- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.121
Keşke ama gene de kavgasız geçtiğine sevndm ben betern beteri var kuzumKuzumm evet oluyomuş :)
Yok yok canım iyiyim çok şükür. Keşke daha farklı olsaydı ama işte :)
Sana noldu canımmmm iyi misin :)Neler olmuyor ki
Aynen öyle canımm. Düğünle bir araya gelince korktum ama çok şükür nişanda da düğünde de bi şey olmadı güzel geçti çok şükürr :)Keşke ama gene de kavgasız geçtiğine sevndm ben betern beteri var kuzum
Dünden hallice :)Sana noldu canımmmm iyi misin :)
Tezeeeeee nişanlıAynen öyle canımm. Düğünle bir araya gelince korktum ama çok şükür nişanda da düğünde de bi şey olmadı güzel geçti çok şükürr :)
Eşinle mi ilgili kuzum okuyamadım. Kocaman öptüm seni güzel arkadaşımDünden hallice :)
İyiyim toparlaniyorm
Herşey buvara esim daha baskin tabiEşinle mi ilgili kuzum okuyamadım. Kocaman öptüm seni güzel arkadaşım
Kuzu ya henüz alışamadım telefon çalınca abimler olduğunda kalkamıyorum direk akıllarına o gelecek diye çekiniyorumTezeeeeee nişanlınasıl bir duygu bakalım yavaştan evliliğe yolculuk bu
Allahım sabır versin kuzummHerşey buvara esim daha baskin tabi
Adam hakli dağılınKuzu ya henüz alışamadım telefon çalınca abimler olduğunda kalkamıyorum direk akıllarına o gelecek diye çekiniyorumo da meşgule alıyosun boşa mı nişanlandık diye tavır yapıyo şu an gönlünü almaya çalışıyorum :)))
Canimmmm bende seni çok seviyirm inanAllahım sabır versin kuzumm
Seni çok seviyorum
Bende seni yerim ki napim kuzu ananeme gitmiştim yeni geldim :) sen neler yapiyon bakımYerim ben seni yerimm.
Öyle oldu kuzum ya. Aynen alırız inşallah gönlünü. :) nasılsın napiyosun :)
Hahahaha düştüm de görmedin dimiFark edilmeyecek gbi değil ki gelirken resmen kırmızı hali da yurudun bebgim :)
Adam hakli dağılın
Dagitmana gerek yok dağınık zaten senin narin parmakların yirlmasn
Görmedim görmedimHahahaha düştüm de görmedin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?