Hahaha ozaman ben kendi yağımda kavrulayim
Kuzum benimkinde ise yaramiyor cünkü annesinin tüm davranislarini biliyor

Gece vardiyasini sevmiyorum ben yaa o yokken canım sıkılıyor gündüz de eşim evde diye bütün işlerim kalıyor :)
Aynen kuzum bende öyle ya. 1 haftadir baba gidemedim bugün arayip sordu esinle sorunlarin mi var da gelmiyorsun diye. Cok üzüldüm ya

Canım kasılmalarım var ama sancı gibi değil belime kramp giriyor kaburgalarım sıkışıyor anlamadım kızımda hiç agrım olmamıştı
Kasılmalarının zamanına bak eğer düzenliyse git istersen. Oğlumda benim de hiç agrım yoktu ama kasılma çoktu nst de çok Şancı cıktı hatta doktor bu sancıya nasıl dayanıyorsun diye şaşırdı. Bebek de kanala girmiş kalp atışları yavaşlamıştı acil sezeryana aldı beni. Bi saat tut bakalım kaç dk da bi oluyor kasilmalar

Kuzum benimkinde ise yaramiyor cünkü annesinin tüm davranislarini biliyor

Aynen kuzum bende öyle ya. 1 haftadir baba gidemedim bugün arayip sordu esinle sorunlarin mi var da gelmiyorsun diye. Cok üzüldüm ya
Ayy canım yaa özlemiş demekki. Sadece adamlar değil bizde vardiyalı yaşıyoruz onlar sayesinde

Çarşamba günü gittim nst de ilk baş çok hareketli çıktı sonra bi daha çekildim onda normaldi herşey biraz bekleyim bakalım dayanamazsam giderim ya işin ilginç kısımı gece olunca başlıyor ağrılarım

Kuzum kötülesirsen git bak ihmal etme sakin.
Geceleri belkide sakinlestigin ve dinlendigin icin olabilir mi?

Bak eğer doğuma falan gidersen yaz kız bize merak ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…