- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.441
Magnezyum içtim canım biraz bekleyim eğer geçmezse mecbur gidicem hastaneyeHastaneye mı gitsen
Ya da doktorunu mu arasan
Bende şimdi açtım klimayı. 24 saat çalışsa olacak yaniKlima çalışıyor sürekli yanıyor buralar
16ağustos canım yükselen de başakAğustosun kaçı :) yükselen de mi başak:)))
Aynen canım ya burda da öyle
Öyle hatırlıyorum :) onunla baya ortak noktamız vardı çünkü@RoSsSs dami aslan
Yok canım Adanaİzmir mı canım orası
Allah olmayanlara da versin dedim bugün sıcaktan
Öyle hatırlıyorum :) onunla baya ortak noktamız vardı çünkü
Unutuyorum kusura bakmaYok canım Adana
Izmır buraların yanında can can. Izmire boşuna sıcak diyorlar buraları bilmiyorlarİzmir mı canım orası
Allah olmayanlara da versin dedim bugün sıcaktan
Izmır buraların yanında can can. Izmire boşuna sıcak diyorlar buraları bilmiyorlar
Sicaklik yönünü bilmiyorum da samsunun havasina coook nemli diyorlar. Esim biz tanismadan önce gitmis diyor bidaha gitmemIzmır buraların yanında can can. Izmire boşuna sıcak diyorlar buraları bilmiyorlar
Bende yükselmenin aslan ☺@RoSsSs dami aslan
☺Ağustosun kaçı :) yükselen de mi başak:)))
Canım umarım geçerMagnezyum içtim canım biraz bekleyim eğer geçmezse mecbur gidicem hastaneye
InanirimAynen öyle
yanıyor burda
asfaltta yumurta pişiyor
Yok canım önemli değil valla yaklaşık 1 aydın karpuz almıyoruz..5 aylık hamileyken doktor bebeğin suyunun az olduğunu söylemişti bol bol kavun karpuz ye dedi 3 ay boyunca o kadar çok yedim ki artık gına geldi o yüzden bayagıdır almıyoruzUnutuyorum kusura bakma
kızlar bi kaç tane olunca
Karpuz 3 tl oldu burda
Sicaklik yönünü bilmiyorum da samsunun havasina coook nemli diyorlar. Esim biz tanismadan önce gitmis diyor bidaha gitmem
İnşallah cnmBende yükselmenin aslan ☺
☺
Canım umarım geçer
Yok canım önemli değil valla yaklaşık 1 aydın karpuz almıyoruz..5 aylık hamileyken doktor bebeğin suyunun az olduğunu söylemişti bol bol kavun karpuz ye dedi 3 ay boyunca o kadar çok yedim ki artık gına geldi o yüzden bayagıdır almıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?