- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.781
Geldimm gulomm
Nerden mavisim yaa ben olunca herkes uçuyorGeldimm gulomm
Kuzum dün maç vardı benimkinin arkadaşları eşleri gelmişti bildiğin salonum batmıştı onu temizledim eşimin tanıdığı var arabaya bakmaya gittik daha yeni geldikNerden mavisim yaa ben olunca herkes uçuyor
Sorma kuzu dün bizim evdede cenaze ortamı vardıOynoy ne güzel balım bende geç girebildim valla gs yenildi babamlarn moral sifirdi valla
Yaktı dün gece o şehir biziimkiniTrabzon dayım hatunlar
Çok sağol canımOyy kuzum doğum yapmissin gözün aydın ikinci kez anne oldun hayirli olsuunAllah anali babali büyütsün inşAllah .. Kumsalda abla oldu ne güzell
Darisi isteyen kardeslerimize tez zamanda inşAllahaminn..
Tatlım biz eve geldik Çad’ımla uğraşıyorum
İYiyim canım benim evdeyizKizlarrrrrByNkoaLa Oeksuez N Nnuurrr T Tatlianne20 gulse14 Zeytintanem Kmsl Hnd kuzu nasılsın bugün
Abowwww ciddimisnkizSorma kuzu dün bizim evdede cenaze ortamı vardıyeni yeni düzeliyor
Kolay gelen canm nasıl alisabildin mi bucurugeTatlım biz eve geldik Çad’ımla uğraşıyorum
İyi diyelim kuzumm sen nasilsinKizlarrrrrByNkoaLa Oeksuez N Nnuurrr T Tatlianne20 gulse14 Zeytintanem Kmsl Hnd kuzu nasılsın bugün
Bu konuda şaka yapamam kuzu fena bozuldu benimki yenildiler diye arkadaşlarını hiç sorma olan evime oldu ya neyseki temizledimAbowwww ciddimisnkiz
Oy ne güzel tatılın tadını çıkar canmTrabzon dayım hatunlar
Oyyy hosgelmis ozaman cadı evineİYiyim canım benim evdeyiz
Babamla kardeşim de öyleydi valla baya ezdu geçtiBu konuda şaka yapamam kuzu fena bozuldu benimki yenildiler diye arkadaşlarını hiç sorma olan evime oldu ya neyseki temizledim
İyiyim canım ama felaket bı baş ağrım varİyi diyelim kuzumm sen nasilsin
Alıştım canım çok şükür uyanmıyor ama gündüz zorla kaldırıyorumKolay gelen canm nasıl alisabildin mi bucuruge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?