Kız asli gelirse benim elim ayağım dolanır sapitirim :))
Eşim diyorki sezeryan yerimi göstererek keremdeyken ne diye fermuar taktirmadin şuraya geleceğini anlatınca acar fermuar alırdık içinden diye dalga geçiyor benimle :) korkulacak bişey yok kuzu herşey kontrol altında

Yemin ederim birinin doğum sancısı yanımda olsun ben bayılırım enişte çok haklı bu kadınlarda fermuar sistemi şart

Yemin ederim birinin doğum sancısı yanımda olsun ben bayılırım enişte çok haklı bu kadınlarda fermuar sistemi şart
2 ay önce hastanede yattım ya benim odam doğumhane bölümündeydi 2 gün inleyenlerle ve bebek ağlaması ile geçti sen orda olsan beni burdan çıkarın derdin demekki bende paniklerim ama soğukkanlı ol biraz kuzum hemen salma kendini kendin doğuracağın zaman nasıl olacaksın cok merak ediyorum seni ayrıntılı yaz bana

Ya gelsin kuzum gelsinde o doğum anını bilmiyorum nasıl yaparım eltime sordum regli ağrısı gibi mi diye oda yok ben duvarları tirmaladim dedi biraz doğumundan bahsetti korktum azcik bayıltma yolarım mi bu doğumda

Gercekten zor canım ama Rabbim yardim ediyor
Ben şöyle düşünüyordum millet nasıl dogiruyorsa bende öyle dogururum diye
Ben bir haftada iki doğum sancısı çektim 5 aylik doğum yaptım ikiz

Gercekten zor canım ama Rabbim yardim ediyor
Ben şöyle düşünüyordum millet nasıl dogiruyorsa bende öyle dogururum diye
Ben bir haftada iki doğum sancısı çektim 5 aylik doğum yaptım ikiz
Valla doguranlara helal olsun bi hamiş kalıyim çatır çatır dogururum ya :)

Hay ben senin o eltini var yaaa. Kuzum doğum bu tabiki zorluğu var ama kucağına alınca hepsini unutuyorsun. Ben doğum sancısı çekmedim sezeryan oldum ve beni uyuttular hiç bişey hissetmedim ama uyandirildigimda dünyanın en büyük acısını yaşıyordum sonra bebegimi verdiler bana gözümden 2 damla yaş aktı o acıdan eser kalmadı. O yüzden korkulacak hiiç bişey yok. Düşünsene milyarlarca insan doğup ölüyor. Zor bişey olsa kimse asla 2.çocuğu yapmazdı :) rabbim ilk önce bebişi senin rahmine koysun da inşallah sonra biz seni çok güzel hazırlarız doğuma sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…