- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.741
Maşallah tatlı minnosuma benim. Az beklesin abla yapcaz onu T Tatlianne20 ile :)Sağlıklı cnm 3.200 doğdu
Inşallah kuzummmm
Hahahhh hemen kızımın pabucunu dama mı atıcaksınız hıhhhhhjMaşallah tatlı minnosuma benim. Az beklesin abla yapcaz onu T Tatlianne20 ile :)
Yesinler onların papuclariniHahahhh hemen kızımın pabucunu dama mı atıcaksınız hıhhhhhj
Yoook atılır mı hiiccc teyzeleri kıyamaz ki onaaa :) sadece abla olacakHahahhh hemen kızımın pabucunu dama mı atıcaksınız hıhhhhhj
Ediyorum canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahAniden olunca korkmussundur kuzum dün perşembeyi bekliyodunkız teze lohusa dua et bana
Çantan falan yanında miydin suyun gelince. Ayy ben nasıl panik olurum yaaa ne yaptın anlatsanaHahahhh hemen kızımın pabucunu dama mı atıcaksınız hıhhhhhj
Tmm şimdi anlaştıkYoook atılır mı hiiccc teyzeleri kıyamaz ki onaaa :) sadece abla olacak
Canım ben annnemdeydim kızımla .... eşim evde yatıyordu annemlerle evim çok Yakın zaten suyum gelince hemen eniştemle kızımı eve gönderdim çantam hazırdı evde onları aldılar sonra hemen hastaneye geldikÇantan falan yanında miydin suyun gelince. Ayy ben nasıl panik olurum yaaa ne yaptın anlatsana
Belden mi uyuşturdular. Daha yeni doğumdan çıktım bir sürü soru soruyorum ama kusura bakma artık kuzum :) benimki de yaklaşıyor ya ne kadar 2.de olsa insan yinede panik ve heyecan yaşıyor :)Tmm şimdi anlaştık
Tabi canım sorabilirsin belden uyuşturdular ilk baş korkarım heyecan yaparım diyordum ama çok kolay olduBelden mi uyuşturdular. Daha yeni doğumdan çıktım bir sürü soru soruyorum ama kusura bakma artık kuzum :) benimki de yaklaşıyor ya ne kadar 2.de olsa insan yinede panik ve heyecan yaşıyor :)
Anladım canım dün senin çok ağrın vardı. Haberciymis demekki o ağrılarCanım ben annnemdeydim kızımla .... eşim evde yatıyordu annemlerle evim çok Yakın zaten suyum gelince hemen eniştemle kızımı eve gönderdim çantam hazırdı evde onları aldılar sonra hemen hastaneye geldik
Aynen cnm aslında 1 haftadır ağrım vardı ama idare ediyordum kısmet bugündeymişAnladım canım dün senin çok ağrın vardı. Haberciymis demekki o ağrılar
Ayy ne güzel yaa. Ben oğlum da uyutturdum bin pişman oldum bunda belden uyuşturma olacak o yüzden sanki ilk kez doğum yapacak gibi hissediyorum. Bide ciplakken mi iğne yaptılar yoksa ameliyat elbisen daha üstünde miydiTabi canım sorabilirsin belden uyuşturdular ilk baş korkarım heyecan yaparım diyordum ama çok kolay oldu
Çok şükür sağ salim geldi ❤Aynen cnm aslında 1 haftadır ağrım vardı ama idare ediyordum kısmet bugündeymiş
Aman bee sende başka gün olsa sabahlarsın şurada. Adamın da canı sıkkın işte bırak adamı kendi haline yatsın uyusun otur şurada bizle. Bak beni her zaman bulamazsın hee ona göre
Kuzu naz yapıyor aglicak omuz oliyim ;DAman bee sende başka gün olsa sabahlarsın şurada. Adamın da canı sıkkın işte bırak adamı kendi haline yatsın uyusun otur şurada bizle. Bak beni her zaman bulamazsın hee ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?