- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.921
Inşallah canım benim insallah
Aynen canim buay icinde sonuna nasip ederse ay kiz sende hamissin hayırlı olsun ya çok sevindim yeni galiba♡♥
Geldim kızlar Günaydın ballar♡♥
Gunaydn canmmmGünaydin millet
Nasilsiniz?
Napiyorsunuz?
Heyecan heyecan dirirm diriimGünaydın kızlar. Biz hastaneden çıktık bebişin son eksiklerini de aldım. Bebek gayet iyi ama çok aşağı inmiş artık başını göremiyorum dedi doktorum supriz yapabilir dedi. Pazartesi tekrar kontrol var bakalım artık bekliyoruz :)
Uyudum kuzum kimse olmayinca:)
Iyiyiz kuzum yatip kalkiyom az yuruyom kahvalti yaptim uzanıyor m yorgunluk halsizlik hep yatmak istiyorum ama skliyom yatarkende kalkiyom yine ayni cozemedim:)Günaydin millet
Nasilsiniz?
Napiyorsunuz?
Ay inşallah sağlıkla al kuzum hayırlısı ile gelir melegimiz.Günaydın kızlar. Biz hastaneden çıktık bebişin son eksiklerini de aldım. Bebek gayet iyi ama çok aşağı inmiş artık başını göremiyorum dedi doktorum supriz yapabilir dedi. Pazartesi tekrar kontrol var bakalım artık bekliyoruz :)
Günaydın balım nasılsınGunaydn canmm
İyi diyelim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikUyudum kuzum kimse olmayinca:)
Iyiyiz kuzum yatip kalkiyom az yuruyom kahvalti yaptim uzanıyor m yorgunluk halsizlik hep yatmak istiyorum ama skliyom yatarkende kalkiyom yine ayni cozemedim:)
Ay inşallah sağlıkla al kuzum hayırlısı ile gelir melegimiz.
Günaydın balım nasılsın
Sağol canım :)Heyecan heyecan dirirm diriim
Hayirlisiyla sağ salim alnına kucağına canm sayılı gün dikkat et artik kendine
Inşallah kuzumUyudum kuzum kimse olmayinca:)
Iyiyiz kuzum yatip kalkiyom az yuruyom kahvalti yaptim uzanıyor m yorgunluk halsizlik hep yatmak istiyorum ama skliyom yatarkende kalkiyom yine ayni cozemedim:)
Ay inşallah sağlıkla al kuzum hayırlısı ile gelir melegimiz.
Günaydın balım nasılsın
Kolay dogum saglikli bebek olsun insAl la h yo canim oylesine benim takvim:)Inşallah canım benim insallah
Aynen canim buay icinde sonuna nasip ederse ay kiz sende hamissin hayırlı olsun ya çok sevindim yeni galiba♡♥
Geldim kızlar Günaydın ballar♡♥
Valla öyle kuzu herşey el yakıyor yaa zeytinyağı daha doğal tabiHer şey ne kadar pahalanmış yaa adamın kalbine inecekti artık bugünpişik kreminin bile en kötüsü 21 lira bunu almasak olmaz mı zeytinyağı sür geç işte diyor
Almadık valla pişik kremi. Biberon aldım antikolik adam gördü fiyatları bu ne yaa dio kız çocuğunda gaz olmaz boşver almayalım diyor bana. Mecbur alacağız dedim bari cam alma kırılacak yine bir sürü para verdireceksim bana diyorValla öyle kuzu herşey el yakıyor yaa zeytinyağı daha doğal tabi
Hahahahahah fıtık çekmiştir ekonomi çekmiştir yazık yaaa piyasa çok kotu valla çocuk kıyafetleri buyuklernkinden pahali yemin ederm bir de aldık mi iki tane aliyorsn evden dışarı çıkmamak en güzeliAlmadık valla pişik kremi. Biberon aldım antikolik adam gördü fiyatları bu ne yaa dio kız çocuğunda gaz olmaz boşver almayalım diyor bana. Mecbur alacağız dedim bari cam alma kırılacak yine bir sürü para verdireceksim bana diyorher girip çıktığımız mağazadan bacağını tutarak çıkıyor hayırdır ne oldu dedim artık cok baskı hissediyorum çekme yapıyor diye dalga geçiyor manyak kocam
Benim keremin öyle çok kırıldı yaa plastikte de içim rahat etmiyor kokuyor gibi geliyor bana. Valla yapacak bişey yok kuzum mecbur alıyoruz gerekenleri :)Ama hakli bende cam aldm iki gün sonra kırıldı
Kesin nazar çıktı diyoruz ama içim açılmıştı bundan uç sene önce
Evet şuan biberondan sut kokusundan nefret ediyirm cam da olsa tiksiniyirm vallaBenim keremin öyle çok kırıldı yaa plastikte de içim rahat etmiyor kokuyor gibi geliyor bana. Valla yapacak bişey yok kuzum mecbur alıyoruz gerekenleri :)
Gittin mi canım doktora Aslı cadısı nasılmışYarın gideceğim canım heyecan var alakasizca sanki ilk kez gidiyor gibiyim :)
Seninkiler içiyor mu hala biberonla. Küçük olan kaç yaşındaydı senin. Kerem de sadece gece yatarken biberonla içiyorEvet şuan biberondan sut kokusundan nefret ediyirm cam da olsa tiksiniyirm valla
Kaynar su ile yıkamak lazm yikiyordm yetişemeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?