- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.881
Hay ben senin o eltini var yaaa. Kuzum doğum bu tabiki zorluğu var ama kucağına alınca hepsini unutuyorsun. Ben doğum sancısı çekmedim sezeryan oldum ve beni uyuttular hiç bişey hissetmedim ama uyandirildigimda dünyanın en büyük acısını yaşıyordum sonra bebegimi verdiler bana gözümden 2 damla yaş aktı o acıdan eser kalmadı. O yüzden korkulacak hiiç bişey yok. Düşünsene milyarlarca insan doğup ölüyor. Zor bişey olsa kimse asla 2.çocuğu yapmazdı :) rabbim ilk önce bebişi senin rahmine koysun da inşallah sonra biz seni çok güzel hazırlarız doğuma sen merak etme
Oyyy kuzummm benimHay ben senin o eltini var yaaa. Kuzum doğum bu tabiki zorluğu var ama kucağına alınca hepsini unutuyorsun. Ben doğum sancısı çekmedim sezeryan oldum ve beni uyuttular hiç bişey hissetmedim ama uyandirildigimda dünyanın en büyük acısını yaşıyordum sonra bebegimi verdiler bana gözümden 2 damla yaş aktı o acıdan eser kalmadı. O yüzden korkulacak hiiç bişey yok. Düşünsene milyarlarca insan doğup ölüyor. Zor bişey olsa kimse asla 2.çocuğu yapmazdı :) rabbim ilk önce bebişi senin rahmine koysun da inşallah sonra biz seni çok güzel hazırlarız doğuma sen merak etme
Evet kuzum limonlu su iç ben her suyumun içine bı parca limon atıyorumŞu anda aspirin kullanıyorum
Ben genetik tanıya göründüm sonuçlarım henüz çıkmadı
Buyuk bir ihtimal hamile kalırsam sulandırıcı igne kullanmam gerekecek sürekli
Kuzum benim valla edepsiz değilim ama artık valla hamile kalınca gobegimi ata ata dolancam sokakta :)Sende bu cadılık olduktan sonraaaaa
Nolur dolmasin gelicek kuzularimiz kuzucum az sabırNe güzel anlattın hep hayal ediyorum bebeğimi doğumdan sonra kucağıma veriyorlar hayal ederken bile ağlıyorum
Suan bile gözlerim doldu
Canimm yaa sizi duygulandirmak üzmek için yazmadim inan kusura bakmaNe güzel anlattın hep hayal ediyorum bebeğimi doğumdan sonra kucağıma veriyorlar hayal ederken bile ağlıyorum
Suan bile gözlerim doldu
İnslalah hayırlısıyla o günlerde gelirNolur dolmasin gelicek kuzularimiz kuzucum az sabır
Senii yerim güzel yüreklim tabiki en güzel duygularını yasiyosun sakın kendini suçlu görme ben teyze oluyorum teyze herseyini dinlicem buradaki minnoslarin benCanimm yaa sizi duygulandirmak üzmek için yazmadim inan kusura bakmaYaa inanki buradaki herkes için o kadar çok dua ediyorum ki inşallah Allahim kabul eder hepinizin tek tek bebisleri olur. Oğlumdayken 4 yıllık evli bi arkadaşım vardı o beni arayıp dua istedi doğuma girerken. Bende dua ettim kalbimden gerçekten istedim bilmiorum tesadüf mü yoksa Allah duamı mi kabul etti benim doğumdan 5 ay sonra hamile kaldı. Sizlere de tek tek dua edecegim inşallah doğuma girerken
Hiç güleceğim yoktu yaaa Allah seni koca göbekli hamile bacakları ayrik yürüyen bi hamiş etsin inşalalh e miKuzum benim valla edepsiz değilim ama artık valla hamile kalınca gobegimi ata ata dolancam sokakta :)
Dualarda unutulmamak çok güzelCanimm yaa sizi duygulandirmak üzmek için yazmadim inan kusura bakmaYaa inanki buradaki herkes için o kadar çok dua ediyorum ki inşallah Allahim kabul eder hepinizin tek tek bebisleri olur. Oğlumdayken 4 yıllık evli bi arkadaşım vardı o beni arayıp dua istedi doğuma girerken. Bende dua ettim kalbimden gerçekten istedim bilmiorum tesadüf mü yoksa Allah duamı mi kabul etti benim doğumdan 5 ay sonra hamile kaldı. Sizlere de tek tek dua edecegim inşallah doğuma girerken
İyi geceler canım. Umut hep var unutmaBen çıkıyorum kizlar uyumam lazım
Size iyi sohbetler
Hayırlı gecelr
Iyi geceler canimBen çıkıyorum kizlar uyumam lazım
Size iyi sohbetler
Hayırlı gecelr
Ay bu gün aldığım en güzel bedduaHiç güleceğim yoktu yaaa Allah seni koca göbekli hamile bacakları ayrik yürüyen bi hamiş etsin inşalalh e mi
Sagol kuzum iyi ki varsin ❤❤❤Senii yerim güzel yüreklim tabiki en güzel duygularını yasiyosun sakın kendini suçlu görme ben teyze oluyorum teyze herseyini dinlicem buradaki minnoslarin ben
Ayy Allahim düşünemiyorumAy bu gün aldığım en güzel bedduaaminn inşallah düşünsene beni betonyolda gobegimi atarken
Sende gulocum bu gün geç uyumak yok yarın doktora gidiceksin unutma uykunu al sende minnosumun nasıl olduğunu yarın anlat bana merak ederim seniSagol kuzum iyi ki varsin ❤❤❤
@_nurunnisa_ Bi gün sana hamile tşörtü giyesice yazmıştı hatirlarsan çok hoşuma gitmişti :) o da güzel bi duaAy bu gün aldığım en güzel bedduaaminn inşallah düşünsene beni betonyolda gobegimi atarken
Ya bide show habere biri videomu atarsa Allah'ım İzmir'in delisi diye adım çıkarAyy Allahim düşünemiyorumbizimkilerden biri seni görüp bana anlatıyormuş bilmeden
Aynen kuzu ya bende yatsam iyi olacak. Eşim bu gece çalışıyor koca yatak benim hahahahSende gulocum bu gün geç uyumak yok yarın doktora gidiceksin unutma uykunu al sende minnosumun nasıl olduğunu yarın anlat bana merak ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?