- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.561
Bi yanım artık yeter doğsun diyor sonrasını düşününce biraz daha bekle kızım ıyiyiz böyle diorum :) senin çok az kaldi yaa hazırlıkların tam mi :)Bazen öyle oluyor canım hamileliktedir bende çok kilo aldım İnan ki yerimden kalkasım gelmiyor
Sağol canım hiç iştahım yok ki eşim sabah gidip bir sürü şey almış tek yiyim diye ama midem bulanıyor işte. Şimdi zorla yemek yaptım yerim inşallah bende birazGecmis olsun kuzum. Yemek yemeye calis vitaminsiz kalma
Canım haftaya perşembe doğumum herşey tamam ama karnım çok büyüdü dayanamıyorum artıkBi yanım artık yeter doğsun diyor sonrasını düşününce biraz daha bekle kızım ıyiyiz böyle diorum :) senin çok az kaldi yaa hazırlıkların tam mi :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok zor yaa ben şimdi 34ün içindeyim böyleyim 38 olunca kendimi düşünemiyorumCanım haftaya perşembe doğumum herşey tamam ama karnım çok büyüdü dayanamıyorum artık
Hoşgeldin kuzucum :))Geldiiimmmmm
Canım benimm inşallah hayırlısıyla :)Sevindim canım inşallah hayırlısı ile olur kuzum.
Kuzumm benşm. Dikkat et kendine. Seni seviyorum Allah'a emanet ol iyi bak kendineSelam kızlar T Tatlianne20Kmsl Hnd Zeytintanem @RoSsSs EternaaLLove N Nnuurrr @_nurunnisa_ @Oeksuez @Temmuz07
Bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor mide bulantılarım çok fazla yemek yiyemiyorum yemedikce daha çok üzülüyorum ağrılarım çok fazla. Psikolojim biraz yerlerde yani o yüzden buraya bile girmek istemiyor canım. Ondan yokum canlarım. Merak edenlere teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum canlarım benimmm ❤❤❤❤
Hoşgeldin. Geçmiş olsun. İyileşir inşallah annesi üzülme.Kedisim tam 4 tane iğne yedi evdeyiz şimdi iyi olacak inşallah
Kuzumm özledim seniiiii
Sağol canimmmmm❤❤Kuzumm benşm. Dikkat et kendine. Seni seviyorum Allah'a emanet ol iyi bak kendine
Canimm hemserim nasılsın ❤
İnşallah canım çok sağol ben şuan 37 deyim ama artık çok zor hareket ediyorum hava da çok sıcak sen yöne biraz serinlerde doğuracaksın bizim ki daha sıcak olucak benek küçük klimayı açabilecek miyim hasta olur mu bilmiyorumAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok zor yaa ben şimdi 34ün içindeyim böyleyim 38 olunca kendimi düşünemiyorum
Kerem ağustosta doğdu ben açıyordum klima ama klimanin vuramadığı yere yatırıyordum. Klima açıkken daha rahat uyuyorduİnşallah canım çok sağol ben şuan 37 deyim ama artık çok zor hareket ediyorum hava da çok sıcak sen yöne biraz serinlerde doğuracaksın bizim ki daha sıcak olucak benek küçük klimayı açabilecek miyim hasta olur mu bilmiyorum
Bende öyle yaparım o zaman üzerini kalın giydiririm yapıcak bişey YÖK çünkü Adana çokkk sıcakkkkkkkkkKerem ağustosta doğdu ben açıyordum klima ama klimanin vuramadığı yere yatırıyordum. Klima açıkken daha rahat uyuyordu
Aboovvv adanada mısın gız senn aç ac klimayı hiç acıma :) ben de hataydayim burası da çok fenaBende öyle yaparım o zaman üzerini kalın giydiririm yapıcak bişey YÖK çünkü Adana çokkk sıcakkkkkkkkk
Aynen canım çok sıcak ekim gibi serinliyor şu bir ayı atlatsaydık iyi olurdu neyseki senin Doğuma var daha o zaman serinlemiş olur hava rahat edersinAboovvv adanada mısın gız senn aç ac klimayı hiç acıma :) ben de hataydayim burası da çok fena
Geldim minigimmKuzumm özledim seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?