- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.101
24 canim bende :)29 canım
Sen
:)24 canim bende :)
Oyle oluyo o mahfetmese baskasi mahfedecekti emin ol:)
İlk oğlumu 24 yasnda almistm kucağıma ah ah
Ne güzel yaslarm heba oldu öküz ugruna
Ben bu yasında anca evlenirdim kesin bir daha onun gbiaini bulamicam zannettm atladm sazan gbi sanki evde curuduydumOyle oluyo o mahfetmese baskasi mahfedecekti emin olkisir döngü
Anaaa ayni ben oküz ariyormusuz haberimkz yokmusBen bu yasında anca evlenirdim kesin bir daha onun gbiaini bulamicam zannettm atladm sazan gbi sanki evde curuduydum
Ay nisanliyken nr öküzü kız bildiğin romantik olmazsa olmaz erkek rolüAnaaa ayni ben oküz ariyormusuz haberimkz yokmus
Yemin ederim ayni anlatamaya gerke yok bendede var aynisindanAy nisanliyken nr öküzü kız bildiğin romantik olmazsa olmaz erkek rolü
Evlendigmz an değişim gercek yüzü
Ama sorsan hic değişmedi hep aynıydı
Yemin ederim ayni anlatamaya gerke yok bendede var aynisindan
KuzularımmNapiyorsun tatlim?
Anlat bakalim nisan nasil gecti? Foto isteriz elbiseni merak ediyoruz
Aaa noldu kiDeğil tabi tatilini mahvettiler
Ellerine saglik kuzummm valla cok iyi giderdi simdi. Daha doktorda oturuyorum eve gidiyim ben de bi kahve icicemEki Görüntüle 2185770 @Kmsl Hnd @umudu beklemekByNkoaLa @Eses07 N Nnuurrr Oeksuez Zeytintanem @_nurunnisa_ @melankolimm @Temmuz07 huhu nerdesiniz ya artık gitmek yok gelin bakalim kahverler hazır
Oyyy yerim ben bunu yaaBizim fistigin cantasi hazır sayılır:)Eki Görüntüle 2185776
Tatlim cok üzüldüm yaa.. abin dinlememis mi seni de gidip anlatmis...Kuzularımm
Çok şükür güzeldi. Amcamlar geldi babam gelmedi. Babam gelecek diye mekan kiralandı gelmedi mahcup oldum.
Sonraaa babam abimin düğününde falan elini vermedi yönünü değiştirdi. Bende umursamadım.
Dün akşam müstakbel kayınpederim kayınvalidem babamın yanına gitti. Erkek arkadaşım çok moralsiz çok huzursuz. Neler oldu anlatmadı ama var bi şeyler. Abimin düğününe geldiler babam babasıyla konuşmamış. Öyle yaa kızlar.
Böyle evlatlık olmaz demiş babam abime. Kendi çok babalık yapmış gibi :)
Tabi ki gönlü kırılmasın herkesin gönlü olsun isterdim ama benim burda ne suçum var bilmiyorum. Ablam falan da üzerime geliyo. Hani bi yanlış anlaşılma oldu demiştim babamlar amcamlarla toplanıp erkek arkadaşımın ailesini beklemiş demiştim bunu erkek arkadaşıma anlamamıştım abime de söylemiştim yüzümüze gözümüze bulaştırdık abi böyle iş mi yapılır anlatmadım demiştim abim de erkek arkadaşımın abisine anlatmış. Abisi de anne babasına. İşte abimle de tartıştık ben anlatmadım abi dedim o da onları koruyorum sandı onları o kadar düşünüyosun ben niye anlattım nasıl bi duruma düşürdün beni dedi. Bende asıl bizi korudum dedim. Bizim beceriksizliğimizdi onu anlatmak istemedim dedim. Anlatmadığımı da söyledim dedim unutmuşum dedi.
Herkes laf soktu yengem falan. Benim suçum yok annem babam ayrı annemin gönlü olmuyo. Kapana kısılmış gibiydim. Çok şükür atlattım kızlar geçti.
Sadece babam ailesini nasıl karşıladı neler konuştular erkek arkadaşım bu halde merak ediyorumarıyorum açmıyo iki saat sonra mesaj atıyo.
Dinlemiş kuzum unutmuş. Yok bana karşı sinirli değil niye gizledin anlatmadın dedi.. utandım anlatamadım dedim. Bi şey demedi bana kızgın değil sanırım ama kötü şeyler olmuş konuşulmuş benceTatlim cok üzüldüm yaa.. abin dinlememis mi seni de gidip anlatmis...
Nisanlin biraz sakinlessin konusursunuz sıkma canini olur mu?
Babana sorsan anlatmaz mi ne olup bittigini?Dinlemiş kuzum unutmuş. Yok bana karşı sinirli değil niye gizledin anlatmadın dedi.. utandım anlatamadım dedim. Bi şey demedi bana kızgın değil sanırım ama kötü şeyler olmuş konuşulmuş bence
Tam onu yazdım Kuzumm :)Babana sorsan anlatmaz mi ne olup bittigini?
Canım o da nazarlık olsun olur öyle şeyler ama çok üzüldüm gerçekten baban ayıp etmiş ama sen mutluysan salla onlarda anlar birgun hatasını nisan söz düğünde hep gerginlik oluyor kendi düğün günümüzde balayında bile oturup esinle karşılıklı ağladık biz en mutlu günümüzü mahvettiler. Sen boşver artik onlariKuzularımm
Çok şükür güzeldi. Amcamlar geldi babam gelmedi. Babam gelecek diye mekan kiralandı gelmedi mahcup oldum.
Sonraaa babam abimin düğününde falan elini vermedi yönünü değiştirdi. Bende umursamadım.
Dün akşam müstakbel kayınpederim kayınvalidem babamın yanına gitti. Erkek arkadaşım çok moralsiz çok huzursuz. Neler oldu anlatmadı ama var bi şeyler. Abimin düğününe geldiler babam babasıyla konuşmamış. Öyle yaa kızlar.
Böyle evlatlık olmaz demiş babam abime. Kendi çok babalık yapmış gibi :)
Tabi ki gönlü kırılmasın herkesin gönlü olsun isterdim ama benim burda ne suçum var bilmiyorum. Ablam falan da üzerime geliyo. Hani bi yanlış anlaşılma oldu demiştim babamlar amcamlarla toplanıp erkek arkadaşımın ailesini beklemiş demiştim bunu erkek arkadaşıma anlamamıştım abime de söylemiştim yüzümüze gözümüze bulaştırdık abi böyle iş mi yapılır anlatmadım demiştim abim de erkek arkadaşımın abisine anlatmış. Abisi de anne babasına. İşte abimle de tartıştık ben anlatmadım abi dedim o da onları koruyorum sandı onları o kadar düşünüyosun ben niye anlattım nasıl bi duruma düşürdün beni dedi. Bende asıl bizi korudum dedim. Bizim beceriksizliğimizdi onu anlatmak istemedim dedim. Anlatmadığımı da söyledim dedim unutmuşum dedi.
Herkes laf soktu yengem falan. Benim suçum yok annem babam ayrı annemin gönlü olmuyo. Kapana kısılmış gibiydim. Çok şükür atlattım kızlar geçti.
Sadece babam ailesini nasıl karşıladı neler konuştular erkek arkadaşım bu halde merak ediyorumarıyorum açmıyo iki saat sonra mesaj atıyo.
Neler olmuyor kiAaa noldu ki
Ellerine saglik kuzummm valla cok iyi giderdi simdi. Daha doktorda oturuyorum eve gidiyim ben de bi kahve icicem
Oyyy yerim ben bunu yaa
Kuzumm evet oluyomuş :)Canım o da nazarlık olsun olur öyle şeyler ama çok üzüldüm gerçekten baban ayıp etmiş ama sen mutluysan salla onlarda anlar birgun hatasını nisan söz düğünde hep gerginlik oluyor kendi düğün günümüzde balayında bile oturup esinle karşılıklı ağladık biz en mutlu günümüzü mahvettiler. Sen boşver artik onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?