- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.081
İyi de bebeğe sana zarar kuzum ters bi hareket seni mahveder yorma bu kdr bırak evine mi gelecekler bebeğine miValla kuzum kimseye işimi bırakmak istemiyor m kayinvalidemle iyiydik boraz yine limoni olduk sezeryan falan olurum herseyine geliyor ama bksver kafami agritmak istemiyom yuzlemesinler temiz toplu olsun istiyom
Ay ben bunada alisamadimBende kaynanam cadı diye nick degiscemaz kaldı
Gerçi o bana demişti cadı gelin diye
Valla bende cok takilmiyorum canim buralardaAllah seni kiz deli profilede girmedimki hiç sayfalarda pek bukunamiyom yarim yamalak takip ediyorum:)))))
Eden bulur yaaa valla ugrasamicam değerli vakitlerimi ona harcayamicamAy ben bunada alisamadim
Kendileri supurgeli cadi
Hahahah aynen , kendileri melake degilEden bulur yaaa valla ugrasamicam değerli vakitlerimi ona harcayamicam
Gecen bayram elini opmustum , bu bayram dönüsü beni kizdirinca öpmedim kizmis haspamEden bulur yaaa valla ugrasamicam değerli vakitlerimi ona harcayamicam
Hahahah aynen , kendileri melake degil
Hahahahah aynen doğru demissin kız biz bir haftalık evliyken el opmeye gittik elini bile vermedi DensizGecen bayram elini opmustum , bu bayram dönüsü beni kizdirinca öpmedim kizmis haspamben dedimki gelsin o elimi opsun dogru dememismiyim
Niye vermiyorr burusukHahahahah aynen doğru demissin kız biz bir haftalık evliyken el opmeye gittik elini bile vermedi Densizdondu popisini uyudu .
Oğluyla kavgaliydiNiye vermiyorr burusuk
Hahahah kör ölür badem gözlü olurmusOğluyla kavgaliydi
O zaman seytandi eşim için
Şimdi menfaatleri var melek.
Aynen oyleeee valla bezdim artikHahahah kör ölür badem gözlü olurmus
Sen bezme onlari bezdirAynen oyleeee valla bezdim artik
Eski beni izlemiş belli gostercem ben ona eski halimi madem degismemism görür.Sen bezme onlari bezdir
Goster kiz alta o kalsin , gozu kor olmayisica.Eski beni izlemiş belli gostercem ben ona eski halimi madem degismemism görür.
Kaynanamla zaten mesafeliyim asla içli disli olmam konuşmam gitmem daha beterini yapicam ama deli damarima basiyirlarGoster kiz alta o kalsin , gozu kor olmayisica.
Valla canim cokta takmamak lazim uzulen biz oluyoruz ogullarida biliyor haksiz olduklarini da toz kondurmuyorlar.Kaynanamla zaten mesafeliyim asla içli disli olmam konuşmam gitmem daha beterini yapicam ama deli damarima basiyirlar
Ben ona kondurup tüy dikicem artik hem oğluna hem kendisineValla canim cokta takmamak lazim uzulen biz oluyoruz ogullarida biliyor haksiz olduklarini da toz kondurmuyorlar.
Yapmalisin.Ben ona kondurup tüy dikicem artik hem oğluna hem kendisine
29 canımYapmalisin.
Kac yasindasin ross?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?