- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.761
He he iyi git napimKuzu naz yapıyor aglicak omuz oliyim ;D
Tamam tamam azcik daha burdayimmmmmHe he iyi git napim
Kimsem yok burda zaten senden başka görmüyor musun bide sen gidiyorsunTamam tamam azcik daha burdayimmmmm
Oy yerim küçük gulom benimKimsem yok burda zaten senden başka görmüyor musun bide sen gidiyorsun
Yok kuzum ya şaka yaptım hadi git esinle ilgilen benimki de 1 saat sonra gelecek zaten. Yazık adama da çorap koymamışım iş ayakkabılarını corapsiz giymiş ne halde gelecek kim bilir eve. Yaktın beni diyip duruyordu teldeOy yerim küçük gulom benimkız sabahlatma benii
Mustehak ona misafir gelsin diyodu sanaYok kuzum ya şaka yaptım hadi git esinle ilgilen benimki de 1 saat sonra gelecek zaten. Yazık adama da çorap koymamışım iş ayakkabılarını corapsiz giymiş ne halde gelecek kim bilir eve. Yaktın beni diyip duruyordu telde
Iyi geceler canim ❤❤❤Mustehak ona misafir gelsin diyodu sanatamam kuzucum yarın görüşürüz
Eveeet banaaaayemin ederim hamile kalıyim doğumhane den baglancam size
Oynamazsaniz satin tabii, duracağina iyi yaparsiniz.. bende gecen sene oyuncak bir ev gelmisti alamamistim yine gelirse ondan almayi düsünüyorum takipteyim..Benim eşim bimde çalışıyor şoför olarak neler indirime girecek falan daha önceden haberi oluyor. Bi ara 1300 liraya ps4 geldi bime biz o zaman alacaktık alamadık. Bugün de hatay genelinde sadece 1 tane kalmış ellerinde onu da tek kaldı diye 600 liraya indirmişler. Esim aradı alayım mı diye hemen al dedim. Önce oğlum ve kendi için istedi sonra ben sen ona dalar benle ilgilenmezsin diye trip yapınca satarız bizde dedi. Doğum üstü çok iyi olacak yaa onu satacağız inşallah :) sizle paylaşmak istedim :)
Oyy kuzum doğum yapmissin gözün aydın ikinci kez anne oldun hayirli olsuunKızlar ben Doğumdan çıktım.Hande Mina muz dünyaya geldi çok şükür iyiyiz
Hatayda mağazanın birinde var hala o evden 125 lira sanırım. Sizin ordada mağazanın birine gidip başka mağazada var mı diye sordurabilirsin canım. Ya da sizin oradaki bim deposunun numarasını alıp direk depoyu da arayıp sorabilirsin tatlım bulunduğun ilde hangi mağazada kalmış diyeOynamazsaniz satin tabii, duracağina iyi yaparsiniz.. bende gecen sene oyuncak bir ev gelmisti alamamistim yine gelirse ondan almayi düsünüyorum takipteyim..
Mutlu pazarlar canimm ❤❤❤❤❤Eki Görüntüle 2184857
Kizlarr sohbete katilamiyorum affedin, kizin pesinde olunca yoruluyorum haliyle..
Sizleri seviyorummm iyi ki varsiniz..
Olabilir canim, sağol düşündüğün için..Hatayda mağazanın birinde var hala o evden 125 lira sanırım. Sizin ordada mağazanın birine gidip başka mağazada var mı diye sordurabilirsin canım. Ya da sizin oradaki bim deposunun numarasını alıp direk depoyu da arayıp sorabilirsin tatlım bulunduğun ilde hangi mağazada kalmış diye
Yeriiiimmmmbaglan kuzum dünyaya baglan istersen hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?