- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.521
Aaa sobasiz mi? Sasirmamam lazim aslinda cünkü bek cok üsüyen biriyim... bana normal su bilemsoguk gelebilyiorSen başka şehre mı gittin
Hiç soba vb kullanmadan çıkarırlar bazıları
Biz üşürüz ama yerliler
Aynen canim hatta süt içtiysem pekmezi hemen yemiyorum bilerek birbirlerinin faydasını bozuyorlar diye biliyorumPekmez kandizliga karsi birebir
İstisnalar olabilir canımHayatımda süt içmedim
Kanım aşırı düşük
Akdeniz anemisiyim
Şaşırdım
Bende iciyorum günde bir fincan nescafe türk kahvesini de canim istedikce iviyorumGenetik bizimki
ama çay çok severim
Türk kahvesi
İçilmez mı yahu
Hımmm yoğurt tüketmiyorsan olabilir o zamanKalsiyum ilacı kullanmıyorum ama. Bide pekmezi de çok tüketiuorum o dengeliyor. Ama yoğurt ayran tüketmiyorum ben
Aaa sobasiz mi? Sasirmamam lazim aslinda cünkü bek cok üsüyen biriyim... bana normal su bilemsoguk gelebilyiorantalya laradaydim cnm delphine imperial de
Kozzzz kaç kilo aldın bu aradaAynen canim hatta süt içtiysem pekmezi hemen yemiyorum bilerek birbirlerinin faydasını bozuyorlar diye biliyorum
Ben koçum canm
Birbirinin faydasini bozup bozmadigini bilmiyorum kuzum. Ama sabah süt iciyorsan öglende pekmez yeAynen canim hatta süt içtiysem pekmezi hemen yemiyorum bilerek birbirlerinin faydasını bozuyorlar diye biliyorum
Bende iciyorum günde bir fincan nescafe türk kahvesini de canim istedikce iviyorumcayla pek aram yok. Bende kansizlikla ugrasiyorum cok
Yok yok değilim
Aslında uygulamasını yükleyecektim bu sorunu çok yaşıyorum diye ama uygulama altında çok şikayet okuyunca vazgeçtimSite kasıyor benimkini de
Insan orada yasamadimi anlayamiyor
Komik geliyor demi
Bol bol pekmez ye canımBende iciyorum günde bir fincan nescafe türk kahvesini de canim istedikce iviyorumcayla pek aram yok. Bende kansizlikla ugrasiyorum cok
Neydin giz senYok yok değilim
Neysin kiz senYok yok değilim
Neysin kiz sen
KooooocccccNeydin giz sen
Ömrüm kansızlıkla ferro ile geçiyor
Annemde pekmez ye diyor 3-4 gün yiyorum sonra bikiyorumBol bol pekmez ye canım
Aslan ve koç çok iyi anlaşır. Senin oğlanlar Aslandi yaaaBen koçum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?