- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #24.981
Oo iyi çabuk yaparsın. Ben kıyma çıkardım ekmek arası köfte yapcam benimki de basit bugünValla ben menemen cacık yapcam hala uykum var halsiz gibiyim
Inşallah bitanem :)Ya içimden oyle geçti kuzum ama aslım uyutmazsa her burdasınama zamanında gelsin
Keske bende öyle yapsaydım ya daha pratik mis ölü gibiyim aynı kuzu ya gözlerimin altı yeşermiş hemen kapattım :)Oo iyi çabuk yaparsın. Ben kıyma çıkardım ekmek arası köfte yapcam benimki de basit bugün
Kolay gelsin kuzucumBen mutfağa gider kızlar görüşürz
Onu da yarın yaparsın kuzum afiyet olsun şimdidenKeske bende öyle yapsaydım ya daha pratik mis ölü gibiyim aynı kuzu ya gözlerimin altı yeşermiş hemen kapattım :)
İkisi de olur canim, düzenli kullanirsan iyi gelir..Zeytinyağı çok iyi geliyor ama vazelin hiç duymadım evde koca kutu var onu kullanırım bende iyi oldu söylediğin canım sağol bende zeytinyağını neye koysam ki diyordum gerek kalmadı :)
Kurtlarimi dökeyim diyorsun..Kizlar sizinle sohbet etmek isterdim amaaaasimdi zumbaya gidiyorum biraz dans ediyim
Nurum kuzucuuum napiyon bakiim :)Kurtlarimi dökeyim diyorsun..
Bende mutfaktayim canim yemek yapiyorumNurum kuzucuuum napiyon bakiim :)
Oh kolay gelsin hamarat bacılar :))Bende mutfaktayim canim yemek yapiyorum
Kuzum neden öylesin ki? Kendine iyi bakmalisin daha ana olacaksınValla ben menemen cacık yapcam hala uykum var halsiz gibiyim
Kolay gelsin kuzumBen mutfağa gider kızlar görüşürz
Günaydın btanemBişi dicem ama kinamayin daha yeni uyandım
Maviş söylüyorsa doğrudurBen içime doğanı söylüyorum kuzuByNkoaLa a sor bide
Saol kuzucum sanada iyi akşamlar :)Günaydın btanem
Saol btanemSaol kuzucum sanada iyi akşamlar :)
Bir ah çektim kuzu sözünü okuyunca valla ilk defa bu saate kadar uyumuşum ya hala da var uykum :) basım ağrıyor gözlerimin altı yeşermiş ölcem heralde :)Kuzum neden öylesin ki? Kendine iyi bakmalisin daha ana olacaksın
Kolay gelsin kuzum
Ama kuzuuummusun sen benim yaMaviş söylüyorsa doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?