- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.501
Kız ben doktor kontrolune gidip gezmeye gidecektmçatı kontrolu için bekliyorduk doğum yaptırıyordu doktor :)
Dedmki anne bi Bakmışsın beni doğuma almış gezmeye gitcz derken doğuma girmeyelim inş dedmsus kız som ağızlı dedi annem
Hahaha dediğim gbi de oldu
Sende git doktora kuzumBende kesin eksik birşey var ama ne olduğunu cozemedm
Yok kuzum ya öyle bir yeteneğim yok kisom agzini actin gezmeye gidemedin kuzum sen kitap yazmayi düsündün mü? Komedi kitabi
Sende git doktora kuzum
Bu hafta vok yemek yemedim ama midemde bi agirlik varmis gibi of
Findigim buraya yazdigin gibi yazicaksin isteYok kuzum ya öyle bir yeteneğim yok ki
Midemde mi rossumBelki ağırlık bebektir :)
Ahahahah dusuneyim ben bunuFindigim buraya yazdigin gibi yazicaksin isteaana güveniyorum yaparsin
Midemde mi rossum
Lüzum aslında 40 i çıkana kadar durması lazm sonrası allah kerimBdv de konu okudum simdi kadin dogum yapmis annesi kalmamis dogumdan sonra falan.
Türkiye anneler yeni dogum yapinca yanlarinda kaliyor dimi? Sormasi ayip da neden birileri hep yeni dgum yapanin yaninda kalir?
Ben burada hic öyle bisey görümüyorum. Cogu arkadasimin bebegi oldu kimse yanlarinda kalmadi. Teyzem ozamanlar dogum yapti kimse yaninda kalmadi. Beni aydinlatabilirmisiniz yavru kuslar
Yani yardim icin mi kaliniyor? Tecrübe olmadigi icin mi?Lüzum aslında 40 i çıkana kadar durması lazm sonrası allah kerimister kalır ister kalmaz o annelerin kv bin bileceği is ama 40 ına kadar kalıyorlar annem ne beni ne de gelini yalniz bırakmadı hic ama snra da evine cekildi
Ama her ay yanima gelirlerdi İst da otururken mecburiyetleri yok sadece torun sevmeye gelirlerdi uç GN durur giderlerdu
Biraktigin gibiyiz kuzummm
Sen neler yaptin
Canlarim benim şükür guzel gecti benim ama son birkacgun once bir kaza atlattik şükür kimsede bir sorun olmadi erken dogumdan korktumSensiz herşey yarım
Her ikisi için benceYani yardim icin mi kaliniyor? Tecrübe olmadigi icin mi?
Okudum kuzummm çok geçmiş olsun aman bebeğe bisey olmasınCanlarim benim şükür guzel gecti benim ama son birkacgun once bir kaza atlattik şükür kimsede bir sorun olmadi erken dogumdan korktum
Canlarim benim şükür guzel gecti benim ama son birkacgun once bir kaza atlattik şükür kimsede bir sorun olmadi erken dogumdan korktum
Tsk ederim canikommHer ikisi için bence
Allah kolaylık versin inşallah canım. Çok mutlu olursun inşallah :)Merhaba canlar napıyonuz burayı pek takip edemiyom malesef 7 eylülde düğünüm var çok yoğunum hepinizi çok öpüyom kendinize iyi bakın arada gelir uğrar arada giderim bana dua edin canlar
Allah şifa versin inşallah kuzum benim. ImmmmmmmahKarnı sisiyomus kuzucum bide ameliyat olacakmış
Yerim seni minigim
Allah kolaylık versin kuzu ya. Hayırlısıyla kucağına al inşallah :)Valla kızlar ben yollarda doğuracam heralde şimdi doktordan çıktım haftaya perşembe Doğum olucak inşallah heyecan bastı şimdiden...anneme gidiyorum şimdi de
Bizde seni özledik canımm bazen başka arkadaşların geldi kapımızı çaldı seni sordu gitti :))şu ortamı nede ozlemisim naptiniz nasıl gecti kızlar:)
Cok gecmis olsun kuzum. Dikkat et kendine olur muŞükür kızlar carptik arabayla yolda onumudeki araba duraksadi ben oan korkudan sancilandim hastaneye kaldirildim az acilma sanci vardi ama şükür atlattim kizlar.
Ya merak ettim kuzu nisan falan oldumu nasil gecti bende güzel gecti ufak kaza atlattik onun disinda güzeldi bebiste bemde iyiyiz şükür kuzum♡♥Bizde seni özledik canımm bazen başka arkadaşların geldi kapımızı çaldı seni sordu gitti :))
Beni hiç sorma hayatımın en heyecanlı en stresli en atraksiyonlu dönemlerindeyim :)))
Sen nasılsın nasıl geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?