- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.581
Kuzummm iyiyim tarhanaya hazırlık yaptım bugün malzemeleri aldım yarın yogurcam eksitcem :)) sen nasılsın özlendin he aslım nasilCanimm hemserim nasılsın ❤
Hoşgeldin kuşumm. Nasılsın neler yaptın. Şu ara giremiyorum yoğunuz kuzuu. Abim ablam falan geldi..Geldim minigimm
Maşallah hamarat kuzuma :)Kuzummm iyiyim tarhanaya hazırlık yaptım bugün malzemeleri aldım yarın yogurcam eksitcem :)) sen nasılsın özlendin he aslım nasil
Inşallah canımAynen canım çok sıcak ekim gibi serinliyor şu bir ayı atlatsaydık iyi olurdu neyseki senin Doğuma var daha o zaman serinlemiş olur hava rahat edersin
Vaaay hamarat arkadaşım benim :) aslı iyi hareketleri falan iyi maşallah da ben biraz sıkıntılıyım :) bu aralar çok bunaldim yaa hiç birseyden tat alamıyorumKuzummm iyiyim tarhanaya hazırlık yaptım bugün malzemeleri aldım yarın yogurcam eksitcem :)) sen nasılsın özlendin he aslım nasil
Kız benim herşeyim olay vallaAyyy gerçekten heyecanlı olmuştur...çantam hazır zaten bişey olursa hemen evden alırlar
Hadi bakalım inş
Hee inşallah kuzumm
Hoisgeldin canmmmmByNkoaLa sağol cnım . selamlar
Biz senin moralini duzeltirdij canm benim neden uzaklastin bizden çok geçmiş olsun çok uzuldmSelam kızlar T Tatlianne20 @Kmsl Hnd @ZeytintanemByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr @_nurunnisa_ @Oeksuez @Temmuz07
Bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor mide bulantılarım çok fazla yemek yiyemiyorum yemedikce daha çok üzülüyorum ağrılarım çok fazla. Psikolojim biraz yerlerde yani o yüzden buraya bile girmek istemiyor canım. Ondan yokum canlarım. Merak edenlere teşekkür ederim hepinizi çoook seviyorum canlarım benimmm ❤❤❤❤
Kostum yetim mavisim
Sizle alakalı değil gülom yaa içimden bişey yapmak gelmior depresyonda miyim ne anlamadım ki hiç bişey yemek istemiyorum bişey yapmak istemiyorumBiz senin moralini duzeltirdij canm benim neden uzaklastin bizden çok geçmiş olsun çok uzuldm
Havalardan valla bende oyleyimSizle alakalı değil gülom yaa içimden bişey yapmak gelmior depresyonda miyim ne anlamadım ki hiç bişey yemek istemiyorum bişey yapmak istemiyorum
Süzme yoğurt kırmızı biber domates nohut başladım soğan tarhana otu kurutulmuş dereotu kuzum bunlar :)Maşallah hamarat kuzuma :)
Ne aldın malzeme sizin orda nasıl yapılıyo :)
Yeriiiim seniiiii ben pamugumKostum yetim mavisim
Gelecek annesi gelcek az sabır teyzesinin fındığı büyüyor içerde eee senide bunaltiyo :))Vaaay hamarat arkadaşım benim :) aslı iyi hareketleri falan iyi maşallah da ben biraz sıkıntılıyım :) bu aralar çok bunaldim yaa hiç birseyden tat alamıyorum
Ama bak geldim burdayım :)Havalardan valla bende oyleyim
Sen de böyle sıkıl artık yeter de inşallah emi :)Gelecek annesi gelcek az sabır teyzesinin fındığı büyüyor içerde eee senide bunaltiyo :))
Pamuklara sar beniYeriiiim seniiiii ben pamugum
Gitme artik özledik yahuAma bak geldim burdayım :)
Aman dur kız sen nereye gidiyorsun sen gidersen neşemiz gider ayolPamuklara sar beni
Gitme artik özledik yahubakın ben bir gidersen pir giderm haaaaa
Hoşgeldin. Geçmiş olsun. İyileşir inşallah annesi üzülme.
Sende gitme artikAman dur kız sen nereye gidiyorsun sen gidersen neşemiz gider ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?