Çantan falan yanında miydin suyun gelince. Ayy ben nasıl panik olurum yaaa ne yaptın anlatsana
Canım ben annnemdeydim kızımla .... eşim evde yatıyordu annemlerle evim çok Yakın zaten suyum gelince hemen eniştemle kızımı eve gönderdim çantam hazırdı evde onları aldılar sonra hemen hastaneye geldik

Belden mi uyuşturdular. Daha yeni doğumdan çıktım bir sürü soru soruyorum ama kusura bakma artık kuzum :) benimki de yaklaşıyor ya ne kadar 2.de olsa insan yinede panik ve heyecan yaşıyor :)
Tabi canım sorabilirsin belden uyuşturdular ilk baş korkarım heyecan yaparım diyordum ama çok kolay oldu

Anladım canım dün senin çok ağrın vardı. Haberciymis demekki o ağrılar

Tabi canım sorabilirsin belden uyuşturdular ilk baş korkarım heyecan yaparım diyordum ama çok kolay oldu
Ayy ne güzel yaa. Ben oğlum da uyutturdum bin pişman oldum bunda belden uyuşturma olacak o yüzden sanki ilk kez doğum yapacak gibi hissediyorum. Bide ciplakken mi iğne yaptılar yoksa ameliyat elbisen daha üstünde miydi

Aman bee sende başka gün olsa sabahlarsın şurada. Adamın da canı sıkkın işte bırak adamı kendi haline yatsın uyusun otur şurada bizle. Bak beni her zaman bulamazsın hee ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…