- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.841
Yarın gideceğim canım heyecan var alakasizca sanki ilk kez gidiyor gibiyim :)Aman cnm dikkatli ol ben çok ağrı çektim ısrarla erken olmasın diye gitmek istemedim acile ama sonradan suyum gelmeye başladı sende ihmal etme randevularını
Tamam gikimi cikarmam sözOlur kuzum sen ben ve huzur oluruz :)
Ayy bide bi kitap alırdım yanıma ayaklarimi denize karşı uzatıp okurdum yanımda da kahvem :) Allahım çok mu şey istiyorum yaaTamam gikimi cikarmam söz
Hayırlı geceler canim hoşgeldinHayırlı geceler kizlar
Kız doktorda alalım yanımızaAyy bide bi kitap alırdım yanıma ayaklarimi denize karşı uzatıp okurdum yanımda da kahvem :) Allahım çok mu şey istiyorum yaa
Hosbuldumm canimHayırlı geceler canim hoşgeldin
Bence çok gerek olmazKız doktorda alalım yanımıza
Doğruluk payını bilmiyorum ama ona da etki edior galiba bu sitede okumuştum onu da. Allah inşallah en yakın zamanda evinize minik neşenizi yollar kuzum. O odadan diğer odaya koşar durmadan sen de elin kalbinde dur koşma düşeceksin dersin ama o seni dinlemez
Aa bak bende aynı gelmiyor uyku :) öğlene kadar yattım bugün şimdi de uyu uyuyabilirsen :) hayırdır sen ne için gidiyorsun hastaneyeHosbuldumm canim
Yarın hastaneye gitcem bende erken uyuyayim dedim ama yine uyuyamadim :))
O neşeden bı adette biz alırız
Aa bak bende aynı gelmiyor uyku :) öğlene kadar yattım bugün şimdi de uyu uyuyabilirsen :) hayırdır sen ne için gidiyorsun hastaneye
Her yerde vardır. Artık çok modern bişey oldu kimse ilkel gözle bakmıyor canım. Illaki orada da vardır. Klinik gibi yerlerde fiyatlar nasıldır bilmiyorum amaİnşallah canım
Araştırayım burda var mı acaba
Sen niye kızYarın hepimiz hastaneye o zaman
Ben k.valide mı göz doktoruna götüreceğim sabah canımSen niye kız
Kız asli gelirse benim elim ayağım dolanır sapitirim :))Bence çok gerek olmazçünkü huzur var dinlenmek var kızım da rahat eder ne güzel annemin rahatını kacirmayim der hem daha 22 gün var tabi benim bünyeye ters olduğu için dinlenmek belki bi tepkime yaratabilir vücut bilemicem
Her yerde vardır. Artık çok modern bişey oldu kimse ilkel gözle bakmıyor canım. Illaki orada da vardır. Klinik gibi yerlerde fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama
Bana 4 tane sipariş etSiparişle olsa
10 tane ederim ki
2 sana
2 bana
2 arkadaşıma
Geçmiş olsun canım.Ben k.valide mı göz doktoruna götüreceğim sabah canım
Tedavi görüyorum bebegimiz olsun diye yarın yumurta takibine gitcem klomen kullandım bu hafta bakalım neler olmuş bitmiş yumoslarda :))Aa bak bende aynı gelmiyor uyku :) öğlene kadar yattım bugün şimdi de uyu uyuyabilirsen :) hayırdır sen ne için gidiyorsun hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?