- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.941
Gittim canısı maşallah 2750 olmuş tosbikim. Başı artık çok aşağıda görünmüyor bile dedi doktorum 25 de olack normalde doğum ama bakalım supriz yapabilir dedi :) haftaya tekrar kontrol var bakcez gari :) senin bıdık nasıl emiyor mu teyzesinin kuzusuGittin mi canım doktora Aslı cadısı nasılmış
Afiyet olsunnn kuzummmGunaydn canmmm
Daha yeni uyandm
Kahvaltibyapcaz sen nabiyorsn nasılsın test yaptn mi :S
Yok kuzum iki sene oldu birakali çok şükür unutturdumSeninkiler içiyor mu hala biberonla. Küçük olan kaç yaşındaydı senin. Kerem de sadece gece yatarken biberonla içiyor
Oo hadi bakalim, sağlikla gelsin inşAllah..Günaydın kızlar. Biz hastaneden çıktık bebişin son eksiklerini de aldım. Bebek gayet iyi ama çok aşağı inmiş artık başını göremiyorum dedi doktorum supriz yapabilir dedi. Pazartesi tekrar kontrol var bakalım artık bekliyoruz :)
Kuzum ben vazelin kullaniyorum..Her şey ne kadar pahalanmış yaa adamın kalbine inecekti artık bugünpişik kreminin bile en kötüsü 21 lira bunu almasak olmaz mı zeytinyağı sür geç işte diyor
Heyecanla bekliyoruz :)Afiyet olsunnn kuzummm
Yok test yapmadim daha yarini bekliyorum. Doktorda randevum var kan tahlili icin. Tabi tahliller gelene kadar yaparim bi test adrt olmazsam
Naber kuzummm nasılsınOo hadi bakalim, sağlikla gelsin inşAllah..
Kuzum ben vazelin kullaniyorum..
İyiyim beni cadi uyumadi da onunla ugrasiyorummm, sen napiosunn??Naber kuzummm nasılsın
İyiyim bende uğraş dur hayat telasesiİyiyim beni cadi uyumadi da onunla ugrasiyorummm, sen napiosunn??
Tatildesin dimi gelmedin daha??İyiyim bende uğraş dur hayat telasesi
Evet canm gelmedm daha tatildeyiz adi tatil isteTatildesin dimi gelmedin daha??
Sen gelde en kral tatili evde yapicanEvet canm gelmedm daha tatildeyiz adi tatil isteyoksa büyük yorgunluk valla
Kız sorma on besgundur eşim evde evi komple yakicam galibaSen gelde en kral tatili evde yapican
En iyisi kökten çözümKız sorma on besgundur eşim evde evi komple yakicam galiba
Kara kara düşünüyorum vallaEn iyisi kökten çözüm
Tatliden gel birde temizlik yappp off ne kötüKara kara düşünüyorum valla
Yaptrmaz kuzuTatliden gel birde temizlik yappp off ne kötü
Kuzu temizletse felan olmaz mi acaba??
Ohh gelnkeyfm gelKizlar sizinle sohbet etmek isterdim amaaaasimdi zumbaya gidiyorum biraz dans ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?