- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.161
Galiba evet sağlık ocagina gidince deyim ordan yazarlar belki kuzu merak ettik bebim 3 4 gun vardı hamilekik ogrendim sende bir idrar testi alsana kız merak ettimmmmmmMagnesium al kuzum. O hemen gideriyor. Magnesium eksikligi var demek ki kramp giriyor
Eee benzicek babasi sonuctaHemde nasil tam tontis :) ama babasina benziyor
Kucukmus daha tazesin dur eccuk:)Hahahahaha kizim daha 6 aylik teyzesi ya ona kiyamiyorum daha cok ihriyaci varbana :)
findigim cesaret edemiyorum test yapmayaGaliba evet sağlık ocagina gidince deyim ordan yazarlar belki kuzu merak ettik bebim 3 4 gun vardı hamilekik ogrendim sende bir idrar testi alsana kız merak ettimmmmmm
Inşallah kızlar saglila atlatalim.Canim sizinkileri severizz T Tatlianne20
Yani öylede kaynanam hep halasina benzetti ... bana benziyen yerlerini bileEee benzicek babasi sonucta
Iyiler csnim kiz 9 aylik oldu oglan 4 e başlıcak onlarla uğraşarak geçiyor günlerim sen nasilsin doğuma az kaldı demiNapıyon nasılsın balım çocuk nasıl
Tamm gecmesini bekle en iyisi sabır kuzumK
findigim cesaret edemiyorum test yapmaya
Üzülürüm diye
Evet ama o göbüsü özlüyorum gercekten :) hamilelikten 2 ay sonra hala göbegimi oksuyordumKucukmus daha tazesin dur eccuk:)
Sen nerelisin kiz?Kucukmus daha tazesin dur eccuk:)
Kizlar ben bi kahvalti yapiyim görüsürüz sonra
Maşallah allah kolaylik versin kuzum Hic sorma heran ansizim gelebilir tetikdeyim :)))Iyiler csnim kiz 9 aylik oldu oglan 4 e başlıcak onlarla uğraşarak geçiyor günlerim sen nasilsin doğuma az kaldı demi
Ben bartin kuzum Karabük Safran boludayadim aslen erzurumluyum:)Sen nerelisin kiz?
Yarin frühtest alirsan cikar :)4gün kaldi daha
Evet ya!! İnsan hamileliğini özlüyorEvet ama o göbüsü özlüyorum gercekten :) hamilelikten 2 ay sonra hala göbegimi oksuyordumtik olmusdu
Heee eccük dedindeBen bartin kuzum Karabük Safran boludayadim aslen erzurumluyum:)
Ay guldurdun kiz beni 1 yasina bassin zorda gelmediyse inşallah denersin 2 yi bulur seninkide arka arkaya buyurler:)Evet ama o göbüsü özlüyorum gercekten :) hamilelikten 2 ay sonra hala göbegimi oksuyordumtik olmusdu
DemiiiEvet ya!! İnsan hamileliğini özlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?