- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.061
Nasilsin findikkkGuuuunnnnaaaayyyyddddiiinnnnn
Daha iyiyim küzum yeni gün yeni yasam dun dinde kaldiNasilsin findikkkiyimisin bugün?
Dün bilerek sormadim üstüne gelmemek icin
Cok güzel bir düsünceDaha iyiyim küzum yeni gün yeni yasam dun dinde kaldi
Ama tabiki beni o kadar aglatanjn burnundan getiricem fitil fitilCok güzel bir düsünce
Dönüş yapmissin teze nişanlı havadis alalımGünaydın canlarımmm
Ama tabiki beni o kadar aglatanjn burnundan getiricem fitil fitil
Ben içtim canm afyt olsunEki Görüntüle 2185770Kmsl Hnd @umudu beklemek ByNkoaLa Eses07 N Nnuurrr Oeksuez Zeytintanem @_nurunnisa_ melankolimm T Temmuz07 huhu nerdesiniz ya artık gitmek yok gelin bakalim kahverler hazır
Ictim bende iki gündür iciyom:))) napıyon nasılsın kuzmBen içtim canm afyt olsun
İyiyim lüzum sen nasılsın ohh çanta da hazirmis :)Ictim bende iki gündür iciyom:))) napıyon nasılsın kuzm
Aynen canım bez islak mendil kaldi haftaya kadar tamamlayip islerimide bitireyim temizlige basliycam dogumu beklerim artık hayırlısı ile.İyiyim lüzum sen nasılsın ohh çanta da hazirmis :)
Hahahah canim sen beni tanimiyormusun ,?- Pudra Pembe - selam canım gel sohbetimize tanisalim ♡♥
Hala temizlik diyor ya kafayı bozdun temizlikle dovucem ha seniAynen canım bez islak mendil kaldi haftaya kadar tamamlayip islerimide bitireyim temizlige basliycam dogumu beklerim artık hayırlısı ile.
Bende kaynanam cadı diye nick degiscemHahahah canim sen beni tanimiyormusun ,?pembe vosvos ben
Valla kuzum kimseye işimi bırakmak istemiyor m kayinvalidemle iyiydik boraz yine limoni olduk sezeryan falan olurum herseyine geliyor ama bksver kafami agritmak istemiyom yuzlemesinler temiz toplu olsun istiyomHala temizlik diyor ya kafayı bozdun temizlikle dovucem ha seni
Allah seni kiz deli profilede girmedimki hiç sayfalarda pek bukunamiyom yarim yamalak takip ediyorum:)))))Hahahah canim sen beni tanimiyormusun ,?pembe vosvos ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?