- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.801
Evet herkes kayıp yaİyiyim canım ama felaket bı baş ağrım varkimse kalmadı artık topikte
Evet sarılık ihtinalinden dimi sık sık emmesi lazimAlıştım canım çok şükür uyanmıyor ama gündüz zorla kaldırıyorum
Sorma kuzu ya hinclarini benim yastiklarimdan aldılar biseyde diyemiyorum bırakın yastiklarimi diyeBabamla kardeşim de öyleydi valla baya ezdu geçti
Bırak uyusun annesi büyüyünce zaten uyuyamicak yerimmmm onuuAlıştım canım çok şükür uyanmıyor ama gündüz zorla kaldırıyorum
hahahaha biz pazara kacmistik allahtan da görmedik birşeySorma kuzu ya hinclarini benim yastiklarimdan aldılar biseyde diyemiyorum bırakın yastiklarimi diyebes karış dolaniyolardi evde salona hiç görmedik zaten gol yedikce hirslaniyolar görmen lazım
Aynen canımEvet sarılık ihtinalinden dimi sık sık emmesi lazim
Yaaa uyurken kan şekeri filan düşer sarılık olur diye 3 saate bir uyanıp emmesi lazım bizim cadı geceyi bekliyor heralde uykusuz her gece olucaz bu gidişleBırak uyusun annesi büyüyünce zaten uyuyamicak yerimmmm onuu
Sağol tatlım
Allah kolaylik versn canm
Kuzu GS bam teli olduğundan dün gikimi cikarmadim 4 adama ne anlatican o gol sırasında ama bu sabah biraz daha düzeldi aldım verdim bütün lafları temizlerken yardım etti saolsun kocacığım eee belese maç izlemek yokhahahaha biz pazara kacmistik allahtan da görmedik birşey
Valla zor olmuş senin isin ya hasta olup yataklara düşmemiş allah tan canmm
Oy kıyamam biz buradayız sıkma canını o gecelerdeYaaa uyurken kan şekeri filan düşer sarılık olur diye 3 saate bir uyanıp emmesi lazım bizim cadı geceyi bekliyor heralde uykusuz her gece olucaz bu gidişle
Tmm tatlım cadı izin verirse tabi kiOy kıyamam biz buradayız sıkma canını o gecelerde
Babamı keyfi yerinde zaten sormaYaktı dün gece o şehir biziimkini
Valla benim eşim onbeş gündür evde tek başına evin halini düşünemiyorum şuan , kesin görünce felç geciricem firdevs hanimin sonu gbi bir son beklemese bari beniKuzu GS bam teli olduğundan dün gikimi cikarmadim 4 adama ne anlatican o gol sırasında ama bu sabah biraz daha düzeldi aldım verdim bütün lafları temizlerken yardım etti saolsun kocacığım eee belese maç izlemek yoksorma gece misafirler gittiğinde içime attım salonumun o halini sabaha kadar felç olcam diye korktum kuzu sansliymissin sen ama ben evimi toptan onlara bırakmazdim gidemedim gidemedim
Pist güzeller nirdesenizEternaaLLove ByNkoaLa Kmsl Hnd T Tatlianne20 N Nnuurrr @_nurunnisa_ Eses07 Loya-Kiana @_Thalia_ Zeytintanem
Benim yarın randevu var bakalım güzel kızım nasıl olmuş büyümüş mü kilo almış mi cok merak ediyorum :) bacağımdan vajinama doğru kramp giriyor gibi bi sancı giriyor 1 saattir hadi bakalım hayırlısı
Amin canim inşallah dün böyle bi kötü his vardı içimde sanki bişey olacak bebeğe diye bugün daha iyiyim o konuda. Sen de hoşgeldin canım. Neler yapıyorsunİnşallah herşey yolunda gider canım
Amin canim inşallah dün böyle bi kötü his vardı içimde sanki bişey olacak bebeğe diye bugün daha iyiyim o konuda. Sen de hoşgeldin canım. Neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?