Yok kuzum hiç bir ilav kullanmıyorum surekkide kontrole gitmiyorum 13unde kontrol yeni yeni başladı
Cnm magnezyum çok iyi geliyor bende geceleri kramplardan dolayı yatamıyorum.. bir kase yoğurt yiyip üzerine de magnezyum içiyorum rahatlatıyor dene istersen

Yani öylede kaynanam hep halasina benzetti ... bana benziyen yerlerini bile bide derken hep gözüme bakti nasil reyaksiyon verdigimi izlicek of benim kaynanam efsane
ben olsam gicikligina "benzer tabi halasi degilmi" derim

Yarin frühtest alirsan cikar :)
Cesaret edemiyorum

beni zaten umursayan yok . dün akşam hiç bildirim gelmedi bana
Kuzummm seninle konusmaya hic firsat olmadi. Biraz rahatsizim. Aramiza hosgeldin nasilsin? Kac yasindasin? Evli bekar?

Cesaret edemiyorum

Kuzummm seninle konusmaya hic firsat olmadi. Biraz rahatsizim. Aramiza hosgeldin nasilsin? Kac yasindasin? Evli bekar?

Cesaret edemiyorum

28 yaşındayım 2 .yıla doğru giden evliligim var.
Aslen karadenizliyim istanbul da yaşıyorum bir kedi annesiyim.
Çalışıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Kuzular dua edin bana her şey karıştı. Amcamlar gelmeyiz nişana falan diyolarmış. Akşam abimin kınası var başım çok ağrıyo. Dua edin ihtiyacım var. Merak etmeyin beni giremiyorum. Ayağım çok şükür iyi durumda ballar ayakkabı giyebiliyorum. Çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun :)

Ayyy kuzum yaaa bi nisan yapican herkes tas koydu ha dualarm seninle inş herşey istediğin gbi olur ayagaina da sevndm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…