- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.901
Dur güldürme asli yerinden çıkacak şimdiYa bide show habere biri videomu atarsa Allah'ım İzmir'in delisi diye adım çıkareşim adliyede felan ananem sopayla kovalıyor felan ayyy rezilik
Evet ya oda ayrı bı moral depom kıyamam D __Dahlia__ Allah onunda gönlüne göre versin hepiniz sağolun kızlar çok destekçi oluyorsunuz bu zamanimdaD __Dahlia__ Bi gün sana hamile tşörtü giyesice yazmıştı hatirlarsan çok hoşuma gitmişti :) o da güzel bi dua
Olcaz tabi kuzum hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için :)Evet ya oda ayrı bı moral depom kıyamam D __Dahlia__ Allah onunda gönlüne göre versin hepiniz sağolun kızlar çok destekçi oluyorsunuz bu zamanimda
Ohhh mis ayır kuzucumAynen kuzu ya bende yatsam iyi olacak. Eşim bu gece çalışıyor koca yatak benim hahahahher yerimi ayırıp yatasın var
Tamam sustum valla sustumDur güldürme asli yerinden çıkacak şimdi
PisssOhhh mis ayır kuzucumdikkatli ayır ama iyi geceler kuzum
Aaa pis oldumPissshadi iyi geceler güzel izmirlimmm
Sagol tatlimmmİyi yapmışsın kuzucum git valla tatile sen hakkettin bunu bende merak ediyorum @Nnuurrr u @Oeksuez i @RoSsSs umu
Kimseler yok kuzum inşallah istediği gibi geçmiştir nişanıSagol tatlimmm
Haber yokmu kimseden? Insallah nurun nisani iyi gecmistir kavgasiz belasiz
4 sanaBana 4 tane sipariş et
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım.
Ahahahaha bana da 3 tane :))
Canimmmmmİyi yapmışsın kuzucum git valla tatile sen hakkettin bunu bende merak ediyorum @Nnuurrr u @Oeksuez i @RoSsSs umu
Geldim ama sen şimdi yatağı gobusunle kaplayip uyuyorsundur horul horulPist güzeller nirdesenizEternaaLLove ByNkoaLa @Kmsl Hnd T Tatlianne20 N Nnuurrr D __Dahlia__ Eses07 @Nothappymy @_Thalia_ Zeytintanem
Günaydin güzel arkadasim benim dün gezmelere gitmistim yoktumm..Pist güzeller nirdesenizEternaaLLove ByNkoaLa @Kmsl Hnd T Tatlianne20 N Nnuurrr D __Dahlia__ Eses07 @Nothappymy @_Thalia_ Zeytintanem
Bende duymustum faydali diye..Biliyorum senin için çok zor bi süreçti. Şimdi sana git bi baktir tahlil yaptır yine basla diyeceğim ama seni anlayabiliyorum bıktım artık diyeceksin. Ama senin güçlü olman lazım ki inşallah hamile olduğunda gücün kuvvetin yerinde olsun. Bide hacamat yaptırmayı düşün bence insanı çok rahatlatan bişey. O yorgunluk uyku hali falan baya gidiyor psikolojiye de iyi geliyor
Kuzum benim tabii ki vereceğiz başka işimiz ne.!! Birbirimize destek olacağiz her zaman.Evet ya oda ayrı bı moral depom kıyamam D __Dahlia__ Allah onunda gönlüne göre versin hepiniz sağolun kızlar çok destekçi oluyorsunuz bu zamanimda
Inşallah canım benim insallahMaşallah tatlı minnosuma benim. Az beklesin abla yapcaz onu T Tatlianne20 ile :)
Aynen canim buay icinde sonuna nasip ederse ay kiz sende hamissin hayırlı olsun ya çok sevindim yeni galiba♡♥T Tatlianne20 nasilsin canim baya az kalmis ne zaman dogum ?
KizlarrrrrByNkoaLa Oeksuez N Nnuurrr T Tatlianne20 gulse14 Zeytintanem @Kmsl Hnd kuzu nasılsın bugün
Geldim kızlar Günaydın ballar♡♥Pist güzeller nirdesenizEternaaLLove ByNkoaLa @Kmsl Hnd T Tatlianne20 N Nnuurrr D __Dahlia__ Eses07 @Nothappymy @_Thalia_ Zeytintanem
Günaydın..Kuzum gelmis , hosgelmisHerkese huzurlu mutlu bir sabah diliyorum Günaydın canlar♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?