som agzini actin gezmeye gidemedin kuzum sen kitap yazmayi düsündün mü? Komedi kitabi

Bende kesin eksik birşey var ama ne olduğunu cozemedm
Sende git doktora kuzum
Bu hafta vok yemek yemedim ama midemde bi agirlik varmis gibi of

Bdv de konu okudum simdi kadin dogum yapmis annesi kalmamis dogumdan sonra falan.

Türkiye anneler yeni dogum yapinca yanlarinda kaliyor dimi? Sormasi ayip da neden birileri hep yeni dgum yapanin yaninda kalir?
Ben burada hic öyle bisey görümüyorum. Cogu arkadasimin bebegi oldu kimse yanlarinda kalmadi. Teyzem ozamanlar dogum yapti kimse yaninda kalmadi. Beni aydinlatabilirmisiniz yavru kuslar

Lüzum aslında 40 i çıkana kadar durması lazm sonrası allah kerim ister kalır ister kalmaz o annelerin kv bin bileceği is ama 40 ına kadar kalıyorlar annem ne beni ne de gelini yalniz bırakmadı hic ama snra da evine cekildi
Ama her ay yanima gelirlerdi İst da otururken mecburiyetleri yok sadece torun sevmeye gelirlerdi uç GN durur giderlerdu

Yani yardim icin mi kaliniyor? Tecrübe olmadigi icin mi?

Ya merak ettim kuzu nisan falan oldumu nasil gecti bende güzel gecti ufak kaza atlattik onun disinda güzeldi bebiste bemde iyiyiz şükür kuzum♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…