- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.021
Bu ara herşey üst üste geldi kuzu herkesle alakalisi var yaniBeyle mi alakali??
Anladim kuzum. Sen kendini ne zaman iyi hissedersen anlatirsin canim.. seviliyorsun kuzumm..Bu ara herşey üst üste geldi kuzu herkesle alakalisi var yani
Dikkat et kız sen fazla hoplayıp zıplama yinede ne olur ne olmaziyi eğlenceler canım
Kuzummmm dikkat et kendine bakAnnem gelsin de öyle kuzum beklesin az daha :)
Döktüm geldim ama yoruldummmKurtlarimi dökeyim diyorsun..
Kizz hamilemisin yoksaValla ben menemen cacık yapcam hala uykum var halsiz gibiyim
Yok kuzuu değilimKizz hamilemisin yoksa
Tamam kuzucum bak keyfine seviyorum senideFindigim ben spora gittim... ssonra esim gelir yarin da doktora gidicem. Ara ara girmeye calisirim.
Seni sadece şimdilik kendi haline bırakıyorum bilesin !!!Keyifsizim canlarm yarına inş toparlanirm bu gece muafim
Olsun kuzum sarılık olup hasta olacağına. Sen en iyisini bilirsinAyyy çok sevindim canım hayırlı doğumlar benim bıdık emiyor çok şükür ama biraz da mama veriyoruz
Beni hiiiç sayma zaten
Oy kuzuu dalginligima gelmişBeni hiiiç sayma zaten
Dikkat ediyorum canım sen de dikkat et bak hiç belli olmaz Allah korusun yani15 dakika dayanabildim kuzumm bundan sonra her hafta gidicem..
adetten de bi hber yok yaa. Icimden bi diyorum hamile olabilir bi diyorum adet olucam..
Kuzummmm dikkat et kendine bakKmsl Hnd gobi süpriz olmasinn
Döktüm geldim ama yoruldummm
Daha doğurmadan unuttun sen beni bide bebek olunca gülse kimdi ya öyle biri mi vardı dersinOy kuzuu dalginligima gelmişhiç unuturmuyum yoksa
Dersem essekler kovalasinDaha doğurmadan unuttun sen beni bide bebek olunca gülse kimdi ya öyle biri mi vardı dersin
AnlaştıkDersem essekler kovalasin
Napim kuzu balkonumda nescafe içiyorum karsiyakaya baka baka gel beraber içelim :)Anlaştıkee napiyosun bakimm
Sağol tatlımİnsallah bı sıkıntısı çıkmaz kuzucum
Hahahahahjjj aynen kız15 dakika dayanabildim kuzumm bundan sonra her hafta gidicem..
adetten de bi hber yok yaa. Icimden bi diyorum hamile olabilir bi diyorum adet olucam..
Kuzummmm dikkat et kendine bakKmsl Hnd gobi süpriz olmasinn
Döktüm geldim ama yoruldummm
Ohh afiyet olsun canım. Bak akşamları iciyorsun nescafeyi sonra uyuamıyorsun uyku düzenin de kaçıyor bugünkü gibi oluyorsun. Dikkat et kuzum biraz kendineNapim kuzu balkonumda nescafe içiyorum karsiyakaya baka baka gel beraber içelim :)
En ballisindan hazırlarım kuzuma sorma kuzucum ya hala uykum var ama :) edepsizlestim eşim öyle diyorOhh afiyet olsun canım. Bak akşamları iciyorsun nescafeyi sonra uyuamıyorsun uyku düzenin de kaçıyor bugünkü gibi oluyorsun. Dikkat et kuzum biraz kendinebu arada ben bi süt yanında da bi çikolata alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?