- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.401
Tamam tamam yaben bekliyim o kocalarınız beklemesin
Canım iyi misinOffffff kızlar ya bu bel ağrısı geçmiyor korkuyorum hastaneye gitmekten
Benimkide gececiIyi canım kardeşimle film izliyorduk o bitti bende sizlere takılayım dedim. Eşim gece vardiyasında. Sen nasılsın
Canım sancıya falan çevirirse git istersen ya da kasılmaların var miOffffff kızlar ya bu bel ağrısı geçmiyor korkuyorum hastaneye gitmekten
Hahaha ozaman ben kendi yağımda kavrulayimlazim olursa baglarim kuzum
Arada bi öyle ipuclari veriyor cnm ama ise yaramiyorbuna da sükür
Afiyet olsun bende istiyrium da sıcaktan hiç icesim gelmiyorMaşallah ne güzel canım
Bende çay içiyorum
Değilim aslında idare etmeye çalışıyorumCanım iyi misin
Gece vardiyasini sevmiyorum ben yaa o yokken canım sıkılıyor gündüz de eşim evde diye bütün işlerim kalıyor :)Benimkide gececi
Canım kasılmalarım var ama sancı gibi değil belime kramp giriyor kaburgalarım sıkışıyor anlamadım kızımda hiç agrım olmamıştıCanım sancıya falan çevirirse git istersen ya da kasılmaların var mi
Kuzum benimkinde ise yaramiyor cünkü annesinin tüm davranislarini biliyorHahaha ozaman ben kendi yağımda kavrulayim
Aynen kuzum bende öyle ya. 1 haftadir baba gidemedim bugün arayip sordu esinle sorunlarin mi var da gelmiyorsun diye. Cok üzüldüm yaGece vardiyasini sevmiyorum ben yaa o yokken canım sıkılıyor gündüz de eşim evde diye bütün işlerim kalıyor :)
Kasılmalarının zamanına bak eğer düzenliyse git istersen. Oğlumda benim de hiç agrım yoktu ama kasılma çoktu nst de çok Şancı cıktı hatta doktor bu sancıya nasıl dayanıyorsun diye şaşırdı. Bebek de kanala girmiş kalp atışları yavaşlamıştı acil sezeryana aldı beni. Bi saat tut bakalım kaç dk da bi oluyor kasilmalarCanım kasılmalarım var ama sancı gibi değil belime kramp giriyor kaburgalarım sıkışıyor anlamadım kızımda hiç agrım olmamıştı
Ayy canım yaa özlemiş demekki. Sadece adamlar değil bizde vardiyalı yaşıyoruz onlar sayesindeKuzum benimkinde ise yaramiyor cünkü annesinin tüm davranislarini biliyor
Aynen kuzum bende öyle ya. 1 haftadir baba gidemedim bugün arayip sordu esinle sorunlarin mi var da gelmiyorsun diye. Cok üzüldüm ya
Aynen cnm haklisin.Ayy canım yaa özlemiş demekki. Sadece adamlar değil bizde vardiyalı yaşıyoruz onlar sayesinde
Aynen haklısın. Hafta sonu gider görürsün inşallah. Benimkiler de 17 saat uzaktaAynen cnm haklisin.
30 km uzaklikta ailem. Gidip gelmesi 1 saatimi aliyor toplamda. Eee 2 saat icin degmiyor okadar yolu gitmek..
Çarşamba günü gittim nst de ilk baş çok hareketli çıktı sonra bi daha çekildim onda normaldi herşey biraz bekleyim bakalım dayanamazsam giderim ya işin ilginç kısımı gece olunca başlıyor ağrılarımKasılmalarının zamanına bak eğer düzenliyse git istersen. Oğlumda benim de hiç agrım yoktu ama kasılma çoktu nst de çok Şancı cıktı hatta doktor bu sancıya nasıl dayanıyorsun diye şaşırdı. Bebek de kanala girmiş kalp atışları yavaşlamıştı acil sezeryana aldı beni. Bi saat tut bakalım kaç dk da bi oluyor kasilmalar
Mesafe kötü oluyor yaAynen haklısın. Hafta sonu gider görürsün inşallah. Benimkiler de 17 saat uzaktaneyseki annem gelecek 11 gün sonra :)
Canım sabahtan gitsen akşama kadar oturursun sendeAynen cnm haklisin.
30 km uzaklikta ailem. Gidip gelmesi 1 saatimi aliyor toplamda. Eee 2 saat icin degmiyor okadar yolu gitmek..
Kuzum kötülesirsen git bak ihmal etme sakin.Çarşamba günü gittim nst de ilk baş çok hareketli çıktı sonra bi daha çekildim onda normaldi herşey biraz bekleyim bakalım dayanamazsam giderim ya işin ilginç kısımı gece olunca başlıyor ağrılarım
Bak eğer doğuma falan gidersen yaz kız bize merak ederizÇarşamba günü gittim nst de ilk baş çok hareketli çıktı sonra bi daha çekildim onda normaldi herşey biraz bekleyim bakalım dayanamazsam giderim ya işin ilginç kısımı gece olunca başlıyor ağrılarım
Öyle yapicam zaten. Yarin esim kalksin karnini doyuriyim giderim. O da baksin basinin caresineCanım sabahtan gitsen akşama kadar oturursun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?