- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.721
Kuzum abarttigimi düşünüyorsunuz dur ama cidden fena yaO derece yani
Oyyy çok az kalmış yer teyzesi onu ama ya sağlıcakla gelsin inşallahAtarsa 24
Hadi bakalim gözün aydinKızlar ben Doğumdan çıktım.Hande Mina muz dünyaya geldi çok şükür iyiyiz
Sağlıklı cnm 3.200 doğduHadi bakalim gözün aydinbebisimiz saglikli mi? Kac kilo dogdu? Boyu?
Ya yeriiiim seniiiii ama yaKozlar ben geldim hadi 2 dakika dedikodu yapakEternaaLLove bak seni yine yalnız bırakmıyorum gördün mü
Allah uzun ömürler nasip etsin insallahSağlıklı cnm 3.200 doğdu
Maşallah tosunuma oy yesinler onuSağlıklı cnm 3.200 doğdu
İyiyiz cnm çok güzel geçti doğumum şimdi emzirdim uyuyor cadıYa yeriiiim seniiiii ama yataze anne senii kuzucuk nasıl sıpa ama sabirsizmis kuzum nasıl geçti doğumun sen nasılsın
Amcam da gsli. Aynı senin esin gibi o da o yüzden anlayabiliyorum nasıl bişey olduğunuKuzum abarttigimi düşünüyorsunuz dur ama cidden fena yayaşayan bilir
Amin canımAllah uzun ömürler nasip etsin insallah
Darisi isteyenlerin basina :)
Eveeet banaaaaAllah uzun ömürler nasip etsin insallah
Darisi isteyenlerin basina :)
Ohh afiyet olsunOyyy çok az kalmış yer teyzesi onu ama ya sağlıcakla gelsin inşallaho ananede b*kunu yesin aslimin
Oyy süt kokulum uyusun annesi çok uzun yoldan geldi oİyiyiz cnm çok güzel geçti doğumum şimdi emzirdim uyuyor cadı
Amcam da gsli. Aynı senin esin gibi o da o yüzden anlayabiliyorum nasıl bişey olduğunu
Maşallah kız sana tü tü tüKozlar ben geldim hadi 2 dakika dedikodu yapakEternaaLLove bak seni yine yalnız bırakmıyorum gördün mü
Oyy süt kokulum uyusun annesi çok uzun yoldan geldi o[/QUOTE
Aynen ya çok korktum ama anneme gitmiştik bugün oradayken. Biran suyum gelince çok paniklemiştim
Inşallah kuzummmmEveeet banaaaayemin ederim hamile kalıyim doğumhane den baglancam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?