- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.421
Anlamıyorum vallahi niye böyle oluyor şimdi magnezyum içecek o biraz rahatlatıyor inşallah geçer yaKuzum kötülesirsen git bak ihmal etme sakin.
Geceleri belkide sakinlestigin ve dinlendigin icin olabilir mi?
Ağlama canım benim hafta sonu gidersin inşallah. Insanın canı sıkkın olunca da yansımasın diye aramak istemiyor ailesini sen de mi o yüzden aramadinMesafe kötü oluyor yakardesim yazdi simdi abla neyin var arayip sormadin diye.. agliyorum suan.
Bence de yani her seferinde eşini niye bekliyorsun ki sen kendin hazırlan gitÖyle yapicam zaten. Yarin esim kalksin karnini doyuriyim giderim. O da baksin basinin caresine
Insallah tatlim.Anlamıyorum vallahi niye böyle oluyor şimdi magnezyum içecek o biraz rahatlatıyor inşallah geçer ya
Aynen o yüzden aramadimAğlama canım benim hafta sonu gidersin inşallah. Insanın canı sıkkın olunca da yansımasın diye aramak istemiyor ailesini sen de mi o yüzden aramadin
Öyle yapicam kuzum. Bundan sonra eski selcan yokBence de yani her seferinde eşini niye bekliyorsun ki sen kendin hazırlan git
Canım zaten her seferinde eşinle gitsen kalkalım diye tutturur hemen ama sen sabah kalk işini hallet yemeğini yap git ne olacak kiÖyle yapicam kuzum. Bundan sonra eski selcan yok
Aynen bende öyleyim. Annemin ya da babamin sesini duyarsam hemen ağlarım onlar da üzülürAynen o yüzden aramadimcok sulu gözlüyüm. Aglayip üzmek istemedim.
Kuzum herseferinde esim gelmiyor benimle. Yemegini yapip gittigim de oluyor. Beraber yemek yiyip gittigimde de oluyor yani.Canım zaten her seferinde eşinle gitsen kalkalım diye tutturur hemen ama sen sabah kalk işini hallet yemeğini yap git ne olacak ki
Aynen kuzum ya. Burcun ne senin?Aynen bende öyleyim. Annemin ya da babamin sesini duyarsam hemen ağlarım onlar da üzülür
Aslan yukselen de basak. Ikisini de çok iyi taşıyorumKuzum herseferinde esim gelmiyor benimle. Yemegini yapip gittigim de oluyor. Beraber yemek yiyip gittigimde de oluyor yani.
Aynen kuzum ya. Burcun ne senin?
Hımmmmm anladım canımKuzum herseferinde esim gelmiyor benimle. Yemegini yapip gittigim de oluyor. Beraber yemek yiyip gittigimde de oluyor yani.
Aynen kuzum ya. Burcun ne senin?
Ayyyyy kız bende aynıAslan yukselen de basak. Ikisini de çok iyi taşıyorum
Kizz bende aslanim yükselenim balik :)Aslan yukselen de basak. Ikisini de çok iyi taşıyorum
Hahahahha
Afiyet olsun bende istiyrium da sıcaktan hiç icesim gelmiyor
Değilim aslında idare etmeye çalışıyorum
Aynen canım ya burda da öyleKlima çalışıyor sürekli yanıyor buralar
Ağustosun kaçı :) yükselen de mi başak:)))Ayyyyy kız bende aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?