- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.861
Ahahahaha bana da 3 tane :))Siparişle olsa
10 tane ederim ki
2 sana
2 bana
2 arkadaşıma
Eşim diyorki sezeryan yerimi göstererek keremdeyken ne diye fermuar taktirmadin şuraya geleceğini anlatınca acar fermuar alırdık içinden diye dalga geçiyor benimle :) korkulacak bişey yok kuzu herşey kontrol altındaKız asli gelirse benim elim ayağım dolanır sapitirim :))
Geçmiş olsun kuzucumBen k.valide mı göz doktoruna götüreceğim sabah canım
Hımm bilmiyordum kuzum. Allahım yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu bi şekilde dönersin yarın hastanedenTedavi görüyorum bebegimiz olsun diye yarın yumurta takibine gitcem klomen kullandım bu hafta bakalım neler olmuş bitmiş yumoslarda :))
Yemin ederim birinin doğum sancısı yanımda olsun ben bayılırımEşim diyorki sezeryan yerimi göstererek keremdeyken ne diye fermuar taktirmadin şuraya geleceğini anlatınca acar fermuar alırdık içinden diye dalga geçiyor benimle :) korkulacak bişey yok kuzu herşey kontrol altında
Güzel dileklerin icin cok tesekkurlerHımm bilmiyordum kuzum. Allahım yüzünü güldürsün inşallah çok mutlu bi şekilde dönersin yarın hastaneden
Kuzucum inşallah hayırlı haberler alırsın ben aradım doktorumu izindeymis malesef ay sonuna kaldık bizTedavi görüyorum bebegimiz olsun diye yarın yumurta takibine gitcem klomen kullandım bu hafta bakalım neler olmuş bitmiş yumoslarda :))
2 ay önce hastanede yattım ya benim odam doğumhane bölümündeydi 2 gün inleyenlerle ve bebek ağlaması ile geçti sen orda olsan beni burdan çıkarın derdin demekkiYemin ederim birinin doğum sancısı yanımda olsun ben bayılırımenişte çok haklı bu kadınlarda fermuar sistemi şart
Amin canımmmGüzel dileklerin icin cok tesekkurler
İnslalah sende hayırlısıyla kucaklarsin bebegini❤
Senin neden olmuyor canımKuzucum inşallah hayırlı haberler alırsın ben aradım doktorumu izindeymis malesef ay sonuna kaldık biz
Ya gelsin kuzum gelsinde o doğum anını bilmiyorum nasıl yaparım eltime sordum regli ağrısı gibi mi diye oda yok ben duvarları tirmaladim dedi biraz doğumundan bahsetti korktum azcik bayıltma yolarım mi bu doğumda2 ay önce hastanede yattım ya benim odam doğumhane bölümündeydi 2 gün inleyenlerle ve bebek ağlaması ile geçti sen orda olsan beni burdan çıkarın derdin demekkibende paniklerim ama soğukkanlı ol biraz kuzum hemen salma kendini kendin doğuracağın zaman nasıl olacaksın cok merak ediyorum seni ayrıntılı yaz bana
Sebepsiz interfelite kuzumS
Senin neden olmuyor canım
Gercekten zor canım ama Rabbim yardim ediyorYa gelsin kuzum gelsinde o doğum anını bilmiyorum nasıl yaparım eltime sordum regli ağrısı gibi mi diye oda yok ben duvarları tirmaladim dedi biraz doğumundan bahsetti korktum azcik bayıltma yolarım mi bu doğumda
Benim de bi sebep yok gibiSebepsiz interfelite kuzumhiç bı neden yok
Benim de bi sebep yok gibiSebepsiz interfelite kuzumhiç bı neden yok
Valla doguranlara helal olsun bi hamiş kalıyim çatır çatır dogururum ya :)Gercekten zor canım ama Rabbim yardim ediyor
Ben şöyle düşünüyordum millet nasıl dogiruyorsa bende öyle dogururum diye
Ben bir haftada iki doğum sancısı çektim 5 aylik doğum yaptım ikiz
Kuzu hiç kan pıhtılaşma olayını konuştun mu doktorunlaBenim de bi sebep yok gibi
Oluyor geç oluyor ama sonu düşük
Hay ben senin o eltini var yaaa. Kuzum doğum bu tabiki zorluğu var ama kucağına alınca hepsini unutuyorsun. Ben doğum sancısı çekmedim sezeryan oldum ve beni uyuttular hiç bişey hissetmedim ama uyandirildigimda dünyanın en büyük acısını yaşıyordum sonra bebegimi verdiler bana gözümden 2 damla yaş aktı o acıdan eser kalmadı. O yüzden korkulacak hiiç bişey yok. Düşünsene milyarlarca insan doğup ölüyor. Zor bişey olsa kimse asla 2.çocuğu yapmazdı :) rabbim ilk önce bebişi senin rahmine koysun da inşallah sonra biz seni çok güzel hazırlarız doğuma sen merak etmeYa gelsin kuzum gelsinde o doğum anını bilmiyorum nasıl yaparım eltime sordum regli ağrısı gibi mi diye oda yok ben duvarları tirmaladim dedi biraz doğumundan bahsetti korktum azcik bayıltma yolarım mi bu doğumda
Şu anda aspirin kullanıyorumKuzu hiç kan pıhtılaşma olayını konuştun mu doktorunla
Sende bu cadılık olduktan sonraaaaaValla doguranlara helal olsun bi hamiş kalıyim çatır çatır dogururum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?