Kuzum olur heralde hiç bilgim yok ama ikisininde avuç kadar degilmi poposu :) onlarında mi bedeni var ki
Kuzum kiloya gore 1 numara 0 bir numara var bizimki bana sormadan almis pramuture 0 almis yeni dogan diye bode bana sen 0 bakmiyormuydun diyor dedim buyukler vardi 1 olsa onuda alcaktim dedim 0 1 pramutre ne dedim almis bulundu artik ama boyunu görünce minicik elim gibi bez insallah olur bir paket biter cabuk insallah

Valla ben dolduruşa gelmissin diyince de onyargilarndan kurtul diyor dedm sn kurtukursan kurtulurm haklisn tabi sende herşey karşılıklı al gülüm ver gülüm diyor cildirtti beni resmen
Ama o gorur bundan sonra karşısında nasıl bir es olacak
Neymiş bana saka yapamiyormus yahu sen beni asagalarsab karakterime saka yaparsan alinirm elbette neymiş alinamazmism o bnm esimmis
Dedm bende esimsin diye her hakka sahip değilsin özellikle beni aşağılamaya hic hakin yok deyince lafı çeviriyor

Kızlar paketi açmış bulundim ama bir paket allahtan ilk dogunca olurmu bu Eki Görüntüle 2185862
Bence olur bu kuzum. Minnacik poposine büyük bile gelebilir

Ya kuzu dene bı nolur ki sonunda bı kan tahlili ne bakar
Kuzum 1 limon mi kullaniyoruz? Elimle mi sıkıcam yoksa limonu cevirerek sıktığımız seydeni?

Oh iyi demisin kuzum. Tabiki karekterine yapilan sakayi kabullenme. Seni böyle sevip böyle aldi.
Bazen esim de sevmedigim seyleri söyleyince bende aynisini ona söylüyorum kizimcada "sende bana söylüyorsun" diyorum birakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…