- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.501
Koz 1 litre çok dazla kansız kalırsın bak Doğumda yaklaşıyor bi sorun çıkmasın
Batirmak istiyorlar ülkemiziAdıbatsın
Yakıt lt 6.45
Inanirim valla. Neyse ki eylülde insallah serinler birazGencim çıkmak istemiyorum
öğlen çık bayılırsın
Arabalarda hala fondöten kalıntısı var o kadar yıkadım çıkmadıHahahaja akıllı çocuk yazın lazım değil nasıl olsa
Batirmak istiyorlar ülkemizi
Neyse konusmicam banlanmak istemiyorum
Inanirim valla. Neyse ki eylülde insallah serinler birazherkes rahat eder. Ve insallah bereketli bir kis gecirir ülkemiz
AminAllah fırsat vermesin
Haklisin canım
Günde yarım litreden fazlası yapıyor. CanımSüt kansızlık mı yapar
Soguk olmuyormu ozaman kizzzBurda ocak ayında da denize girerler
Günde yarım litreden fazlası yapıyor. Canım
Kalsiyum ilacı kullanmıyorum ama. Bide pekmezi de çok tüketiuorum o dengeliyor. Ama yoğurt ayran tüketmiyorum benKoz 1 litre çok dazla kansız kalırsın bak Doğumda yaklaşıyor bi sorun çıkmasın
Soguk olmuyormu ozaman kizzz
Ben gecen sene mart da gittim antalyaya su buz gibiydi. Ayaklarimi zor soktum suya hic girmedim demiyim diye
Cay kahve bazi yiyeceklerde kansizlik yapiyor cnm. Cok iciyorsan ondandirHayatımda süt içmedim
Kanım aşırı düşük
Akdeniz anemisiyim
Şaşırdım
Pekmez kandizliga karsi birebirKalsiyum ilacı kullanmıyorum ama. Bide pekmezi de çok tüketiuorum o dengeliyor. Ama yoğurt ayran tüketmiyorum ben
Genetik bizimkiCay kahve bazi yiyeceklerde kansizlik yapiyor cnm. Cok iciyorsan ondandir
Kızlar benim tel yine kafayı yedi yazdığınız çoğu şeyi okuyamiyorum ya da çok geriden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?