Oy yerim küçük gulom benim kız sabahlatma benii
Yok kuzum ya şaka yaptım hadi git esinle ilgilen benimki de 1 saat sonra gelecek zaten. Yazık adama da çorap koymamışım iş ayakkabılarını corapsiz giymiş ne halde gelecek kim bilir eve. Yaktın beni diyip duruyordu telde

Mustehak ona misafir gelsin diyodu sana tamam kuzucum yarın görüşürüz

Oynamazsaniz satin tabii, duracağina iyi yaparsiniz.. bende gecen sene oyuncak bir ev gelmisti alamamistim yine gelirse ondan almayi düsünüyorum takipteyim..

Kızlar ben Doğumdan çıktım.Hande Mina muz dünyaya geldi çok şükür iyiyiz
Oyy kuzum doğum yapmissin gözün aydın ikinci kez anne oldun hayirli olsuunAllah anali babali büyütsün inşAllah .. Kumsalda abla oldu ne güzell
Darisi isteyen kardeslerimize tez zamanda inşAllah aminn..

Oynamazsaniz satin tabii, duracağina iyi yaparsiniz.. bende gecen sene oyuncak bir ev gelmisti alamamistim yine gelirse ondan almayi düsünüyorum takipteyim..
Hatayda mağazanın birinde var hala o evden 125 lira sanırım. Sizin ordada mağazanın birine gidip başka mağazada var mı diye sordurabilirsin canım. Ya da sizin oradaki bim deposunun numarasını alıp direk depoyu da arayıp sorabilirsin tatlım bulunduğun ilde hangi mağazada kalmış diye

Olabilir canim, sağol düşündüğün için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…