- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.141
Ay bende özledim göbüsümü :) bi bebis daha mi yapsamUyumaya çalışıyorum kuzum donerien zorlasiyoz kramp giriyor kalcaya agri yapıyor.
Canim ne oldu senin işler regel gordun mü mesajlari okumadım pek ama.
Aynen galiba rahmemi iniyor ne Karnım inmeye başladı gogus altim hep topaklasir siserdi bugün alrlara inmis ayni izadan kafa ra Rerafi sagdaydi saga yatamadim krampdan:)
Hoşgeldin bahar getirdin:)Merhaba ben yeni katıldım
Bilemiyorum ki canim, inşAllah güzel haberdir..
Test yapsana
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Ama o cok iyi geliyor , doktorun vermesi lazim di onu ..Yok kuzum hiç bir ilav kullanmıyorum surekkide kontrole gitmiyorum 13unde kontrol yeni yeni başladı
Hadi yap kuzum topikte bebis sevelim dimi @umudu beklemekAy bende özledim göbüsümü :) bi bebis daha mi yapsam
Napıyon nasılsın balım çocuk nasılTesekkur ederim canim ❤❤❤❤
Neden olmasin canim benimAy bende özledim göbüsümü :) bi bebis daha mi yapsam
Aa evet o bacak kramp bendede oluyor birde uzatinca ayağım i yatakta gerince krapm oluyor.Ama o cok iyi geliyor , doktorun vermesi lazim di onu ..
Benimde bacaklarima kramplar girerdi uyutmazdi beni..
Neyse doktora gidince söylersin böyle oluyor diye..
Adetine kac gün kaldi? Gectin mi?Kizlar simdi test yapsam kesin sonuc cikar mi kii?
Kahvalti yapiyim ilk önce ondan sonra da bulanirsa düsünürüm testi
Erken gösteren testlerde varmis onlardan alabilirsin..Kizlar simdi test yapsam kesin sonuc cikar mi kii?
Kahvalti yapiyim ilk önce ondan sonra da bulanirsa düsünürüm testi
Hahahahaha kizim daha 6 aylik teyzesi ya ona kiyamiyorum daha cok ihriyaci varbana :)Hadi yap kuzum topikte bebis sevelim dimi @umudu beklemek
Magnesium al kuzum. O hemen gideriyor. Magnesium eksikligi var demek ki kramp giriyorAa evet o bacak kramp bendede oluyor birde uzatinca ayağım i yatakta gerince krapm oluyor.
Ayy!! Cok fena hemdeAa evet o bacak kramp bendede oluyor birde uzatinca ayağım i yatakta gerince krapm oluyor.
Ay kız iyi olur çok tatlı bisi oan:)Ay bende özledim göbüsümü :) bi bebis daha mi yapsam
Kuzummmm herseyin hayirlisi :)Neden olmasin canim benim
Oy yerim ben onuuu tam isirilcak gibi olmusturHahahahaha kizim daha 6 aylik teyzesi ya ona kiyamiyorum daha cok ihriyaci varbana :)
Hahahay baya heveslendim suanAy kız iyi olur çok tatlı bisi oan:)
Öyle tabi kuzumKuzummmm herseyin hayirlisi :)
Hemde nasil tam tontis :) ama babasina benziyorOy yerim ben onuuu tam isirilcak gibi olmustur
4gün kaldi dahaAdetine kac gün kaldi? Gectin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?