- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.141
Himmm artik ben nisanliyim viremem öyle tilifon de
Ya kuzu abim bazen telefonu ister Google falan kullanır ya da birini arayacak olur kendi telefonu şarjda olunca. Benden ister bende verince mesaj falan gelir diye hiç telefonu yanımda taşımazdım :))) E şimdi mesaj zaten oluyo tel sürekli elimde bide işte kalkamadım napayımm
Öyle bir dilli dudusun ki kıyamam ki sanaDagitmana gerek yok dağınık zaten senin narin parmakların yirlmasn
Görmedim görmedim
Kiymayin vurmayin bağa amçaÖyle bir dilli dudusun ki kıyamam ki sanaiykide gormemisin caniko
Kız ne ara amca oldukKiymayin vurmayin bağa amça
Kız ne ara amca oldukGülom kendine gel korkuyom bak
Çıkar bacım yakışırArtik herkes korksun benden içimdeki kotu guloyu çıkarıyorum meydana
Çıkar bacım yakışır
Duur kız bende eltime cikariyimsiz değil de
Esimle anası korksun artik benden
Hala uğraşıyor mu o seninle kizDuur kız bende eltime cikariyim
Çok sesiz bu aralar kuzucum :)Hala uğraşıyor mu o seninle kiz
Çok sesiz bu aralar kuzucum :)
Dim dik burdayım Gülom banada iyi gelir fırına belkifırtına öncesi sessizlik mi
Kaç kız oralardan
Mücadeleci ruhuna bayiliyirmDim dik burdayım Gülom banada iyi gelir fırına belki
Bende sana bayılıyorum guclu arkadaşım benimMücadeleci ruhuna bayiliyirm
Kız sen hamilesinKozlar kizlar gelem mi???
Simdi eve geldim basim catliyor resmen.. sabah kan vericem.. bugün adet gelmedi.. anaa ne diyom ben
Bilmiyorum kuzum ya.. hapi birakali 1 ay oldu diyorum acaba düzensizlikmi neKız sen hamilesin
Bak demedi deme bı test alsana catlicam burda :)Bilmiyorum kuzum ya.. hapi birakali 1 ay oldu diyorum acaba düzensizlikmi ne
Bugün gittim testlerin önünde durdum durdum durdum durdumm almadan ciktimBak demedi deme bı test alsana catlicam burda :)
Kaç gün geciktinBugün gittim testlerin önünde durdum durdum durdum durdumm almadan ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?