- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.181
Ahahahha espiri benimki her dilden:)Heee eccük dedindebizim tokatlilarda öyle diyor :))
Dadaş sin yani benim iki komsularim da erzurumludurBen bartin kuzum Karabük Safran boludayadim aslen erzurumluyum:)
Vari bir borcumuzdab kurtulalim istiyor esim :) onada daha 1,5 sene kaldi :) az kaldi azzzzzzzAy guldurdun kiz beni 1 yasina bassin zorda gelmediyse inşallah denersin 2 yi bulur seninkide arka arkaya buyurler:)
Aynen canımDadaş sin yani benim iki komsularim da erzurumludur
Hadi inşallah bitsin borcsuz yapın:))Vari bir borcumuzdab kurtulalim istiyor esim :) onada daha 1,5 sene kaldi :) az kaldi azzzzzzz
Günaydın canmmm
Aynen lüzum hepsi profesyonel zatenAnaaaa olsun isin eglencesi önemli kuzumm
Saol gulommmGördüm canım çatallı kekeline sağlık gülommm
Günaydınnnnnnn
Evet canım benim 6 eylül de olucakAynen kmsl onun galiba günü belli bende 13 unde gitcem gulseninde nezamn olur bilmiyom ama eylul olacagimiz arka arkaya kesin galiba:)
Yaaaa hadi yaaaaa inşallah hamişsindirKizlar ben hala iyi degilim ya
Aaazzzccikkk mide bulantim var nerden citki simdi bu
Esim diyor hamilemisin yoksa
Dedim hayir degilim
Eminmisin diyor
Cnm magnezyum çok iyi geliyor bende geceleri kramplardan dolayı yatamıyorum.. bir kase yoğurt yiyip üzerine de magnezyum içiyorum rahatlatıyor dene istersenYok kuzum hiç bir ilav kullanmıyorum surekkide kontrole gitmiyorum 13unde kontrol yeni yeni başladı
Yani öylede kaynanam hep halasina benzetti ... bana benziyen yerlerini bilebide derken hep gözüme bakti nasil reyaksiyon verdigimi izlicek of benim kaynanam efsane
Cesaret edemiyorumYarin frühtest alirsan cikar :)
Kuzummm seninle konusmaya hic firsat olmadi. Biraz rahatsizim. Aramiza hosgeldinbeni zaten umursayan yok . dün akşam hiç bildirim gelmedi bana
Aaaaa kim umursamamis acaba doverm onlarıbeni zaten umursayan yok . dün akşam hiç bildirim gelmedi bana
Kizzzzzzz nokdu neyin varben olsam gicikligina "benzer tabi halasi degilmi" derim
Cesaret edemiyorum
Kuzummm seninle konusmaya hic firsat olmadi. Biraz rahatsizim. Aramiza hosgeldinnasilsin? Kac yasindasin? Evli bekar?
ben olsam gicikligina "benzer tabi halasi degilmi" derim
Cesaret edemiyorum
Kuzummm seninle konusmaya hic firsat olmadi. Biraz rahatsizim. Aramiza hosgeldinnasilsin? Kac yasindasin? Evli bekar?
ben olsam gicikligina "benzer tabi halasi degilmi" derim
Cesaret edemiyorum
Aaaaa kim umursamamis acaba doverm onları
Ayyy kuzum yaaa bi nisan yapican herkes tas koydu ha dualarm seninle inş herşey istediğin gbi olurKuzular dua edin bana her şey karıştı. Amcamlar gelmeyiz nişana falan diyolarmış. Akşam abimin kınası var başım çok ağrıyo. Dua edin ihtiyacım var. Merak etmeyin beni giremiyorum. Ayağım çok şükür iyi durumda ballar ayakkabı giyebiliyorum. Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?