- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.001
Ama kuzuuummusun sen benim ya
Ayy!! Sus sssus bakiyim gelmiyim orayaBir ah çektim kuzu sözünü okuyunca valla ilk defa bu saate kadar uyumuşum ya hala da var uykum :) basım ağrıyor gözlerimin altı yeşermiş ölcem heralde :)
Al kuzu alsın :)Ayy!! Sus sssus bakiyim gelmiyim oraya
Ağzindan firtinalar alsin
Uykuna dikkat etmedigin için böylesin..Al kuzu alsın :)
Canm yaaa ne kadar düşünceli arkadasm varT Tatlianne20 Kuzummm bende bisey yokne adet ne hamilelik yarin adet olmazsam test yaparim
ByNkoaLa findigim bi hareketi 2 kez yaparim senin yaglari da yakarim anca beraber kanca beraber
Ayyy çok sevindim canım hayırlı doğumlar benim bıdık emiyor çok şükür ama biraz da mama veriyoruzGittim canısı maşallah 2750 olmuş tosbikim. Başı artık çok aşağıda görünmüyor bile dedi doktorum 25 de olack normalde doğum ama bakalım supriz yapabilir dedi :) haftaya tekrar kontrol var bakcez gari :) senin bıdık nasıl emiyor mu teyzesinin kuzusu
İnş canmm bir sorun sknti çıkmadan gelirsinizKızlar nabersiniz ben yokken hiç beni hatırlamamışsınız hıııııııneler yapıyorsunuz bakalım benim miniğimle uğraşıyorum yarın ilk kontrolümüz benimde Kazım’ında inşallah bi aksilik çıkmaz
Doğru söze bişey diyemiyorum kuzuUykuna dikkat etmedigin için böylesin..
İnsallah bı sıkıntısı çıkmaz kuzucumKızlar nabersiniz ben yokken hiç beni hatırlamamışsınız hıııııııneler yapıyorsunuz bakalım benim miniğimle uğraşıyorum yarın ilk kontrolümüz benimde Kazım’ında inşallah bi aksilik çıkmaz
Hadi inşAllah sorunsuz gelirsiniz..Kızlar nabersiniz ben yokken hiç beni hatırlamamışsınız hıııııııneler yapıyorsunuz bakalım benim miniğimle uğraşıyorum yarın ilk kontrolümüz benimde Kazım’ında inşallah bi aksilik çıkmaz
İyidir nurum senden naber avatarina bayildimmm !!!Kizlarr naber???
Senin ki de çok güzell canimm mavis bebekİyidir nurum senden naber avatarina bayildimmm !!!
Bana bebiş olsunda siyahide olurSenin ki de çok güzell canimm mavis bebek
Olacak inşAllah kuzum, olana kadar dua edeceğizz..Bana bebiş olsunda siyahide olur
Keyifsizim canlarm yarına inş toparlanirm bu gece muafimBurada bir canı sıkılan varmişByNkoaLa um neredesin??
Beyle mi alakali??Keyifsizim canlarm yarına inş toparlanirm bu gece muafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?