- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #23.881
Sen de ben gelince kaçıyorsun bi denk gelemedikNeyse kızlar ben kactm optm gelirm tekrar
Kuzu benim ananem annemin yerinde olduğu için evlendiğimden beri yapar yanlışını eksiğini ben goriyim el görmesin der bende karışmam bakar öyleHerzaman mi yapar kuzum annenin bunubenimki mutfagima girerken bile cekinir
Dualarim seninle minnosum
Kizdirdim kocamı ariyon diyedesosyalleşme için
Sorma kuzu ya arkadaşlarıyla birbirlerini takip ediyorlar 40 takipçim var diyoEşimin annanesini whatsabi var benden çok durum paylaşıyor
Oyy canim yaa kıyamam :) yaptın mı tarhanayiSorma kuzu ya arkadaşlarıyla birbirlerini takip ediyorlar 40 takipçim var diyo
Evet kuzum komutan eşliğinde eksisin bı 15 gün sonra kurutucamOyy canim yaa kıyamam :) yaptın mı tarhanayi
AhhahahahahaKizdirdim kocamı ariyon diyedeevlendin dayakda yakışmaz sana diyo
Valla öyle oldu güzelim yaa erkenden denize gidi gelelim dedik malum son günler garıSen de ben gelince kaçıyorsun bi denk gelemedik
Hahaha yerimseni rossuum. :)) seninyarisma ne alemde?benimoyum sanaaaa@Nnuurrr ummm hayatimin feneri nirdesn
Oeksuez iyiki bir tatile gittin unuttun bizi
@Zeytintanem de bu gece yok :)
Ahhaha sonincuyum kızHahaha yerimseni rossuum. :)) seninyarisma ne alemde?benimoyum sanaaaa
Iyi yapmışsın canım tadını çıkarValla öyle oldu güzelim yaa erkenden denize gidi gelelim dedik malum son günler garı
Ohh eline sağlık canım. Allah afiyetle yemeği nasip etsin :)Evet kuzum komutan eşliğinde eksisin bı 15 gün sonra kurutucam
Aa ne yarışması kız ben bilmiyorumAhhaha sonincuyum kızdaha nolsun bi daha tövbe
Kolay gelsin canım. Oğlumla yapboz yapıyorduk biraz buraya bakayım dedim bendeBugün azıcık kaçtım diye
işler bitmek bilmiyor
2.makineyi asacağım
Çamaşır
yemek
Bulaşık
Elim ayağıma dolaşık
Sizler ne yapıyorsunuz bakım
Ölüler alemiiiii
Maşallah canım ne güzelKolay gelsin canım. Oğlumla yapboz yapıyorduk biraz buraya bakayım dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?