- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.161
Bugü adet olcaktim normalindeKaç gün geciktin
Ya kuzu evde limonun var mıBugü adet olcaktim normalinde
Hele bi anlat catlicsm burdaNeler olmuyor ki
Limon var kuzu niye kiYa kuzu evde limonun var mı
Bu sitede gördüm kadın bı bardağa limon sıkmış içinde azcik idrarindan koymuş fotosunu dahi atmıştı limonun tortuları dibe çökmüş aksamina hastaneye gitmiş ve pozitif :)Limon var kuzu niye ki
Canm benim mcxBende sana bayılıyorum guclu arkadaşım benim
Ayyy bebis geliyor yihuuuKozlar kizlar gelem mi???
Simdi eve geldim basim catliyor resmen.. sabah kan vericem.. bugün adet gelmedi.. anaa ne diyom ben
Koni eşim dun girdik birbirimizeHele bi anlat catlicsm burda
Hamid degilsem tortulari yukardami kaliyormus? Ayy yapsam mi acabaBu sitede gördüm kadın bı bardağa limon sıkmış içinde azcik idrarindan koymuş fotosunu dahi atmıştı limonun tortuları dibe çökmüş aksamina hastaneye gitmiş ve pozitif :)
Yarin size söylicem bebis geliyormu gelmiyormu diyeCanm benim mcx
Ayyy bebis geliyor yihuuu
Bu erkekler nezaman beyinlerini kendi kullanmayi ögrenecek?Koni eşim dun girdik birbirimize
Kaynanam bi güzel doldurmuş salmış üzerime dedm bende doldura laflaryla gelme kimse doldurmamış virtmis zirtmis kaptiverdm telefonu bende acmadm
Yaaa yap bii nolur kiHamid degilsem tortulari yukardami kaliyormus? Ayy yapsam mi acababana kalsa bidahaki aya kadar beklicem heralde
Yarin size söylicem bebis geliyormu gelmiyormu diye
Yaparim da cisim yok ki simdiYaaa yap bii nolur ki
Haklisinda icim rahat etmiyor işte bebeisİyi de bebeğe sana zarar kuzum ters bi hareket seni mahveder yorma bu kdr bırak evine mi gelecekler bebeğine mi
Tamm canim ederim dua yeni isminde hayırlı olsun balımValla bende cok takilmiyorum canim buralardakziin okulu acilcak bi yandan o bi yandan ufacik köpek benden ilgi bekleyen birde ehliyet alicam dua edin bana
Darisi senin basina kzuum hemen odrar al bi yap merak ettirme yaaaAaa noldu ki
Ellerine saglik kuzummm valla cok iyi giderdi simdi. Daha doktorda oturuyorum eve gidiyim ben de bi kahve icicem
Oyyy yerim ben bunu yaa
Büyük geçmiş olsun simdiden bole ufak tatsizlar olur insallah hersey yolunda gider üzülme düzelir sen saygida yinede kusur etme tadlimKızlar annesiyle konuştum şimdi canlarını sıkacak bi şey dememiş babamlar kırgınım demiş sadece. Güzel karşıladılar diyo. Öyle oturduk çaylarını içtik dedi. Çok şükür annesinde de kötü bi şey hissetmedim sıkma canını dedi o da. Bi gün gider gönüllerini alırsınız dedi :)
Kozlar kizlar gelem mi???
Simdi eve geldim basim catliyor resmen.. sabah kan vericem.. bugün adet gelmedi.. anaa ne diyom ben
Akşam yemeği hazırladık kuzu. Bugün temizlik bitti öldüm :) halıların bazıları halı yıkamaya gitti küçükleri de banyoda yıkadım hemen attım balkona kuruyo :))Bende seni yerim ki napim kuzu ananeme gitmiştim yeni geldim :) sen neler yapiyon bakım
Yok istemez artık :)) isterse de öyle derim :))Himmm artik ben nisanliyim viremem öyle tilifon deherkes sarjina sahip çıksın de :)
Yarin yaparim kuzummmHaklisinda icim rahat etmiyor işte bebeis
Tamm canim ederim dua yeni isminde hayırlı olsun balım
Darisi senin basina kzuum hemen odrar al bi yap merak ettirme yaaa
Büyük geçmiş olsun simdiden bole ufak tatsizlar olur insallah hersey yolunda gider üzülme düzelir sen saygida yinede kusur etme tadlim
Evet kuzum oluyo ya. Yok bebişim etmem düzeltmeye çalışırım yani :)Haklisinda icim rahat etmiyor işte bebeis
Tamm canim ederim dua yeni isminde hayırlı olsun balım
Darisi senin basina kzuum hemen odrar al bi yap merak ettirme yaaa
Büyük geçmiş olsun simdiden bole ufak tatsizlar olur insallah hersey yolunda gider üzülme düzelir sen saygida yinede kusur etme tadlim
Kizlar ben azcik uzanicam kendimi iyi hissetmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Cok konusmayin bak okumasi zor oluyor cok sayfa olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?