- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.521
Ama illa kalacak diye bi kural tabiki yok :)Gecmis olsun kuzum ne kazasi? Iyimisiniz bebise bisey olmadi dimi
Tsk ederim canikomm
Sağol balım benim sizler naptiniz bakalim bayram nasil gecti.Cok gecmis olsun kuzum. Dikkat et kendine olur mu
Çok geçmiş olsun Canımmm. Çok şükür bi şey olmamışCanlarim benim şükür guzel gecti benim ama son birkacgun once bir kaza atlattik şükür kimsede bir sorun olmadi erken dogumdan korktum
Sağol canımAllah kolaylık versin kuzu ya. Hayırlısıyla kucağına al inşallah :)
Kız seninkileri de görürüz inşAyy belkideee
Canım benim ya. Çok geçmiş olsun tekrarŞükür kızlar carptik arabayla yolda onumudeki araba duraksadi ben oan korkudan sancilandim hastaneye kaldirildim az acilma sanci vardi ama şükür atlattim kizlar.
Benim annemde diyor yarın gezmeye gidecek bak şakın yarın doğurma dedim napim Doğum gelirseKız ben doktor kontrolune gidip gezmeye gidecektmçatı kontrolu için bekliyorduk doğum yaptırıyordu doktor :)
Dedmki anne bi Bakmışsın beni doğuma almış gezmeye gitcz derken doğuma girmeyelim inş dedmsus kız som ağızlı dedi annem
Hahaha dediğim gbi de oldu
Aynen ya heyecan bastı vallabende heralde demir ve vitamin eksikligi var kuzum. Doktoru aramam lazim kanima baksin
Oyyy kiyamam ne güzel kuzumm. Ben dogum kontrol hapini biraktigimda da esim karnima dokunuyordu hepdiyordum dur daha bisey yoktur orda
Dogum tarihini bilmek de ayri bi heyecan sanki kiz :) hayirlisiyla sag salim gelsin kuzucuk
Sen gene hastane cantanla gez belli olmuyor biz dipdizlak çıktık ortada kaldıkBenim annemde diyor yarın gezmeye gidecek bak şakın yarın doğurma dedim napim Doğum gelirse
Ya merak ettim kuzu nisan falan oldumu nasil gecti bende güzel gecti ufak kaza atlattik onun disinda güzeldi bebiste bemde iyiyiz şükür kuzum♡♥
Ayyy gerçekten heyecanlı olmuştur...çantam hazır zaten bişey olursa hemen evden alırlarSen gene hastane cantanla gez belli olmuyor biz dipdizlak çıktık ortada kaldıkannem çok komikti stresten ola ola oradan oraya dönüyordu
İnşallah canım çok sağolllAy kız allah korusun bende heyecan bastı ole diyince sağlıkla gelsin insallah canim dikkat et
Tabiki cnm. Sadece sordum cünkü türkiyede cok yaygin annelerin kalmasi. Burada cok nadir oluyor.Ama illa kalacak diye bi kural tabiki yok :)
Bayramim iyi gecmedi kuzum. Sen anlat nerelere gittiniz neler yaptinizSağol balım benim sizler naptiniz bakalim bayram nasil gecti.
Sevindim canım inşallah hayırlısı ile olur kuzum.Evet canım okudum. Üzüldüm valla. Bizimde isteme falan oldu kuzu. Cumartesi inşallah küçük bi nişan söz hepsi beraber olacak işte :)
Hoşgeldin canımByNkoaLa sağol cnım . selamlar
Ben koydeydik kuzu ilkgun kurban kestik 2 cigun babamlarda geldi beraber vakit gecirdik 3 uncu gun gittiler bizde gezdik dolnadik bartinda sonra ankaraya gececektik kvler falan nasip opmadi güzeldi sorunsuz geçti şükür.Tabiki cnm. Sadece sordum cünkü türkiyede cok yaygin annelerin kalmasi. Burada cok nadir oluyor.
Bayramim iyi gecmedi kuzum. Sen anlat nerelere gittiniz neler yaptiniz
Normal degilmi.Ayyy gerçekten heyecanlı olmuştur...çantam hazır zaten bişey olursa hemen evden alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?