- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.541
Kolay gelsin canım sknti yok isler8n önemli skldikca yazarsin musait olunca.hoşbuldum işteyim şuanda hemen cevap veremiyorum
Nesi var acaba usuttumubenim de kedim hasta şuan aklım onda evde napıyor acaba
Istahsiz keyfi yok bu akşam.goturucez veterinere . Derdini anlatamıyor ki minnakimKolay gelsin canım sknti yok isler8n önemli skldikca yazarsin musait olunca.
Nesi var acaba usuttumu
Gecmis olsun tekrardan canım♥♥Istahsiz keyfi yok bu akşam.goturucez veterinere . Derdini anlatamıyor ki minnakim
Çok sağolGecmis olsun tekrardan canım♥♥
Geldim canım şükür iyiyim kuzum
Ee ne is yaparsın evli bekar coluk çocuk.Çok sağol
Yok canım sezeryan olucamNormal degilmi.
Benim ilkinde 38.haftamda 1 cm açılma vardı bebek kanala girdiği halde açılma olmamıştı bende o yüzden sezeryan olmuştum bence iyi senin canım inşallah hastaneye şöyle bi 5 6 cm açılma ile gidersin de işin kolay olur Allah bi ayazda doğurmayı nasip etsin inşallah canimAcaba 35 haftalığa göre 1cm acilma normalmi kizlar yani iyimi doğum falan nezaman olur
Bu arada bebiş nasil canım iyi mi. Kilosu falan nasilAcaba 35 haftalığa göre 1cm acilma normalmi kizlar yani iyimi doğum falan nezaman olur
Hoşgeldin canım benim geçmiş olsun kuzum sen iyi oldaSelam kızlar T Tatlianne20Kmsl Hnd Zeytintanem @RoSsSs @umudu beklemek N Nnuurrr @_nurunnisa_ Oeksuez T Temmuz07
Bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor mide bulantılarım çok fazla yemek yiyemiyorum yemedikce daha çok üzülüyorum ağrılarım çok fazla. Psikolojim biraz yerlerde yani o yüzden buraya bile girmek istemiyor canım. Ondan yokum canlarım. Merak edenlere teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum canlarım benimmm ❤❤❤❤
Kuzum bir hafta omce 1 700 simd bilmiyorum senin nasılBu arada bebiş nasil canım iyi mi. Kilosu falan nasil
Gecmis olsun kuzum. Yemek yemeye calis vitaminsiz kalmaSelam kızlar T Tatlianne20Kmsl Hnd Zeytintanem @RoSsSs @umudu beklemek N Nnuurrr @_nurunnisa_ Oeksuez T Temmuz07
Bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor mide bulantılarım çok fazla yemek yiyemiyorum yemedikce daha çok üzülüyorum ağrılarım çok fazla. Psikolojim biraz yerlerde yani o yüzden buraya bile girmek istemiyor canım. Ondan yokum canlarım. Merak edenlere teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum canlarım benimmm ❤❤❤❤
Bazen öyle oluyor canım hamileliktedir bende çok kilo aldım İnan ki yerimden kalkasım gelmiyorSelam kızlar T Tatlianne20Kmsl Hnd Zeytintanem @RoSsSs @umudu beklemek N Nnuurrr @_nurunnisa_ Oeksuez T Temmuz07
Pazartesi benim de kontrol canım benim bebiş de iyiydi çok şükür 3 hafta önce 1900 demişti doktorKuzum bir hafta omce 1 700 simd bilmiyorum senin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?