Heyecan heyecan dirirm diriim
Hayirlisiyla sağ salim alnına kucağına canm sayılı gün dikkat et artik kendine

Uyudum kuzum kimse olmayinca:)
Günaydin millet
Nasilsiniz?
Napiyorsunuz?
Iyiyiz kuzum yatip kalkiyom az yuruyom kahvalti yaptim uzanıyor m yorgunluk halsizlik hep yatmak istiyorum ama skliyom yatarkende kalkiyom yine ayni cozemedim:)
Ay inşallah sağlıkla al kuzum hayırlısı ile gelir melegimiz.
Günaydın balım nasılsın

İyi diyelim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Inşallah kuzum

Inşallah canım benim insallah

Aynen canim buay icinde sonuna nasip ederse ay kiz sende hamissin hayırlı olsun ya çok sevindim yeni galiba♡♥

Geldim kızlar Günaydın ballar♡♥
Kolay dogum saglikli bebek olsun insAl la h yo canim oylesine benim takvim:)

Valla öyle kuzu herşey el yakıyor yaa zeytinyağı daha doğal tabi
Almadık valla pişik kremi. Biberon aldım antikolik adam gördü fiyatları bu ne yaa dio kız çocuğunda gaz olmaz boşver almayalım diyor bana. Mecbur alacağız dedim bari cam alma kırılacak yine bir sürü para verdireceksim bana diyor her girip çıktığımız mağazadan bacağını tutarak çıkıyor hayırdır ne oldu dedim artık cok baskı hissediyorum çekme yapıyor diye dalga geçiyor manyak kocam

Hahahahahah fıtık çekmiştir ekonomi çekmiştir yazık yaaa piyasa çok kotu valla çocuk kıyafetleri buyuklernkinden pahali yemin ederm bir de aldık mi iki tane aliyorsn evden dışarı çıkmamak en güzeli

Ama hakli bende cam aldm iki gün sonra kırıldı
Kesin nazar çıktı diyoruz ama içim açılmıştı bundan uç sene önce
Benim keremin öyle çok kırıldı yaa plastikte de içim rahat etmiyor kokuyor gibi geliyor bana. Valla yapacak bişey yok kuzum mecbur alıyoruz gerekenleri :)

Benim keremin öyle çok kırıldı yaa plastikte de içim rahat etmiyor kokuyor gibi geliyor bana. Valla yapacak bişey yok kuzum mecbur alıyoruz gerekenleri :)
Evet şuan biberondan sut kokusundan nefret ediyirm cam da olsa tiksiniyirm valla
Kaynar su ile yıkamak lazm yikiyordm yetişemeyince

Evet şuan biberondan sut kokusundan nefret ediyirm cam da olsa tiksiniyirm valla
Kaynar su ile yıkamak lazm yikiyordm yetişemeyince
Seninkiler içiyor mu hala biberonla. Küçük olan kaç yaşındaydı senin. Kerem de sadece gece yatarken biberonla içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…