Ne güzel anlattın hep hayal ediyorum bebeğimi doğumdan sonra kucağıma veriyorlar hayal ederken bile ağlıyorum
Suan bile gözlerim doldu

Oyyy kuzummm benim inşallah hamiş oliyim da çatır çatır dogururum valla yerim sizin desteğinizi ananemle diyo korkma anlamican diye ama işte azcik urkme var :)

Ne güzel anlattın hep hayal ediyorum bebeğimi doğumdan sonra kucağıma veriyorlar hayal ederken bile ağlıyorum
Suan bile gözlerim doldu
Canimm yaa sizi duygulandirmak üzmek için yazmadim inan kusura bakma Yaa inanki buradaki herkes için o kadar çok dua ediyorum ki inşallah Allahim kabul eder hepinizin tek tek bebisleri olur. Oğlumdayken 4 yıllık evli bi arkadaşım vardı o beni arayıp dua istedi doğuma girerken. Bende dua ettim kalbimden gerçekten istedim bilmiorum tesadüf mü yoksa Allah duamı mi kabul etti benim doğumdan 5 ay sonra hamile kaldı. Sizlere de tek tek dua edecegim inşallah doğuma girerken

Senii yerim güzel yüreklim tabiki en güzel duygularını yasiyosun sakın kendini suçlu görme ben teyze oluyorum teyze herseyini dinlicem buradaki minnoslarin ben

Dualarda unutulmamak çok güzel
Allah seninde gönlüne göre versin balim

Sende gulocum bu gün geç uyumak yok yarın doktora gidiceksin unutma uykunu al sende minnosumun nasıl olduğunu yarın anlat bana merak ederim seni
Aynen kuzu ya bende yatsam iyi olacak. Eşim bu gece çalışıyor koca yatak benim hahahah her yerimi ayırıp yatasın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…