- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.481
Şeker olsak eririzAynen kız hiç durmuyor yüzümüzde makyaj
bi senedi agustos da gittim memlekete. Krem sürüyorum cildim kurumasin diye 2 dakika sonra akmaya basliyor
Rimel sürüyorum bikeresinde carsida amcamla bulustum beni görür görmez gülmeye basladi ne panda gibi dolasiyorsun diye
Bilemiyorum artık asgari ücrete zam denince kırk sefer düşünülüyor ama yiyeceğe yakıta gelince hiç tereddütsüz zam yapılıyorAdam abla yarin bu fiyat olmaz diyor
Oğlum kışın benim fondöten alıp onunla arabalarını boyamıştı aklı sıraAynen kız hiç durmuyor yüzümüzde makyaj
Aynen kuzum :) yapmicaz yazin makyajMakyaj neyse krem bile süremiyorum yazın yüzüme
Akdenizin üstüne tanımam bence
Yaslilar hic cikamaz heralde disari ha?Akdeniz fena yaa
Aynen kızzzzŞeker olsak eririz
Ne makyajı demi
Valla asgari ücretle geçinmek imkansız oldu şu son zamlardan sonraBilemiyorum artık asgari ücrete zam denince kırk sefer düşünülüyor ama yiyeceğe yakıta gelince hiç tereddütsüz zam yapılıyor
Trakya (lüleburgaz)Memleket nereydi cnm
Aynen öyle makyajsız eriyoruz resmen
Hahahaja akıllı çocuk yazın lazım değil nasıl olsaOğlum kışın benim fondöten alıp onunla arabalarını boyamıştı aklı sıraondan beri yeni fondöten daha almadim biliyorum ki yazın kullanmak çok zor burda
Aynen kuzum :) yapmicaz yazin makyaj
Yaslilar hic cikamaz heralde disari ha?
Trakya (lüleburgaz)
Hepsi dolarla yuro'nun yüzündenValla asgari ücretle geçinmek imkansız oldu şu son zamlardan sonra
Süt ve süt ürünlerine zam gelmiş. Ben hergün 1 litre süt içiyorum e oğlum da içiyor adam bize yetiştiremez olduAdam abla yarin bu fiyat olmaz diyor
Yazik ya aciyorum yaslilara
Ne mümkün
Beynine kan sıçrar
Kuzum annem suan orada. Cok sicak kipirdanmak istemiyoruz diyor.Orası serindir burdan kız
Süt ve süt ürünlerine zam gelmiş. Ben hergün 1 litre süt içiyorum e oğlum da içiyor adam bize yetiştiremez oldu
Koz 1 litre çok dazla kansız kalırsın bak Doğumda yaklaşıyor bi sorun çıkmasınSüt ve süt ürünlerine zam gelmiş. Ben hergün 1 litre süt içiyorum e oğlum da içiyor adam bize yetiştiremez oldu
Yazik ya aciyorum yaslilarahele de hasta olanlara
Kuzum annem suan orada. Cok sicak kipirdanmak istemiyoruz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?