- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.041
Bilmiyorum canım yarından için çağırdı doktorHadi inşAllah sorunsuz gelirsiniz..
Bir haftalikken kontrol olmuyor muydu? Canim..
Aa o niye öyle diyor ki :)En ballisindan hazırlarım kuzuma sorma kuzucum ya hala uykum var ama :) edepsizlestim eşim öyle diyor
İnşallah canımİnş canmm bir sorun sknti çıkmadan gelirsiniz
Kuzu yemek yoktu :) yeni hazırlıyodum yüzümde yastık izi felan hastamisin diyo atesime bakiyo felanAa o niye öyle diyor ki :)
Anladım canımKuzu yemek yoktu :) yeni hazırlıyodum yüzümde yastık izi felan hastamisin diyo atesime bakiyo felanbende keyfiye uyudum dedim oda edepsizlestin dedi
Ayyyy hadi kız haberini bekliyorum inşallahFindigim ben spora gittim... ssonra esim gelir yarin da doktora gidicem. Ara ara girmeye calisirim.
Boşver din zaten kuzucum hiç takamam valla :) oda bişi demedi şaşırdı ilk defa bu kadar çok uyudum vallaAnladım canımamaan olsun o kadar boşver iyi yaptın
Ohh yarasın benim güzel hemşerime :) kuzum ben bu sabah çok erken kalktım öğlen de az uyudum çok uykum geldi ben yatayım görüşürüz yine. Yarın çok isim var ama gece girerim inşallah konuşuruzBoşver din zaten kuzucum hiç takamam valla :) oda bişi demedi şaşırdı ilk defa bu kadar çok uyudum vallayarasın bana
Tamam kuzum uyu dinlen bende uyuycam zaten :))) seviliyosunOhh yarasın benim güzel hemşerime :) kuzum ben bu sabah çok erken kalktım öğlen de az uyudum çok uykum geldi ben yatayım görüşürüz yine. Yarın çok isim var ama gece girerim inşallah konuşuruz
Bende seni seviyorummTamam kuzucum bak keyfine seviyorum senide
Tamam kuzucummDikkat ediyorum canım sen de dikkat et bak hiç belli olmaz Allah korusun yani
Kuzum yarin ilk önce dis doktoruna gidicem. Sonra aile hekimiyle görüsücem.. carsamba veya persembe sabahtan kan vermeye giderim ancak. Ama adet olucam gibi bi his var icimdeAyyyy hadi kız haberini bekliyorum inşallah
Hayırlısı olsun canımBende seni seviyorumm
Tamam kuzucumm
Kuzum yarin ilk önce dis doktoruna gidicem. Sonra aile hekimiyle görüsücem.. carsamba veya persembe sabahtan kan vermeye giderim ancak. Ama adet olucam gibi bi his var icimde
Kuzum nişanın nasıl geçti yollarını gozledikİyi geceler kızlar. Özledim hepinizi de. Nasılsınz neler kaçırdım iyisiniz umarım.
Kuzumm bilitoeyum.:) bende çok özledim sizleri. İyiydi bebeğim çok şükür :) sonra konuşuruz ayrıntıları gelir gelmez sıkıntıya boğmak istemiyorum :))Kuzum nişanın nasıl geçti yollarını gozledik
Napiyorsun tatlim?Günaydın canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?