- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.461
Olur valla
Ben hataydayim burda da çok fazla nem var. Durduğumuz yerde yapış yapış oluyoruz. Annem gelince ben nefes alamıyorum burda diyorSicaklik yönünü bilmiyorum da samsunun havasina coook nemli diyorlar. Esim biz tanismadan önce gitmis diyor bidaha gitmem
Duam seninleİnşallah cnm
Antalyaya yazin gitmedim hic. Sonbahara dogru gittim hep. Öyle diyorsan yazin gitmiyim en iyisiBurası da 35° ama nem felakettttt
Canım neyin fiyatı uçmamış ki herşey zamlanmışBen hafta demez
En sevdiğim meyve
Hiç eksik olmaz bayılırım
fiyatından haberin var mı
Uçmuşşş
Ben hataydayim burda da çok fazla nem var. Durduğumuz yerde yapış yapış oluyoruz. Annem gelince ben nefes alamıyorum burda diyor
Sağol tatlımDuam seninle
miniğin ve sen iyi ol inşallahhh
Antalyaya yazin gitmedim hic. Sonbahara dogru gittim hep. Öyle diyorsan yazin gitmiyim en iyisiinsan o nemde makyaj bile yapamaz akar gider reSmen
Canım neyin fiyatı uçmamış ki herşey zamlanmış
Aaa ozaman cogu sehir öyle desene yazinBen hataydayim burda da çok fazla nem var. Durduğumuz yerde yapış yapış oluyoruz. Annem gelince ben nefes alamıyorum burda diyor
Makyaj neyse krem bile süremiyorum yazın yüzümeAntalyaya yazin gitmedim hic. Sonbahara dogru gittim hep. Öyle diyorsan yazin gitmiyim en iyisiinsan o nemde makyaj bile yapamaz akar gider reSmen
Aaa ozaman cogu sehir öyle desene yazin
Ya 2 gün önce yoğurt aldım 5.25 bugün aldım 5.75 ne oluyor para yetişmiyor yaTüp 110 tl olmuş
Markette fiyatlar 2 katı geçmiş
Akdeniz fena yaaAaa ozaman cogu sehir öyle desene yazin
Aynen kız hiç durmuyor yüzümüzde makyajMakyaj neyse krem bile süremiyorum yazın yüzüme
Ya 2 gün önce yoğurt aldım 5.25 bugün aldım 5.75 ne oluyor para yetişmiyor ya
Ne mümkün
sürerken erir ruj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?