- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #25.181
Ya kuzu dene bı nolur ki sonunda bı kan tahlili ne bakarYaparim da cisim yok ki simdihem cok su ictim bi fsrk eder mi?
Gecenlerde okudum camasir ilacina idrarini katiyor köpürürse hamilesin köpürmezse hamile degilsin
Tamm kuzum inşallah vardir:)Yarin yaparim kuzummm
Ohh hamaratim benimAkşam yemeği hazırladık kuzu. Bugün temizlik bitti öldüm :) halıların bazıları halı yıkamaya gitti küçükleri de banyoda yıkadım hemen attım balkona kuruyo :))
Ee neler yaptin dolu geçiyor galiba günlerin.Evet kuzum oluyo ya. Yok bebişim etmem düzeltmeye çalışırım yani :)
Len benlen kokusmuyonmuuuuuOhh hamaratim benim
Kuzum olur heralde hiç bilgim yok ama ikisininde avuç kadar degilmi poposu :) onlarında mi bedeni var kiKızlar paketi açmış bulundim ama bir paket allahtan ilk dogunca olurmu bu Eki Görüntüle 2185862
Kız konuşmam mi hiçLen benlen kokusmuyonmuuuuu
Kuzum kiloya gore 1 numara 0 bir numara var bizimki bana sormadan almis pramuture 0 almis yeni dogan diye bode bana sen 0 bakmiyormuydun diyor dedim buyukler vardi 1 olsa onuda alcaktim dedim 0 1 pramutre ne dedim almis bulundu artik ama boyunu görünce minicik elim gibi bez insallah olur bir paket biter cabuk insallahKuzum olur heralde hiç bilgim yok ama ikisininde avuç kadar degilmi poposu :) onlarında mi bedeni var ki
Pek cevap yazmadın dedim alindimi etiket yapiyom bide naptin bakalımKız konuşmam mi hiç
Valla ben dolduruşa gelmissin diyince de onyargilarndan kurtul diyor dedm sn kurtukursan kurtulurm haklisn tabi sende herşey karşılıklı al gülüm ver gülüm diyor cildirtti beni resmenBu erkekler nezaman beyinlerini kendi kullanmayi ögrenecek?
Cocuga desen yapmaz yani.
Yanina kar kalmasin burnundan getir
Bugün teyzem anlatti komsulari gecenlerde trtismis kadin kocasini evden kovmus. Iki gün sonra adam hersey dahil tatil rezervasyonu yapmis
Yarına kadar bekleyelim artikHamid degilsem tortulari yukardami kaliyormus? Ayy yapsam mi acababana kalsa bidahaki aya kadar beklicem heralde
Yarin size söylicem bebis geliyormu gelmiyormu diye
Aynen de tabiYok istemez artık :)) isterse de öyle derim :))
Evet canımm ablam ve bir abim Kıbrıs'ta yaşıyo onlar burda işte o abimin düğünü oldu. Onlar burda gelen giden misafir ev çok kirliydi ev temizledik işte çok şükür bunlar güzel yorgunluk valla :)Ee neler yaptin dolu geçiyor galiba günlerin.
Ee neler yaptin dolu geçiyor galiba günlerin.
Bence olur bu kuzum. Minnacik poposine büyük bile gelebilirKızlar paketi açmış bulundim ama bir paket allahtan ilk dogunca olurmu bu Eki Görüntüle 2185862
Kuzum 1 limon mi kullaniyoruz? Elimle mi sıkıcam yoksa limonu cevirerek sıktığımız seydeni?Ya kuzu dene bı nolur ki sonunda bı kan tahlili ne bakar
Oh iyi demisin kuzum. Tabiki karekterine yapilan sakayi kabullenme. Seni böyle sevip böyle aldi.Valla ben dolduruşa gelmissin diyince de onyargilarndan kurtul diyor dedm sn kurtukursan kurtulurm haklisn tabi sende herşey karşılıklı al gülüm ver gülüm diyor cildirtti beni resmen
Ama o gorur bundan sonra karşısında nasıl bir es olacak
Neymiş bana saka yapamiyormus yahu sen beni asagalarsab karakterime saka yaparsan alinirm elbette neymiş alinamazmism o bnm esimmis
Dedm bende esimsin diye her hakka sahip değilsin özellikle beni aşağılamaya hic hakin yok deyince lafı çeviriyor
Ohhh. Misss afiyet olsun yarasın canımEki Görüntüle 2185770 @Kmsl HndEternaaLLove ByNkoaLa @Eses07 N Nnuurrr @Oeksuez Zeytintanem @_nurunnisa_ @melankolimm T Temmuz07 huhu nerdesiniz ya artık gitmek yok gelin bakalim kahverler hazır
Maşallah güzel günlerde giysin inşallah kuzucukBizim fistigin cantasi hazır sayılır:)Eki Görüntüle 2185776
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?