- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.961
Ohh gelnkeyfm gel
Tospalastik desem:)İyi diyelim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Amin canim inşallah seni görürüz kuzum hayırlısı ile nasip ederKolay dogum saglikli bebek olsun insAl la h yo canim oylesine benim takvim:)
Aynen yatsam duzgun yatamiyom kalsam aynı :) az kaldi az:) sende durumlar ne acepT Tatlianne20 kuzum senin yazdigini alinti yaptim nedense olmamis
Kuzum agirlastin normal simdi yatip kalkman
At bi de bnm için benim yaglarmi da yaksan ne güzel olursizin icin de göbek atarimm fistiklar
Geldim bal lokumumu geldim :)
Zeytinyağı çok iyi geliyor ama vazelin hiç duymadım evde koca kutu var onu kullanırım bende iyi oldu söylediğin canım sağol bende zeytinyağını neye koysam ki diyordum gerek kalmadı :)Oo hadi bakalim, sağlikla gelsin inşAllah..
Kuzum ben vazelin kullaniyorum..
Tospalastik desem:)
Amin canim inşallah seni görürüz kuzum hayırlısı ile nasip eder
Aynen yatsam duzgun yatamiyom kalsam aynı :) az kaldi az:) sende durumlar ne acep
T Tatlianne20 Kuzummm bende bisey yokAt bi de bnm için benim yaglarmi da yaksan ne güzel olur
Iyi maşallah :)Yok kuzum iki sene oldu birakali çok şükür unutturdum
Iyi maşallah :)Yok kuzum iki sene oldu birakali çok şükür unutturdum
Yaaaa yer teyzesi onu yerrrGünaydın kızlar. Biz hastaneden çıktık bebişin son eksiklerini de aldım. Bebek gayet iyi ama çok aşağı inmiş artık başını göremiyorum dedi doktorum supriz yapabilir dedi. Pazartesi tekrar kontrol var bakalım artık bekliyoruz :)
Dikkat et kız sen fazla hoplayıp zıplama yinede ne olur ne olmazKizlar sizinle sohbet etmek isterdim amaaaasimdi zumbaya gidiyorum biraz dans ediyim
Annem gelsin de öyle kuzum beklesin az daha :)Yaaaa yer teyzesi onu yerrrkuzum bak aslikusum gelicem artık yeter diyor
Beklesin annesi beklesin ama erken gelcek demedi demeAnnem gelsin de öyle kuzum beklesin az daha :)
Amin canim insAllahTospalastik desem:)
Amin canim inşallah seni görürüz kuzum hayırlısı ile nasip eder
Aynen yatsam duzgun yatamiyom kalsam aynı :) az kaldi az:) sende durumlar ne acep
Abowww 2 gün diyor bide dur kız öyle deme evi bk götürüyor bildiğin daha bu hafta başlıcam temizliğe az daha beklesin :)Beklesin annesi beklesin ama erken gelcek demedi demesağlıcakla gelsin en önemlisi o ama iki gün sonra dogurcan bak gör
Bende hastaneden gelince biraz agrım oldu ne güzel uyuyordum kv aradı uyandırdı sağolsun. Hala yataktayım klima açık şimdi kim kalkıp sıcak mutfağa gidip de yemek yapcak yaaaaBişi dicem ama kinamayin daha yeni uyandım
Ben içime doğanı söylüyorum kuzuAbowww 2 gün diyor bide dur kız öyle deme evi bk götürüyor bildiğin daha bu hafta başlıcam temizliğe az daha beklesin :)
Valla ben menemen cacık yapcam hala uykum var halsiz gibiyimBende hastaneden gelince biraz agrım oldu ne güzel uyuyordum kv aradı uyandırdı sağolsun. Hala yataktayım klima açık şimdi kim kalkıp sıcak mutfağa gidip de yemek yapcak yaaaa
Biseyi çok söylersen olurmus kız durBen içime doğanı söylüyorum kuzuByNkoaLa a sor bide
Ya içimden oyle geçti kuzum ama aslım uyutmazsa her burdasınBiseyi çok söylersen olurmus kız durbak bebiş erken gelirsen beni buralarda zor bulursun özlersin sonra ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?