- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.821
Bu aralar yordun kendini bence ondandır. Dikkat et yinede yazın hastalık hiç çekilmiyor. Gerçi kışın da çekilmiyorAllah korusun
Canım tüm gün uyudum desem
Hasta olacak gibiyim anlamadım ki
Bu aralar yordun kendini bence ondandır. Dikkat et yinede yazın hastalık hiç çekilmiyor. Gerçi kışın da çekilmiyor
B12 iğnesi kullanıyor musun. Benim de hep düşük bende iğne kullanıyordum hamile olmadan önce hamile olunca bi süre bıraktım 2 ay önce yine çok düşük olunca doktorum tekrar haftalık olarak başlattı şimdi bitti iğnelerSanırım kanım b12 falan düştü
Gerçi ne zaman yükseldi ya
Bilmiyorum
Hiç keyfim yok
B12 iğnesi kullanıyor musun. Benim de hep düşük bende iğne kullanıyordum hamile olmadan önce hamile olunca bi süre bıraktım 2 ay önce yine çok düşük olunca doktorum tekrar haftalık olarak başlattı şimdi bitti iğneler
Biliyorum senin için çok zor bi süreçti. Şimdi sana git bi baktir tahlil yaptır yine basla diyeceğim ama seni anlayabiliyorum bıktım artık diyeceksin. Ama senin güçlü olman lazım ki inşallah hamile olduğunda gücün kuvvetin yerinde olsun. Bide hacamat yaptırmayı düşün bence insanı çok rahatlatan bişey. O yorgunluk uyku hali falan baya gidiyor psikolojiye de iyi geliyorUykum var
Halsizlik
Kolum kalkmıyor
Biliyorum senin için çok zor bi süreçti. Şimdi sana git bi baktir tahlil yaptır yine basla diyeceğim ama seni anlayabiliyorum bıktım artık diyeceksin. Ama senin güçlü olman lazım ki inşallah hamile olduğunda gücün kuvvetin yerinde olsun. Bide hacamat yaptırmayı düşün bence insanı çok rahatlatan bişey. O yorgunluk uyku hali falan baya gidiyor psikolojiye de iyi geliyor
Doguruyorum demeee :)Benim yarın randevu var bakalım güzel kızım nasıl olmuş büyümüş mü kilo almış mi cok merak ediyorum :) bacağımdan vajinama doğru kramp giriyor gibi bi sancı giriyor 1 saattir hadi bakalım hayırlısı
İnanırım kuzum Allah yardımcın olsun şimdiden ama enişte yardım ederse kolay atlatirsin temizliğiValla benim eşim onbeş gündür evde tek başına evin halini düşünemiyorum şuan , kesin görünce felç geciricem firdevs hanimin sonu gbi bir son beklemese bari beniinanır misin kendi evime gitmeyi korkuyorum şuan.
Ben geçen sene baş ağrıları çok cekiordum ama öyle böyle değil ölüyordum resmen halim yoktu mutsuzdum da. Eşimle biraz problemlerimiz vardı izmire taşınma konusunda. Sonra kv önerdi gidelim yaptıralım diye yaptırdım pskolojik mi bilmiyorum ama O kadar iyi geldi ki. Zaten ilaç tedavisi alıyordum üzerine onu da yaptırınca çok iyi geldi. Hiç can yakan bişey de değil. Onun günleri var o günlerde yapılıyor araştır bence çok da uygun fiyatlarıYapan var mı ki
Hiç denemedim
duydum ama
Ruhen de yorgunum evet
Yok kız daha değil :) akşamdan beri çok ayakta kaldım ondan oldu galiba. Şimdi dinleniyorum :)Doguruyorum demeee :)
Ben geçen sene baş ağrıları çok cekiordum ama öyle böyle değil ölüyordum resmen halim yoktu mutsuzdum da. Eşimle biraz problemlerimiz vardı izmire taşınma konusunda. Sonra kv önerdi gidelim yaptıralım diye yaptırdım pskolojik mi bilmiyorum ama O kadar iyi geldi ki. Zaten ilaç tedavisi alıyordum üzerine onu da yaptırınca çok iyi geldi. Hiç can yakan bişey de değil. Onun günleri var o günlerde yapılıyor araştır bence çok da uygun fiyatları
Oy benim aslikusum nasılda hareketlidir şimdi dinlen bol bol kuzucumYok kız daha değil :) akşamdan beri çok ayakta kaldım ondan oldu galiba. Şimdi dinleniyorum :)
O neşeden bı adette biz alırızGeçmiş olsun canım
Bizim şükür herşey yolunda
tek eksiğimiz evimize bir neşe
Doğruluk payını bilmiyorum ama ona da etki edior galiba bu sitede okumuştum onu da. Allah inşallah en yakın zamanda evinize minik neşenizi yollar kuzum. O odadan diğer odaya koşar durmadan sen de elin kalbinde dur koşma düşeceksin dersin ama o seni dinlemezGeçmiş olsun canım
Bizim şükür herşey yolunda
tek eksiğimiz evimize bir neşe
Inşallah canımmmmmO neşeden bı adette biz alırız
Iş güç bitmiyor ki. Beni 2 gün havası temiz ve serin bi yere götürseler yemek bulaşık temizlik derdin yok ne yapmak istersen yap deseler ne güzel olur yaa çok değil 2 güncük :) ama yanımda kimse olmayacak ben ve huzur ikimizOy benim aslikusum nasılda hareketlidir şimdi dinlen bol bol kuzucum
Öyle bir yer bulursan az ötede banada yer ayirIş güç bitmiyor ki. Beni 2 gün havası temiz ve serin bi yere götürseler yemek bulaşık temizlik derdin yok ne yapmak istersen yap deseler ne güzel olur yaa çok değil 2 güncük :) ama yanımda kimse olmayacak ben ve huzur ikimiz
Aman cnm dikkatli ol ben çok ağrı çektim ısrarla erken olmasın diye gitmek istemedim acile ama sonradan suyum gelmeye başladı sende ihmal etme randevularınıBenim yarın randevu var bakalım güzel kızım nasıl olmuş büyümüş mü kilo almış mi cok merak ediyorum :) bacağımdan vajinama doğru kramp giriyor gibi bi sancı giriyor 1 saattir hadi bakalım hayırlısı
Olur kuzum sen ben ve huzur oluruz :)Öyle bir yer bulursan az ötede banada yer ayirkacim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?