Bu sitede gördüm kadın bı bardağa limon sıkmış içinde azcik idrarindan koymuş fotosunu dahi atmıştı limonun tortuları dibe çökmüş aksamina hastaneye gitmiş ve pozitif :)
Hamid degilsem tortulari yukardami kaliyormus? Ayy yapsam mi acaba bana kalsa bidahaki aya kadar beklicem heralde

Canm benim mcx

Ayyy bebis geliyor yihuuu
Yarin size söylicem bebis geliyormu gelmiyormu diye

Koni eşim dun girdik birbirimize
Kaynanam bi güzel doldurmuş salmış üzerime dedm bende doldura laflaryla gelme kimse doldurmamış virtmis zirtmis kaptiverdm telefonu bende acmadm
Bu erkekler nezaman beyinlerini kendi kullanmayi ögrenecek?
Cocuga desen yapmaz yani.
Yanina kar kalmasin burnundan getir

Bugün teyzem anlatti komsulari gecenlerde trtismis kadin kocasini evden kovmus. Iki gün sonra adam hersey dahil tatil rezervasyonu yapmis

İyi de bebeğe sana zarar kuzum ters bi hareket seni mahveder yorma bu kdr bırak evine mi gelecekler bebeğine mi
Haklisinda icim rahat etmiyor işte bebeis
Valla bende cok takilmiyorum canim buralarda kziin okulu acilcak bi yandan o bi yandan ufacik köpek benden ilgi bekleyen birde ehliyet alicam dua edin bana
Tamm canim ederim dua yeni isminde hayırlı olsun balım
Aaa noldu ki

Ellerine saglik kuzummm valla cok iyi giderdi simdi. Daha doktorda oturuyorum eve gidiyim ben de bi kahve icicem

Oyyy yerim ben bunu yaa
Darisi senin basina kzuum hemen odrar al bi yap merak ettirme yaaa
Büyük geçmiş olsun simdiden bole ufak tatsizlar olur insallah hersey yolunda gider üzülme düzelir sen saygida yinede kusur etme tadlim
Kozlar kizlar gelem mi???

Simdi eve geldim basim catliyor resmen.. sabah kan vericem.. bugün adet gelmedi.. anaa ne diyom ben

Kizlar benim adam bir paket pramuture 0 almis bezi sen ole bakıyordun dedi ama yen8 dogan için olurmu ya bama baya küçük geldi

Yarin yaparim kuzummm

Evet kuzum oluyo ya. Yok bebişim etmem düzeltmeye çalışırım yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…