kontrolune gidip gezmeye gidecektm çatı kontrolu için bekliyorduk doğum yaptırıyordu doktor :)
Dedmki anne bi Bakmışsın beni doğuma almış gezmeye gitcz derken doğuma girmeyelim inş dedm sus kız som ağızlı dedi annem
Hahaha dediğim gbi de oldu

Bende kesin eksik birşey var ama ne olduğunu cozemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…